SIMȚIȚI CEA DE A 5-a DIMENSIUNE ÎN INIMA VOASTRĂ

copii

De la Consiliul Arcturian

(26 aug. 2017; channeler Daniel Scranton )

Traducere Const. Mihăilescu.

Salutări ! Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne conectăm din nou cu voi.
În ultimele săptămâni ați făcut câteva salturi uriașe și noi suntem impresionați de modul în care ați progresat, deși continuați să vă confruntați cu provocările celei de a 3-a dimensiuni (nota C.M.: probabil, referire la puternicele furtuni, inundații și incendii care au avut ori au loc în diferite regiuni ale lumii).

Nu ați primit multă ușurare din surse externe, extra-pământene.
Încă vă confruntați cu aceleași provocări pe care le-ați avut de-a lungul timpului pe planeta Pământ.
Vestea proastă este că în viitorul imediat vă veți confrunta cu provocări încă și mai dure, care vă vor pune la încercare capacitatea de a rezista și de a le depăși.

Vor reuși cei care-și vor putea menține echilibrul interior, vor fi adică centrați în inimă, și nu se vor lăsa îngenunchiați; în sinea lor, ei știind că toate acestea vă sunt hărăzite pentru că numai astfel veți ajunge la înțelegerea adevărului, pe care, mulți dintre voi, încă nu-l cunoașteți ori nu credeți în el. Acest adevăr trebui să ajungă a fi cunoscut la nivel de masă, adică de toată lumea.

De exemplu, interesant este că, în majoritate covârșitoare, voi știți și credeți în existența energiei libere, care umple tot universul. Vă este clar că flosind-o ați putea scăpa de toate relele, dacă ați trece rapid la folosirea acestei energii gratuite și nelimitate, pentru a avea o lume mai bună, mai îmbelșugată și mai curată.

Da, și totuși, nu o faceți !!? Pentru noi, este greu de înțeles această inerție, această nehotărâre în a face ceea ce vă este necesar și chiar la îndemână !

V-ați obișnuit? Vă este bine așa? În aceste condiții, care mai este obiectul și justificarea nemulțumirilor voastre ?

De ce preferați să muriți, să vă ia furtuna casele, bunurile și animalele, să vedeți cum cei dragi sunt luați de viituri, ori sunt cuprinși de flăcări ?

De ce vă complaceți să vedeți toată această jale cuprinzând lumea voastră, fără a trece la folosirea tehnologiilor care vi s-au dat ? (Nota C.M.: referire la sistemul MAGRAV, oferit gratuit lumii de Fundația Keshe).

Deși vă aflați într-un proces amplu de transformare, lumea voastră continuă să fie o reflecție a minții caracteristică dimensiunii 3D.

Acesta este principalul motiv pentru care vi se cere imperativ să ieșiți din gândirea voastră tridimensională, altfel vă veți perpetua la nesfârșit starea de fapt actuală, realitățile pe care mereu și mereu vi le creați după vechi tipare.

Energiile care vi se trimit, pot să nu aibă un prea mare efect dacă, în loc să le folosiți așa cum vi se cere, le modificați și le remodelați după vechile tipare.

Oameni ai Pământului, treceți urgent la experimentarea realităților celei de a cincea dimensiuni, în tot ceea ce faceți și gândiți !

Cum?

-) În primul rând DORIND aceasta și gândind că se poate.

-) În al doilea rând, faceți-vă un amplu program de MEDITAȚII în care aprofundați-vă cu intenția de a afla ADEVĂRUL din adâncul ființei voastre. (Nota C.M.: prin meditație accesăm imensul depozit de cunoaștere aflat în memoria noastră subconștientă).

-) În al treilea rând, prin renunțarea la programările media (Nota C.M.: mai ales cele care ni se trimit prin programele tv. Renunțați la a vedea și asculta dezbaterile politice pro și contra, incriminările sau justificările care se aduc, astfel încât tot răul care ni se trimite, toate provocările care ne înrăiesc să nu-și mai găsească destinatarii)
-) În al patrulea rând, preocupându-vă mai mult de evoluția voastră spirituală și mai puțin de acumulări și satisfacții materiale.

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți dintre voi atingeți nivele (stări) profunde de meditație, veți începe să stabiliți legături cu ființe din dimensiuni superioare și vă veți integra în fluxul energiilor din a cincea dimensiune.
Această energie, aceste vibrații sunt prezente acum în mediul în care trăiți, în jurul vostru, numai că trebuie să le accesați, să le primiți, să le asimilați.

Meditați individual, meditați în grupuri, sincronizați-vă meditațiile (ca tematică și ca timp). Aceasta nu este o pierdere de timp ci un mijloc sigur de a evolua, de a ascensiona, de a cunoaște ADEVĂRUL universal. 

Faceți tot ceea ce depinde de voi pentru a nu mai repeta vechile clișee de gândire și de apreciere a lumii, adică renunțați să mai „puneți vreascuri pe focul” dimensiunii 3D. Altfel, veți prelungi ori chiar permanentiza existența dimensiunii 3D în viața și realitatea voastră.

Iubiților, este timpul să vă desfaceți aripile și să vă începeți zborul maestos al păsărilor libere, cutezătoare care scrutează înaltele orizonturi ale cerului. Nu rămâneți pironiți pe stânca pe care ați urcat cu greu, așteptând să se producă (de la sine) EVENIMENTUL.
Părăsiți fortificațiile dimensiunii 3D, nu vă mai iluzionați că va veni cineva care să-i aresteze pe cei care v-au făcut rău, că va bate cineva la ușa voastă pentru a vă aduce ceea ce vi se cuvine din redistribuirea echitabilă a averilor, că s-a reevaluat valuta, motiv pentru care vă revine un sac de bani etc.

Este timpul să porniți în masă pe drumul indicat de inimile voastre, elberați de constrângerile dimensiunii inferioare 3D.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de această comunicare cu voi.

 

http://sananda.website

Sursa Articol: spirituletern.blogspot.com

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s