Semințe stelare multidimensionale – Realii Maeștri ascensionați

Hot_air_balloon-wallpaper-11297962

Semințe stelare multidimensionale sunt încarnate aici, pentru a extinde codurile de activare a ADN-ului de la 2-3 codoni la 12 codoni în întreaga rețea umană.

Ființe din a patra dimensiune se prezintă ca „maeștri ascensionați”, când de fapt ei nu sunt mai avansați decât noi și se bazează pe tehnologie, fum și oglinzi pentru a obține un avantaj. În acest articol vom identifica adevărații maeștri ascensionați și care este rolul lor în acest moment.

Semințele stelare multidimensionale sunt suflete care există aici în planul pământului într-un corp uman fizic tridimensional, dar ele provin dintr-o altă planetă, sistem stelar, galaxie, dimensiune sau univers paralel. O sămânță stelară multidimensională ce este încarnată pe planeta Pământ și care este deja gata pentru „a ascensiona”, a întrupat toți cei 12 codoni în ADN-ul lor și poartă codurile acestei întrupări, în timp ce se reintroduc singuri, prin călătoria în timp, în această viață 3D.

Aceste semințe stelare multidimensionale pot fi numiți „maeștri ascensionați” deoarece ei au învins matricea, au ieșit din matrice și s-au întors pentru a ajuta umanitatea și Pământul. Misiunea lor este să împărtășească coduri și informații într-un moment în care frecvențe mai mari sub forma valurilor de energie ce învăluie planeta, va susține o conștiință superioară și va provoca un eveniment major sau o schimbare în realitate. Există ființe în planul astral al patrulea dimensional și în interiorul Pământului, care reprezintă „maeștri ascensionați”, pentru a răspândi dezinformarea și, uneori, frica. Aceste ființe nu au finalizat procesul lor de ascensiune, întorcându-se către sinele lor superior.

Ei sunt blocați în 4D și principala lor cale de supraviețuire este sifonarea energiilor de la cei care sunt învăluiți prin iluzie și nu-și aduc aminte despre cine sunt cu adevărat. Ei nu au capacitatea de a se conecta la propria putere sau sursă și nu pot crea o matrice sau șabloane de existență pe cont propriu. Ei pot copia, reflecta sau oglindi informațiile oamenilor, doar pentru a-i face să ia o decizie prin liberă voință, care să fie în favoarea lor. Unele dintre aceste ființe au fost ascensionate prima oară (ființe care au împărțit cu o parte din ele însele dimensiunile superioare, la experimentarea frecvenței mai joase și încarnării fizice și au planificat să se ridice înapoi), dar s-au pierdut și au rămas în această frecvență și au devenit disperați să supraviețuiască.

Ei sunt stăpâni ai tehnologiei și au abilitatea de a vedea ființe din 3D și 4D, în timp ce ființele din 3D pot vedea doar alte ființe din 3D. Tehnologia lor constă în inserții de holograme, câmpuri de energie cu vibrații scăzute sau rețele, copii ale matricei care generează realități distorsionate, mașini de interferență a liniilor temporale, călătorii cu nave spațiale și arme cu energie scalară. Aceștia răspândesc mesaje prin canalizatori care dau speranțe false și date ale schimbării care vin și trec. Aceasta conduce oamenii spre disperare și depresie, ceea ce le coboară câmpul vibrațional. Deși aceste ființe pot folosi anumite adevăruri pentru a aduce mesajul, rezultatul final poate fi o campanie de dezinformare ce poate determina o persoană să-și dea energia și puterea departe, prin închinare. De asemenea, conduce o persoană să privească mai degrabă către sursa acestor informații decât să meargă înăuntrul ei. Există o întreagă rețea de dezinformare care a fost plantată în matrice prin intermediul videoclipurilor, cărților, articolelor, canalizatorilor și vindecătorilor psihici.

