Luna Plină Octombrie 2017

Astrologie Intuitivă: Luna Plină Octombrie 2017

842a9fe1fb49ddb0d852684ff772afdf.jpgTanaaz

Luna plină din 5 octombrie se încadrează în semnul de foc al Berbecului și va aduce intensitate și pasiune pentru toată viața noastră.

Pentru mulți dintre noi, ultima lună a fost pentru odihnă, să contemplăm și să eliberăm vechiul pentru ca să apară noul. Am fost ghidați de cosmos pentru a aborda în mod blând și a fi răbdători atunci când este vorba de a merge după ceea ce dorim.

De asemenea, ni s-a amintit de către Mama Pământ că odată cu schimbarea anotimpurilor ne pregătim pentru o schimbare și să ne acordăm timp pentru a ne acomoda noilor vibrații care ne sunt oferite.

Toată această energie a fost alături de noi, de la Luna Plină în Pești de la începutul lunii septembrie, iar acum se ni se cere să pășim, să acționăm si să ne cerem înapoi viata.

Nu ne mai putem ascunde în umbre, nu mai putem petrece timpul odihnindu-ne și contemplând, pentru că e timpul să acționăm.

Indiferent de ceea ce se întâmplă pentru noi sau cât de neașteptat pare, trebuie să ne găsim forța și trebuie să devenim fermi.

Când Luna cade în Berbec, este o reamintire că există întotdeauna obstacole în viață. Întotdeauna vor fi lucruri pe care trebuie să le depășiți sau lucruri care vă vor scăpa, dar când credeți în voi, când vă respectați dorința inimii și vă cunoașteți, orice este posibil.

Energia Berbecului este despre a crede în voi atât de mult încât prin comparație, orice obstacole sunt privite ca fiind mici.

Energia Berbecului se referă la încrederea în voi, la găsirea independenței și la marșul înainte, în ciuda a tot, în direcția pe care o cunoașețti bine. Este vorba de a dezvolta un sentiment mai înalt al sinelui și de a ști cine sunteți cu adevărat.

A trăi în trecut nu mai este o opțiune. A trăi în umbre nu mai este o opțiune. A venit vremea să vă ridicați. A venit timpul să ieșiți și să luați măsuri în felul care este corect pentru voi.

Indiferent ce obstacole sunt în calea voastră, clarificați ceea ce doriți și apoi luați măsuri pentru a face acest lucru. Luna plină din Berbec vă va sprijini cu saltul credinței voastre, voi trebuie doar să faceți primul pas.

Luna Plină a Lunii Octombrie poartă multă putere și intensitate pe care le putem folosi cu toții în viața noastră pentru a vă găsi puterea și pentru a păși în întregul potențial, însă există și o altă parte a acestuia.

În timp ce acționând pentru ceea ce dorim este minunat, ni se cere și să luăm în considerare pe alții, ni se cere să analizăm modul în care acțiunile noastre influențează lumea din jurul nostru.

Cu toții știm cuvintele – cu putere mare vine și o mare responsabilitate, și aceasta este exact ceea ce ne aduce aminte și această Lună Plină.

În timp ce putem avea multă putere, ni se cere să ne asumăm și responsabilitatea pentru modul în care folosim această putere.

Poate stați ia o clipă să vă întrebați – Cum îmi folosesc puterea?

Unora le place să renunțe la putere, mai ales când viața devine dificilă, în timp ce alții ar putea fi prea drastici și o vor folosi ca pe o cale de a câștiga controlul sau de a-și servi ego-ul.

Dacă oricare dintre aceste stări rezonează cu voi, probabil vă întrebați cum puteți utiliza această energie a Lunii Pline pentru a crea echilibru și pentru a crea o relație sănătoasă cu puterea.

Poate că trebuie să vă dețineți mai mult puterea voastră și să vă dețineți viața mai mult sau poate că trebuie să faceți pași înapoi și să nu vă impuneți puterea voastră asupra altora.

Acest lucru va fi important în special în relațiile voastre, mai ales datorită faptului că Venus și Marte, cei doi iubiți cosmici sunt, de asemenea, foarte activi în această Lună Plină.

Dacă a existat o luptă de putere în oricare dintre relațiile voastre, nu doar romantică, această Lună Plină poate provoca creșterea tensiunilor. În loc să vă lăsați prinși în intensitate, încercați să găsiți echilibrul și să vă folosiți puterea dintr-un loc al inimii, nu al egoului.

Învățând să vă folosiți puterea dintr-un loc al inimii, decât al egoului, este întotdeauna o idee bună, deci folosiți această energie a Lunii Pline pentru a acorda cu adevărat atenție modului în care alegeți să vă folosiți puterea.

Luna Plină a Berbecului va fi foarte energizantă, deci indiferent ce trebuie să faceți, acțiunile pe care trebuie să le întreprindeți, ele sunt susceptibile de a fi simțite fără efort și mai ușor.

Dacă există lucruri care trebuie descurcate în viața voastră, acum este momentul să folosiți această puternică energie a Lunii Pline pentru a crea soluții, pentru a depăși obstacolele și a vă fortifica. O puteți face.

http://foreverconscious.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Design: Manuela@inaloveworld

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Luna Plină Octombrie 2017”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s