A venit Timpul

consiliul
De curand a inceput activarea teritoriului numit Romania. Am citit cu totii despre profetiile legate de acest pamant si a venit vremea trezirii acestei tari pentru a-si implini destinul.
 
Acest lucru se vede lesne in exterior, au inceput lupte mai aprige intre lumina si intuneric si pare ca incet incet se trezeste si sufletul acestui popor.
 
Ca in toate timpurile, orice profetie trebuie adusa la implinire in plan fizic de catre cineva. Noi toti cei de aici suntem responsabili cu acest lucru. Fiecare are de jucat un rol important. Sunt implicate atat forte fizice, cat si non-fizice. Lupta se petrece simultan pe mai multe niveluri deodata. Important este ce alegem noi ca individ, de partea cui suntem, ce alegem sa manifestam. Toate manifestarile de acum si alegerea finala pe care o vom face (lumina sau intuneric) ne vor urmari pentru eoni de ani de acum incolo. 
 
La nivel de populatie mi se pare fireasca manifestarea nemultumirii intr-un mod mai agresiv. E precum un om care abia invata sa exprime liber ce simte si gandeste in loc sa tina in el. La inceput in loc sa se exprime calm, bland pentru a se face inteles, e mai „dintr-o bucata”, se exprima ceva mai brutal. Asa si la nivel de populatie. Insa este necesara vindecarea. Asa cum am invatat sa folosim iubirea si lumina pentru vindecarea noastra, tot asa sa o trimitem si catre vindecarea ranilor acestui popor.
 
Tara aceasta si intreg Pamantul are nevoie de noi mai mult ca niciodata. Este anul in care vor fi cele mai multe activari in misiunea de lumina sau in misiunea de intuneric. Fiecare lucrator de lumina are cel putin un oponent aici, in fizic. Si in non-fizic si mai multi. Insa avem si multe ajutoare de lumina multe multe. Trebuie doar sa ne gasim curajul. Curajul de a ne accepta lumina si misiunea pe care o avem. Este necesar sa intelegm ca nu se poate face nimic fara noi, fara contributia constienta a fiecaruia. Fiecare dupa cum poate si stie. De aceea am invatat atat de multe lucruri si acum si alta data. Suntem un popor crestin, cu multa iubire in Domnul Isus si Maica Maria. Ei ne sunt cele mai mari calauze si ajutoare acum.
Din Cosmos toti sunt cu ochii pe noi. Este un punct important in insasi istoria Creatiei. Recent au fost coborate in Egregorul constiintei pamantene mai multe informatii legate de cunoasterea importantei acestei planete, precum si a tarii noastre in tot ceea ce are loc ca schimbare de lumina in acest Univers, informatii legate de ce anume s-a intamplat la Cadere si cum s-a denaturat de atunci functionarea Creatiei, ce dezechilibru a fost creat. Le vom accesa rand pe rand, pe masura ce constiinta si inima noastra se deschid. Pentru cine crede si simte, coruptia nu este doar aici pe aceasta planeta, ea este la nivel extins. Insa este posibil ca sa fie nevoie o schimbare la un nivel micro: individ, tara, planeta, pentru ca schimbarea sa vina si la nivel macro. Altfel se intampla de mult invers. Si aici intervine destinul fiecaruia ca individ, ca tara, ca planeta si sunt sigura ca in cele din urma ne vom implini fiecare in parte destinul.
Veti spune: „dar destinul poate fi schimbat!”. Da, in  anumite situatii poate fi schimbat. Insa exista anumite lucruri fixate in timp, astfel incat orice s-ar intampla si orice ar incerca baricada intunecata sa faca, planurile vor decurge intocmai cum a decis Creatorul Prim. Acestea sunt lucrurile importante care trebuie sa se intample, care aduc schimbari la nivel macro. A fost greu si in alte vieti cand am venit pentru a pregati tot ce se petrece acum, este greu si in aceasta viata. Pentru ambele tabere. Este absolut necesar sa ne mentinem in credinta si sa ne ridicam increderea si speranta atunci cand ea scade. Este absolut necesar sa lucram in mod continuu cu noi, pentru a manifesta cat mai multa iubire, intelepciune, puritate, adevar, dreptate, moralitate, altruism, frumusete si tot ce altceva vine din lumina si iubire. Este necesara auto observarea permanenta si rugaciunea pentru ca sa fim mentinuti tot timpul in lumina si adevar. Caci intunericul imbraca forme cu un pic de adevar si cunoastere ceva mai multa, in care insereaza neadevar si asa ne poate pacali. Este nevoie de multa intelepciune. Si in afara de toate acestea este nevoie de rugaciune permanenta pentru tara noastra, pentru neamul nostru, pentru Mama Pamant, pentru toti lucratorii de lumina de pe Pamant, din Galaxie si Univers, rugaciune ca dreptatea, adevarul, lumina si iubire sa fie biruitoare.
Fie ca Constiinta Cristica sa fie activata si ancorata in fiecare fiinta din regnul uman, vegetal, animal si mineral, pe intreaga planeta si ca toti cei care lucreaza pe programe anticristice sa fie vazuti clar, adevarul sa iasa la suprafata, sa se faca dreptate dupa Legile Divine si sa traim cu totii in echilibru, pace, armonie si iubire!
© Ariendra Cristina
Sursa Articol: https://ariendrafamily.wordpress.com/articole/sfaturi-din-inima/a-venit-timpul/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s