Cea mai mare parte a informațiilor nu este dăunătoare dar provoacă pur și simplu confuzie și deziluzie în timp, deoarece predicțiile nu reușesc să se realizeze. O persoană poate începe să se simtă apatică față de procesul de a face orice „lucrare” necesară pentru a-și crește vibrația sau a contribui în colectivitate la împărtășirea codurilor și informațiilor celor 12 codoni ai ADN-ului. Aceste ființe sunt foarte șmechere prin folosirea termenilor din câmpul „dragoste și lumină”, și întotdeauna există o „momeală” sau un motiv ulterior. Unul dintre instrumentele majore ale acestora, este acela de a spune că un salvator se va implica nemijlocit în eliberarea omenirii. Ori salvatorii adevărați sunt deja aici, sunt încarnați în corpuri umane.

Adevărații maeștri ascensionați există dincolo de matrice și iau contact cu cineva cu o vibrație ridicată pentru a se conecta cu ei. Ei rareori au nume, deoarece sunt un conglomerat de semnături energetice care există în multe dimensiuni, realități paralele, galaxii și universuri din afara timpului.

Semințele stelare care-și ridică vibrația și merg înăuntrul lor pentru a se conecta cu acele aspecte superioare ale lor, sunt adevărații maeștri ascensionați. Ei și-au luat câmpul înaltvibrațional organic ascensional al matricei și și-ar diviza o parte dacă s-ar întrupa într-un flux temporal al matricei. Ei fac acest lucru pentru a ajuta pe cei care s-au blocat în prima lor experiență a ascensiunii, precum și alte aspecte ale maeștrilor ascensionați care s-au pierdut în acest joc după întoarcere. Ei fac acest lucru și pentru a ajuta planetele care au capacitatea de a oferi ascensiunea sufletelor trăitoare acolo. Semințele stelare multidimensionale se trezesc la rolul lor de activatori și lideri. Ei știu de ce sunt aici și devin rapid distribuitori de informații, vindecători și lideri pentru trezirea ființelor. Ei folosesc vocile, scrisul, videoclipurile și cărțile pentru a împărtăși coduri de activare și informații care activează ADN-ul prin modele luminoase și geometrice.

Realii maeștri ascensionați semințe stelare, sunt aici în slujba Sursei pentru a ajuta pe cei ce vor ascensiona prima dată, precum și pentru maeștrii pierduți, să-și amintească cine sunt și să facă o alegere conștientă pentru a ieși din acest șablon distorsionat al matricei curente. Câmpul matricei în care trăiește omenirea este distorsionat prin inteligența artificială / programele de control al minții computerizate, relee prin satelit și bariere de frecvență. „Ascensiunea” sau ieșirea din matrice implică curățarea și ridicarea vibrațiilor deasupra acestor bariere de frecvență și controlul minții. De asemenea, implică curățarea câmpului energetic al tehnologiilor cu vibrații scăzute. Pe măsură ce o sămânță stelară încarnată își înalță câmpul morfogenetic și se conectează la alte niveluri ale ei înșiși, ea poate începe să canalizeze informații adevărate ale maeștrilor ascensionați de la Sinele lor superior. Ei își vor activa de asemenea ADN-ul latent și vor avea superputeri dincolo de imaginație.

Un maestru ascensionat poate sau nu poate avea un nume. Cele mai multe dintre aceste energii ale suprasufletului nu preferă să fie etichetate, deoarece acestea limitează automat identitatea lor. Cu toate acestea, uneori este necesar pentru oameni să se identifice. Dacă dau un nume cunoscut (datorită prietenilor noștri 4D falși, făcându-i numele popular), atunci este înțelept să realizăm la ce nume se face referire. Este într-adevăr o reprezentare reală a acelei ființe, poate că este un titlu de slujbă (ca Arhanghelul Mihail), pe care îl îndeplinesc în prezent sau poate fi o simplă referire la un tip de vibrație energetică, astfel încât o anumită energie poate fi identificată pentru a o putea solicita din nou atunci când este necesar.

