Calea lui Eu și Tu

Soarele Intră în Balanță – Echinoxul – 22 Septembrie 2017

3369563e55ea7c9ddcb85260aa5b4c47Bill Attride
22 Septembrie 2017

Darul Companiei, Calea lui Eu și Tu

Viața este Spirit; Spiritul este Viața.

În centrul oricărei particule a Creației, acolo se află Lumina și Iubirea, acolo, în centrul tuturor lucrurilor și a toată lumea este Scânteia Divinului.

Această abundență de divinitate este Conștiința Pură; este un Corp de diamant al Iubirii Adevărate.

Fiecare Monadă a Divinului există în Spațiul Său Sacru, care de-a lungul timpului se formează mai perfect în viața locuită de Conștiința Cosmică a Conștientizării Sinelui, care este ghidată și informată de Iubirea Necondiționată și ținută în Spațiul Său unic “a lui Unu” prin voința Sa Centrată pe Spirit.

Aceasta este ceea ce formează întreaga Creație, variind de la infinitățile spațiului interior până la Conștiințele Galactice care cuprind o mulțime celestă de Stele, Planete și Forme de viață.

Și aceasta este și ceea ce sunteți voi, o prețioasă picătură a Spiritului, care încet, dar cu siguranță devine conștient de sine, apropiindu-vă mai mult de propria voastră adevărată natură: că sunteți o Divinitate care învață a fi un co-creator conștient din acest Univers; a fi un Creator iubitor care este de asemenea Înțelept și Umil.

Această Călătorie a Spiritului, această Călătorie de Lumină și Iubire, este Călătoria Trezirii, care este modelată și făcută de voi și de tovarășii voștri. N-ați putea să fiți niciodată ceea ce sunteți, “un sine devenind om”, unul fără altul. Un om singular, neconectat nu este nici măcar posibil, pur și simplu nu ar fi “uman” deloc.

Pentru că sunteți cu adevărat făcuți și din unul și din altul. În lume după lume, în viață după viață, voi sunteți formați de toți cu care aveți relații directe și indirecte. Sunteți formați de părinții voștri, de frații și prietenii voștri, de colegii de clasă, de iubirile voastre din viețile anterioare și acum și de cele veșnice, astfel încât toți frații și surorile voastre în Spirit să fie acolo cu voi și voi în ei. Gândurile voastre – Valorile Morale și Iubirea care le ține pe toate, elementele esențiale ale voastre, sunt toate modelate de nenumăratele întâlniri pe care le aveți unul cu altul. Sunteți relațiile voastre; sunteți un “eu” și “o mulțime de noi”; și din acești mulți veți deveni unul care sunteți voi.

Suntem cu toții “amestecați”; fiecare dintre voi este în atât de mulți alții, și atât de mulți, mulți alții sunt ceea ce vă face să fiți voi. Iată de ce această experiență viitoare în Cercul celor Vii, formele de energie de Douăsprezece ori care dețin acest Univers împreună, este atât de important pentru a-l înțelege și a-l stăpâni. De fapt, sunteți alcătuiți din toate cele douăsprezece semne, doar că în proporții și combinații diferite. Dacă trebuie să vă cunoașteți și să deveniți ceea ce trebuie să fiți cu adevărat, atunci trebuie să îmbrățișați o parte a fiecărui semn ca parte esențială a voastră.

Astăzi vă mutați în domeniul Balanței; Astăzi vă întâlniți unul cu celălalt în acel spațiu sacru al lui Eu și Tu; Astăzi pătrundeți în Mister, unde vă veți întâlni și vă veți face unul pe altul în “spațiul al treilea” care este Relația.

După acordările, alinierile, ajustările și vindecarea Fecioarei, sunteți gata pentru asta. V-ați făcut temele, ați câștigat mai multă măiestrie de sine prin auto examinare critică și acum sunteți adevărata variantă a voastră și sunteți mult mai liniștiți.

Acum vedeți înaintea voastră Adevărul Spiritului; că puteți deveni cine sunteți într-adevăr doar atunci când sunteți unul cu altul. Priviți în ochii celui care vă este în față și ceea ce strălucește din ferestrele sufletului vă este atât de familiar. Este aceeași “conștientizare sau prezență” esențială care există și în voi. Este Unu, este Iubirea lui Unu pentru toți cei care strălucesc prin fiecare dintre voi.

În orice relație, există trei “spații”. Voi existați în propriul vostru spațiu sacru; și cel din fața voastră este și el în spațiul lui sacru. Nici unul dintre voi nu ar trebui să treacă unul peste altul, nici unul din voi  nu ar trebui să se piardă în celălalt. Dar împreună puteți construi acest “spațiu al treilea” al lui Noi, spațiul pe care îl creați împreună. Acesta este locul de acțiune al “sinelui care devine”; acesta este spațiul vostru de transformare a sinelui și împlinire de sine cu și prin intermediul celuilalt.

Aici învățați, lucrați și acționați; aici este locul în care fiecare dintre voi deveniți așa cum trăiți pentru voi înșivă și unul pentru celălalt. Prin intrarea în relație, vă deplasați într-o mai mare conștiință de sine prin dansul de spirit a unuia cu celălalt. Nu puteți să faceți doar ceea ce vreți fără o analiză atentă și pentru ei. Formați un spațiu de beneficii reciproce, la început inconștient și apoi din ce în ce mai conștient, creând un cadru care să ghideze, să vă sprijine și să protejeze interacțiunile unuia cu celălalt. Fiecare dintre propriile voastre împliniri individuale depinde de împlinirea celuilalt. Veți experimenta realitatea vie că visurile lor devenite realitate sunt însăși substanța și pentru visele voastre devenite reale.

Da, aici în Balanță experimentați Îmbunătățirea Spiritului vostru; aici vă ridicați unul pe celălalt în Conștiința Mai Înaltă care apare și este întemeiată pe faptul că sunteți unul parte a celuilalt, creându-vă unii pe alții prin Iubire.

Aveți nevoie unii pe alții pentru a fi voi.

Vă uitați înapoi la strămoșii voștri și înțelegeți cât de mult le datorați celor care au existat înainte.

Si vă uitați in jurul vostru și realizați cât de mult aveți nevoie de cei cu care călătoriți acum.

Sunteți unul și sunteți mulți.

Aplecați capul; Deschideti inima.

Zâmbiți celui care este în fața voastră.

Știți că sunteți unul și sunteți la fel,

Namaste.

http://astrologerbillattride.typepad.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Design: Manuela@inaloveworld

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s