Nașterea noului: adevărata iubire în uniune sacră (partea a II-a)

images

Divinul Feminin înțelege faptul că în vremurile antice, femeile erau în deplinătatea forței lor, lucrând alături de bărbați, și alegeau să aibă copii numai dacă puteau co-crea pe deplin cu el, pentru binele cel mai înalt al tuturor celor implicați, ambii fiind dedicați aceleiași chemări înalte, aceluiași scop al sufletului, privind în aceeași direcție, fiind pe deplin conștienți ce tip de copil doreau să co-creeze, și cunoscând modurile în care amândoi urmau să aibă grijă de el.

Alegeau să aibă un copil numai dacă se aflau în cea mai profundă aliniere unul cu celălalt, și dacă iubirea lor atinsese nivelul cel mai profund și sacru, știind că în momentul conceperii, copilul prelua energie actului de creație. Prin urmare, aduceau la viață acest copil nenăscut cu nespus de multă iubire, având grijă să nu proiecteze nimic asupra lui care să nu fie în cel mai înalt aliniament cu iubirea lor și cu ceea ce sunt, în esență.

Când ambii sunt în deplinătatea forței și întregi, se întâmplă ceva profund. Dacă ambii se află pe calea mistică, căutând acea uniune profundă, întru adevăr, respect, integritate și iubire, atunci pot accesa uniunea sexuală sacră. Nu este o cale pentru oricine. Mulți romantizează o astfel de uniune, când de fapt, ea vă va despica până în adâncul ființei, iar focul creat va scoate la iveală ce e mai bun și mai rău în fiecare, purificând totul. Mai întâi trebuie să existe o profundă conexiune la nivel de suflet. De foarte multe ori, bagajul emoțional va ieși la suprafață — falsa programare, copilul interior, toate viețile trecute de pe această planetă în care femeia și bărbatul au fost rivali. Dacă bagajul emoțional nu este eliberat, el se va manifesta ca separare, alienare, nevoie, dorință — dorința de fi completat de celălalt, de a fi salvat de celălalt, visând vise false iubire care nu se vor manifesta până când munca interioară nu a fost depusă. De multe ori, băncile de memorie ale vieților anetrioare se vor declanșa atunci când ne aflăm în prezența preaiubitului/preaiubitei, pentru o ultimă confruntare cu acele fantome.

Rețineți că ați avut numeroase vieți, în care ați adunat nespus de multe lucruri. Adevărata iubire este cea care a rezistat proba timpului — fiind mai puternică, reunind sufletele la un nivel mult mai profund. Ambii trec printr-o moarte lăuntrică pentru a fi renăscuți în stările superioare de iubire și uniune adevărate. Când iertăm Geamănul în cel mai profund mod cu putință, începem să vedem sufletul în inocența sa originară; o astfel de revelație este dincolo de cuvinte. Inima se deschide, iar iubirea necondiționată și acceptarea curg nețărmuit.

Adevărata iubire și uniune mistică aduc la suprafață acea inocență; deveniți un pocal în care Divinul Feminin și Divinul Masculin se manifestă liber. Este o Iubire Divină, în care onorați Divinitatea celuilalt, în cadrul expresiei sacre și Divine a amândurora. O astfel de uniune activează șarpele kundalini, precum și focul/flacăra sacră eternă, forța cosmică creatoare din adâncul ființei. Energia sexuală nu este atașată corpului fizic. Când aceasta se contopește cu energiile sufletului, energiile Divine se amplifică, iar forțe energetice completementare fuzionează, creând unitatea.

Este cel mai înalt simț, o transmutare alchimică, de la nivelul Conștiinței Christice în Tărâmurile Superioare ale celei mai puternice forțe ale Sublimului Divin. Pentru aceasta, este necesară acea dorință a sufletului, acea devotare și înțelegere la nivel de suflet, pentru a vă conecta și fuziona cu partenerul Divin. Astfel, au loc experiențe profunde ale tărâmurilor necunoscute ale Iubirii, disponibile doar celor mai puri căutători, care doresc cu adevărat să se dizolve în cele mai profunde mistere ale Creației, dându-și voie să fie transformați în cea mai înaltă expresie a sufletului, a celui mai înalt serviciu pe care îl pot oferi împreună.

Adevărata uniune sacră nu este egoistă. Ea va servi întotdeauna binelui celui mai înalt, iar prin unirea lor, cei doi vor deschide noi căi pentru omenire.

Alfa și Omega creează prin ei.

Judith Kusel

Sursă: https://judithkusel.wordpress.com/2017/08/05/the-new-emerges-true-love-in-sacred-union/

Traducere: Dayanara

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s