Fluctuații în rețeaua colectivă 2017

Wallpapers_cosmos-30549e0b-5327-338c-8a96-427f1655437c

Luna aceasta, trecem prin multe fluctuații în rețea, și acestea pot fi provocatoare, căci ele sunt mutate de la o rețea la alta. Sunt perioade foarte mari când suntem deconectați, pentru a fi apoi conectați din nou. Aceste deconectări sunt necesare pentru a ne putea muta, la nivel colectiv, la o nouă linie temporală.

Dacă simțiți aceste lucruri, ele sunt recalibări continue în rețea, la care sunteți conectați prin Structura Cristalină a Corpului de Lumină. Mulți oameni sunt instabili emoțional, și cât de subtil sau vizibil e acest lucru depinde de cât de mult existăm ca suflet. Cu cât suntem mai umani, cu atât mai vizibil este totul.

Luna aceasta, sistemele noastre au fost recalibrate, mulți au avut parte de îmbunătățiri fizice. Pentru a curăța răni colective , mulți trebuie să experimenteze ceea ce nu vor, pentru a înțelege ce e important, iar focul kindalini trebuie aprins pentru a trezi spiritul/sufletul din interior. Această trezire a chakrei rădăcină care a avut loc în ianuarie 2016 a aprins focul, alimentând nevoia sufletului de a ieși la lumină din interior. Pe măsură ce colectivul iese din vechea simulare a matricii 3D și se trezește din somn, toată suprimarea și victimizarea trebuie curățate, în timp ce toată lumea își ia puterea înapoi, din interior.

Pentru a înțelege fluctuațiile și modul în care ne afectează pe toți, trebuie să fim conectați cu totul la interior, și acordați la propria rețea energetică. Cu cât suntem mai multă lumină cristalină, cu atât mai puțin suntem supuși colectivelor inconștiente, și mai puțin afectați atunci când Noua Grilă a Pământului este recalibrată atât de intens ca acum.

Așadar, pentru cei care se simt deconectați, aceasta este parte a procesului, pe măsură ce curățăm vechi linii temporale, și ne mutăm pe altele noi. Trebuie să ne deconectăm de la tot ceea ce nu mai este în aliniere/ care nu ne mai susuține noua existență de aici. Programele pentru toate acestea se aflau în structurile celulare/ale corpului fizic, iar acestea primesc noi restructurări și coduri, datorită acestor îmbunătățiri frecvenționale pe care le experimentăm zilnic.

Ca ființe de lumină multidimensionale, puteți experimenta multiple emoții simultan, nefiind legat de niciuna dintre ele. Puteți observa care vă sunt recalibrările, onorându-le, și nefiind afectați de fazele de tranziție. Mintea nu mai este controlată de emoțiile pe care le simțiți. Puteți simți pace, în timp ce altceva se curăță din voi. Nu renunțați să mai fiți în aliniament, în timp ce corpul/mintea/emoțiile lucrează. Este un proces pe care îl înțelegeți și onorați, prin prezența și conexiunea cu interiorul.

Aspectul uman va căuta să judece, creând suferință. Renunțați la judecată și acceptați orice simțiți sau nu în interior, și alegeți cum doriți să experimentați faza prin care treceți, odată cu aceste imense schimbări. Blândețea și compasiunea față de voi vă vor permite să simțiți asta și față de ceilalți.

Țineți minte, evoluați dincolo de înțelegerea umană, așadar nu veți putea înțelege totul din prima. Aveți răbdare și ascultați-vă corpul. Vibrațiile în care ne aflăm acum sunt fără precedent. Ele constituie un teritoriu nou pentru noi toți. Nimeni nu vă poate spune cu exactitate în ce linie temporală veți fi, căci fiecare moment are o vibrație diferită. Cei care prezic, o fac conform vibrațiilor pe care le-au accesat până acum. Vibrațiile creează realități, așadar, în momentul în care se face o schimbare vibrațională, se schimbă și linia temporală. Pe măsură ce stăpâniți ceea ce faceți/creați/transmiteți vibrațional, puteți alege ce linii temporale veți activa aici. Cu cât integrăm mai repede, cu atât putem experimenta cele mai înalte linii temporale de până acum.

Acum, ne-am conectat înapoi la Câmpul Unificat, iar acesta este mai puternic și la o frecvență mult mai ridicată decât înainte. Avem frecvențe înalte continuu. Ostilitatea inconștienței continuă să fie din ce în ce mai vizibilă, pe măsură ce realitățile fizice devin mai zgomotoase pentru acele minți și inimi care încă nu sunt deschise. Frumusețea realităților transmise intenționat devine din ce în ce mai magică. Cu cât suntem mai acordați și aliniați, cu atât mai ușoare sunt realitățile fizice. Aceste realități de vibrație înaltă sunt foarte blânde, schimburile sunt extrem de frumoase atunci când totul este aliniat. Recunoașterea vă dă abilitatea de a alege unde doriți să vă concentrați atenția și energia.

Pentru mulți dintre noi, corpurile de cristal primesc coduri sacre ale sufletului. Nu mai este o experiență emoțională sau mentală. Este o recalibrare fizică, proces care acum este diferit. Am trecut de inimă și cap, iar acum coloana este centrul procesării, motiv pentru care mulți experimentează reconsituiri ale sistemului nervos. Corpurile noastre necesită multă grijă.
Am pătruns în Frecvențele Galactice, și am atins câmpul vibrațional pentru a fi pe deplin galactici.

Sursa: dayanara  ❤

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s