DARUL Renașterii, CALEA Uniunii

Soarele Întră în Scorpion (Octombrie 22-23, 2017)

1c967c899cc70289eabcbbafe7373a29Bill Attride
21 Octombrie 2017

Acesta este spațiul în care întâlniți Ultimul Adevăr.
Atunci când simțiți cea mai mare Bucurie,

Și când cădeți în profunzimile Durerii,
Acesta este timpul pentru Iubire; acesta este timpul pentru Pierdere.

Acesta este spațiul-timp pentru a vă înfrunta Umbra …
Și acesta este punctul vostru de traversare în Lumină.
Acesta este tărâmul care este Scorpionul.

Ori de câte ori se găsește Scorpionul pe astrograma voastră. și ori de câte ori există planete care se deplasează prin acest Semn, veți afla că aici vă confruntați cu Provocarea Fundamentală a Călătoriei voastre:

Sunteți Nemuritori; dar treceți prin forme muritoare.

Interiorul vostru este o scânteie a Divinului; întotdeauna și pentru totdeauna Divinitatea voastră este o instanță esențială și unică a lui Unu Indivizibil, iar pentru toate formele mai puțin numeroase, este pur și simplu cunoscut sub numele de inefabilul “Acela”. Dar pentru a face posibilă călătoria voastră prin spațiu-timp, creați/ desfășurați din interiorul voastră o ierarhie de “corpuri” sau forme de energie care vă permit existența pe fiecare plan de manifestare. De la cele mai numeroase și mai transcendente până la cele mai materiale ale avioanelor (ca aici pe Pământ), toate vehiculele voastre sunt corpuri muritoare susținute ca unul de către Sinele vostru superior.

Sunteți născut într-o formă; veți muri în acea formă; dar intrați în alta. Spiritul este Viața; Spiritul-Viață este etern. Dar Lumile, Formele și Viețile pe care le trăiți sunt doar pentru un timp. Formați atașamente pentru forma voastră, vă formați atașamente unii față de alții. Veți găsi Bucuria de a fi împreună; așa că trebuie să experimentați și durerea separării. Aceasta este călătoria voastră delimitată de inseparabil:

Iubire și Pierdere; Bucurie și Durere.

Vă aflați într-o călătorie de devenire a Sinelui, de a trece de la formele mai mici la cele mai mari, de a vă deplasa, ca să vă puteți întoarce din nou, știind acum, să treceți prin toate aceste Lumi, Forme și Vieți, că sunteți o scânteie a Divinului creându-vă calea de a deveni un Co-Creator al Creației pe deplin Conștient.

Într-o zi, veți sparge legăturile fricii. Veți avea o credință de nezdruncinat pentru că știți: Sunt Nemuritor, Eu sunt Lumina iar întunericul și teama erau doar fantomele trecutului meu, când nu eram stăpânul pentru a intra și a părăsi aceste forme … dar acum știu, acum “Eu sunt ceea ce sunt.”

Și astfel, vă veți confrunta, în egală măsură, cu misterul Uniunii cu celălalt, în cele din urmă eliberați de teama de pierdere. Pentru nenumărate Lumi, Forme și Vieți, Bucuria Iubirii voastre unul pentru celălalt a fost legată de Durere și Pierdere, a fost (și va fi) insuportabilă. Totuși, va veni o vreme în care veți sta în Lumina care nu se va diminua și veți ști că suntem inseparabili unii față de alții, toți amestecați împreună, suntem făcuți unul din altul și unul pentru altul în veci, și ne vom întâlni din nou și din nou până când vom rupe ciclul karmic de naștere inconștientă și renaște cu trezirea noastră. Și vom rupe legăturile de frică și vom păși în lumina neîncetată prin însăși uniunile noastre de forță de viață după viață.

Da! Tocmai în aceste uniuni iubitoare vedeți Adevărul; înțelegeți pentru că aveți cunoștință directă despre nemurirea voastră și despre unitatea voastră inseparabilă a unuia cu celălalt. Ieșiți să vă întâlniți unul pe celălalt, să trăiți, să râdeți și să iubiți această frumusețe, acest preaiubit care este acolo înaintea voastră … și uimit de minuni, care înseamnă a ieși la ele, sacrificând puținul din voi pentru a vă alătura lor (și ele fac asta pentru a vi se alătura), aceasta este în această Uniune (și re-uniune din nou și din nou), iar celălalt vă aduce un alt pas mai aproape de adevăratul vostru Sine.

Vă despărțiți de voi pentru a crea Spațiul pentru noi.
Vă alăturați împreună prin abandonarea puținului și onorarea a ceea ce este Măreț în interiorul vostru și între voi.
Și, în cele din urmă, zâmbiți și înțelegeți.
S-a întâlnit Sinele vostru adevărat unul cu celălalt …
Sunteți Calea și Lumina unul pentru celălalt …
Voi sunteți Lumina; Noi suntem Lumina.
Străluciți!

http://www.astrologerbillattride.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Photo credit: Pinterest
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld ❤

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s