Iluminarea

energy_work_4b_r265

Iluminarea înseamnă asumarea responsabilității pentru propria viață, pentru propriile gânduri, fapte, emoții, pentru modul în care trăim, iubim, acționăm, suntem. Căci gândurile creează, acțiunile creează, energia creează. Tot ceea ce emitem reflectă adevărul lăuntric. Dacă poluăm lumea în orice fel, toate se vor întoarce la noi. Căci gândurile se manifestă în formă, la fel și cuvintele și emoțiile. Dacă devenim conștienți de propria abilitate inerentă de a ne crea viața, interioară și exterioară, atunci devenim mai atenți față de ceea ce creăm în orice clipă.
Alegem în mod conștient credința, și nu frica. Ne alegem conștient cuvintele, modul în care vorbim cu noi înșine, și tot ceea ce emitem, fie sub forma cuvintelor, faptelor sau gândurilor.
Alegem în mod conștient să trăim viața în mod abundent, și să servim în moduri profunde și înalte. Alegem iubirea, și nu ura. Alegem să ne menținem și să trăim în adevărul cel mai înalt și în integritate, și nimic nu ne poate influența, fie că e vorba de opiniile sau judecățile celorlalți. Alegem conștient să pășim pe calea sufletului, cu hotărâre și forță.
Iluminarea înseamnă responsabilitate în toate formele sale. Mai mult decât atât, ea se abține de la vină, judecată, căci știe că orice ar judeca, îl va judeca la rândul său.
Sufletul iluminat știe că suntem cu toții Unul.

Judith Kusel

Sursă

 

Traducere: Dayanara

Sursa Articol: https://dayanara2016.wordpress.com/2017/09/18/iluminarea/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Iluminarea”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s