Adevăratul maestru înălțat încarnat îi poate ajuta pe ceilalți să își delimiteze mai întâi propriul câmp energetic din energiile vibraționale scăzute, implanturile și sufletele dezîncarnate și entitățile astrale din 4D. Ei se pot conecta cu Sinele lor superior și pot integra toate fragmentele sufletești pierdute din alte vieți de la întoarcerea în matrice. Apoi pot începe să pună bazele frecvențelor dimensionale superioare în rețelele energetice ale pământului și în grila colectivă a conștiinței umane, fiind împământate pe deplin în corp și în matricea 3D. Ei pot, de asemenea, să-și împărtășească codurile cu alții prin intermediul formatelor media menționate anterior sau prin intenție în meditație, lucrul cu energia, cu rețeaua energetică planetară și prin ieșirea din casă pentru a fi în jurul oamenilor. Doar fiind încarnați, maeștrii înălțați au ajutat aici pe Pământ, mult dincolo de înțelegerea lor actuală.

Unor maeștri adevărați ascensionați le place să călătorească pentru a-și răspândi lumina și codurile, în timp ce alții preferă să rămână în rolurile sub acoperire acasă. Mulți maeștri semințe stelare, știu că în curând va veni ceva ce va atenua unele dintre presiunile și problemele 3D care le împiedică să „ascensioneze” încă o dată. Uni ,,actori” din cea de-a patra dimensiune se îndreaptă spre aceste gânduri pentru a-și aduce dezinformarea. Discernământul este abilitatea ce trebuie cultivată pentru ceea ce rezonează cu voi și a lăsa restul în urmă. Mulți oameni au învățat să discearnă prin faptul că au fost conduși pe calea greșită și au realizat acest lucru ulterior. Confirmarea ajută la discernământ și mulți maeștri adevărați ascensionați sunt aici pentru a-i ajuta pe alții prin confirmare.

Maeștri ascensionați de dincolo de văl dau mesaje clare, detaliate, fără impunere care se scufundă adânc în spațiul inimii. Ei nu vor spune niciodată unei persoane ce să facă și vor sugera doar rezultatele cele mai înalte și cele mai bune, astfel încât acestea să nu încalce voința liberă. Din nefericire, din cauza celor falși, mulți oameni se îndepărtează de toți canalizatorii și mesajele maeștrilor ascensionați. Aceasta este exact ceea ce au dorit să obțină ființele vibraționale inferioare. Există adevărații maeștri ascensionați și, din moment ce întunericul nu-i poate crea, au copiat ceea ce este real și au răsucit-o. Ei au cu adevărat informații care vor susține, îndruma și ajuta la accelerarea ascensiunii pentru Pământ și umanitate. Cu cât suntem mai informați, cu atât mai repede putem învăța cum să ne îndepărtăm de această realitate.

Este timpul să renunțați la teama că veți ascensiona sau nu. Dacă ați găsit acest articol și îl înțelegeți, atunci sunteți în procesul de ascensiune și vă veți muta din această matrice în felul vostru unic. Aveți încredere în îndrumarea interioară și în cei din jurul vostru, încât să rezonați sau să aveți o conexiune sufletească de familie. Totul este despre energie și frecvență, coduri și modele geometrice ale luminii. În timp ce maeștrii și ascensionații pentru prima dată încep să-și ridice frecvența vibrațională, ei vor „dispărea” din câmpurile falșilor maeștrii și al altor ființe din 4D (oricum știți că 4D este o dimensiune de tranziție în 5D al acestui proces, n.b.).

Când omenirea începe să creeze o nouă realitate prin gândire și intenție, va apărea o nouă realitate care nu are paraziți energetici și ființe care doresc să domine și să controleze. Va apărea un eveniment care va schimba pentru totdeauna umanitatea și programul ADN. O nouă creație este în curs de desfășurare, care va permite pace, prosperitate, compasiune și dragoste pentru toți cei care le aleg. Asta se întâmplă acum.

Drum drept spre Lumină!

Sursa: http://humansarefree.com

via burebista2012.blogspot.ro

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s