Semințe de sânge multidimensionale – Maeștrii înălțați REAL

Semințe de sinteză multidimensionale încorporate sunt aici pentru a răspândi codurile de activare a ADN-ului de la 2-3 toroane la 12 toroane în întreaga rețea umană.

Ființele din a patra dimensiune se prezintă ca „stăpâni ascensionați”, când de fapt ei nu sunt mai avansați decât noi și se bazează pe tehnologie și fum și oglinzi pentru a obține un avantaj. În acest articol vom identifica adevărații maeștri ascensionați și care este rolul lor în acest moment.

Semințele de referință multidimensionale sunt suflete care există aici pe planul pământului într-un corp uman fizic tridimensional, dar ele au provenit dintr-o altă planetă, sistem stea, galaxie, dimensiune sau univers paralel.

O multitimensională secară de steril încarnată pe planeta pământ care a „înălțat” deja a încorporat toate cele 12 dimensiuni în ADN-ul lor și poartă codurile acestei întruchipări, reintroducându-se în timp în această viață 3D.

alt

Această secție de referință multidimensională poate fi numită „maestru ascensionat” deoarece ei au stăpânit matricea, au ieșit din matrice și s-au întors pentru a ajuta umanitatea și Pământul.

Misiunea lor este să împărtășească coduri și informații într-un moment în care frecvențe mai mari sau valuri de energie sunt de duș pe planetă care va susține o conștiință superioară și va provoca un eveniment major sau schimbare în realitate.

Există ființe în planul astral al patrulea dimensional și în interiorul Pământului, care reprezintă „stăpânii ascensionați”, pentru a răspândi dezinformarea și, uneori, frica. Aceste ființe nu au finalizat stăpânirea ascensiunii prin întoarcerea la sinele și supraviețuirea lor superioare.

Ei și sunt blocați în 4d și principala lor cale de supraviețuire este sifonarea energiilor de la cei care sunt înveliți prin iluzie și nu au nici o amintire despre cine sunt cu adevărat. Ei nu au capacitatea de a se conecta la propria putere sau sursă și nu pot crea matrice sau șabloane de existență pe cont propriu.

Ele pot copia sau reflecta sau oglindesc informația oamenilor pentru a le face să facă o decizie liberă voită, care este în favoarea lor.

Unele dintre aceste ființe au fost ascendenții în primul rând (ființe care și-au împărțit o parte din ele însele de dimensiunile superioare pentru a experimenta frecvența mai mică și încarnarea fizică și au planificat să se înapoieze în cele din urmă) care s-au pierdut și au rămas în această frecvență și au devenit disperați să supraviețuiască.

Ei sunt stăpâni ai tehnologiei și au abilitatea de a vedea ființe în 3d și 4d, în timp ce ființele din 3d sunt doar pentru a vedea alte ființe 3d. Tehnologia lor constă în inserții holograme, câmpuri de energie cu vibrații scăzute sau rețele , copii matrice care generează realități distorsionate, mașini de interferență în timp, călătorii de nave spațiale și arme cu energie scalară.

Poserii răspândesc mesaje prin canale care dau speranțe false și date de schimbare care vin și se duc. Aceasta conduce oamenii spre disperare și depresie, ceea ce le coboară câmpul vibrațional .

Deși poserii pot folosi anumite adevăruri pentru a aduce mesajul, eventual rezultatul final este o campanie de dezinformare care îi determină pe o persoană să-și dea energia și puterea departe prin închinare.

De asemenea, conduce o persoană să privească mai degrabă poserii răspunsurilor, decât să meargă înăuntru. Există o întreagă rețea de dezinformare care a fost plantată în matrice prin intermediul videoclipurilor, cărților, articolelor, canalelor și vindecătorilor psihici.

Cea mai mare parte a informațiilor despre poser nu este dăunătoare și provoacă pur și simplu confuzie și deziluzie în timp, deoarece predicțiile nu reușesc să se realizeze. O persoană poate începe să se simtă apatică față de a face orice „lucrare” necesară pentru a-și ridica vibrațiile sau pentru a contribui la colectivitate prin împărtășirea codurilor și informațiilor ADN-ului celor 12 fire .

Poserii sunt foarte complicați prin folosirea termenilor folosiți în mod obișnuit în câmpul „dragoste și lumină”, ​​cu toate acestea există întotdeauna un „cârlig” sau un motiv ulterior. Unul dintre instrumentele majore ale poserilor este acela de a spune că un salvator intră în eliberarea omenirii.Salvatorii adevărați sunt deja aici sunt incarnați în corpurile umane.

Măreții adevărați ascendenți există dincolo de matrice și iau pe cineva cu o vibrație ridicată să se conecteze cu ei. Ei rareori au nume, deoarece sunt un conglomerat de semnături energetice care există în multe dimensiuni, realități paralele, galaxii și universuri în afara timpului. Semințele de fermă care le ridică vibrația și merg înăuntru pentru a se conecta cu acele aspecte superioare ale lor sunt adevărații maeștri ascensionați.

Ei și-au luat conglomeratul lor de matrice organică cu matrice organică ascendentă (sau oversul) și au împărțit o parte dacă s-ar întrupa să se incarneze într-un flux de timp din matrice.

Ei fac acest lucru pentru a ajuta pe cei care s-au blocat în prima lor experiență în ascensiune, precum și alte aspecte ale maeștrilor ascensionați care s-au pierdut în joc după întoarcere. Ei fac și acest lucru pentru a ajuta planetele care au capacitatea de a oferi ascensiune pentru suflete.

Semințele de referință multidimensionale se trezesc la rolul lor de activatori și lideri. Ei știu de ce sunt aici și devin rapid surse de informații, vindecători și lideri pentru trezirea ființelor.

Ei folosesc vocile, scrisul, videoclipurile și cărțile pentru a purta coduri de activare și informații care activează ADN-ul prin modele luminoase și geometrice.

Semințele de stradă multidimensionale reale ascensionate sunt aici în slujba Surselor pentru a ajuta ascendenții de prima dată, precum și pentru maeștrii pierduți, să-și amintească cine sunt și să facă o alegere conștientă pentru a ieși din acest șablon de matrice distorsionat actual.

Câmpul de matrice pe care o trăiește omenirea este distorsionat prin programele de control al inteligenței artificiale / bazate pe computer, relee prin satelit și garduri de frecvență. „Crescator” sau ieșirea din matrice implică curățarea și ridicarea vibrațiilor deasupra gardului de frecvență și controlul minții.

De asemenea, implică curățarea câmpului energetic al unei tehnologii cu vibrații scăzute. Pe măsură ce o secară de steril incarnată își ridică câmpul morfongenic și se conectează la alte nivele ale ei înșiși, ei pot începe să canalizeze informațiile adevărate ascendente ale maestrului de la sinele lor superior. Ei vor activa, de asemenea, ADN-ul lor latenți și vor avea superputeri dincolo de imaginație.

Un maestru ascendent poate sau nu poate avea un nume. Cele mai multe energii conglomerate de peste mări nu preferă să fie etichetate, deoarece acestea limitează automat identitatea lor.

Cu toate acestea, uneori este necesar ca oamenii să identifice. Dacă dau un nume care este familiar (datorită prietenilor noștri poser, făcându-i numele popular), atunci este înțelept să înțelegeți ce ar trebui să fie folosit referința numelui.

Este într-adevăr o reprezentare reală a acelei ființe, poate că este un titlu de slujbă (ca Arhanghelul Mihail) pe care îl îndeplinesc în prezent sau poate fi o simplă referire la un tip de vibrație energetică, astfel încât o anumită energie poate fi identificate pentru a le putea solicita din nou atunci când este necesar.

Adevăratul maestru înălțat incarnat poate ajuta pe alții să-și dea mai întâi propriul câmp energetic din energii vibraționale scăzute, implanturi și autostopi (suflete neimpozitate și entități astrale dimensionale 4). Ei se pot conecta cu sinele lor superior și pot integra toate fragmentele sufletești pierdute din alte vieți de la întoarcerea în matrice.

Apoi pot începe să pună bazele frecvențelor dimensionale superioare în grilajele pământului și în grila colectivă a conștiinței umane, fiind puse pe deplin în corp și în matricea 3d .

Ei pot, de asemenea, să-și împărtășească codurile cu alții prin formatele media menționate anterior sau prin intenție prin meditație, prin lucrul cu energia, prin rețele și prin ieșirea din casă pentru a fi în jurul oamenilor. Doar fiți incarnați, stăpânii ascensionați au ajutat aici pe Pământ mult dincolo de înțelegerea lor actuală..

Unii maeștri adevărați ascensionați le place să călătorească pentru a-și răspândi lumina și codurile, în timp ce alții preferă să rămână în rolurile sub acoperire acasă. Mulți maeștri de la Starseed știu că în curând va veni ceva care va atenua unele dintre presiunile și problemele 3D care îi împiedică să „se ridice” încă o dată.

Cea de-a patra dimensiune poser se îndreaptă spre aceste gânduri pentru a-și aduce dezinformarea. Discernământul este abilitatea de a lua ceea ce rezonează cu dvs. și de a lăsa restul în urmă..

Mulți oameni au învățat să discearnă prin faptul că au condus pe calea cea rea ​​și au realizat acest lucru după aceea. Confirmarea ajută la discernământ și mulți maeștri adevărați ascensionați sunt aici pentru a ajuta pe alții cu confirmare.

Monsters ascensionați dincolo de văl dau mesaje clare, detaliate, fără buzunare care se scufundă adânc în spațiul inimii. Ei nu vor spune niciodată unei persoane ce să facă și vor sugera doar rezultatele cele mai bune și cele mai bune, astfel încât acestea să nu încalce voința liberă.

Din nefericire, din cauza poserilor, mulți oameni se îndepărtează de toate canalele și mesajele ascendente . Aceasta este exact ceea ce au dorit să obțină ființele vibraționale inferioare. Există adevărați maeștri ascensionați și, din moment ce întunericul nu poate crea, au copiat ceea ce este real și au răsucite-o.

Ei au cu adevărat informații care vor susține, îndruma și ajuta la accelerarea ascensiunii pentru Pământ și umanitate. Cu cât suntem mai informați, cu atât mai repede putem învăța cum să ne îndepărtăm de această realitate.

Este timpul să renunțați la teama că veți urca sau nu. Dacă ați găsit acest articol și îl înțelegeți, atunci sunteți în procesul de ascensiune și vă veți muta din această matrice în felul vostru unic.Aveți încredere în îndrumarea interioară și în cei din jurul vostru, că vă rezonezi sau aveți o legătură de familie sufletească.

E totul despre energie și frecvența, codurile și modelele geometrice ale luminii. În timp ce stăpânii și ascendenții de la început încep să -și ridice frecvența vibrațională , ei vor „dispărea” din câmpurile poserilor și al altor ființe a 4-a.

Când omenirea începe să creeze o nouă realitate prin gândire și intenție, va apărea o nouă realitate care nu are paraziți energetici și ființe care doresc să domine și să controleze.

Va apărea un eveniment care va schimba pentru totdeauna umanitatea și programul ADN . O nouă creație este în curs de desfășurare, care va permite pace, prosperitate, compasiune și dragoste pentru toți cei care aleg. Se întâmplă acum..

De Michelle Walling

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Semințe de sânge multidimensionale – Maeștrii înălțați REAL”

  1. Multumesc, Daniel pentru aceste mesaje! Am vazut si cateva emisiuni cu tine pe YT. Poti sa explici mai exact cum se poate realiza desprinderea de Matrice? Am incercat sa-ti cer prietenia pe Facebook dar nu se poate. Multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s