Este in regula sa nu fim in regula

Butterflies-cabd04a9-021c-3f25-8e0e-fd1b617f1eee

Jelelle Awen
7 Octombrie 2017

Este în regulă să nu fiți în regulă … punând jos măștile de a fi bine sau de a fi mereu pozitivi. De a fi vulnerabili ca să arătați ce se întâmplă cu adevărat în inima voastră. Împărtășiți lacrimile, temerile, preocupările, durerea voastră cu cei care vă pot simți. Fiți corecți cu părțile din voi pe care le simțiți și la care reacționați în fiecare moment. Acest spațiu de auto-permisiune, dă voie sentimentelor să existe, să fie simțite și, în cele din urmă, de a se vindeca.

De ce trebuie să primim această permisiune de a simți? Lumea 3D operează prin suprimarea sentimentelor vulnerabile. Analizați mai degrabă sentimentele, decât să le aruncați în terenul realității lor. Nu judecați și drogați sentimentele noastre cu medicamente “anti-emoție” … legate de emoțiile noastre ca și când ar trebui să mergem la luptă cu ele. Ca și cum ar fi boli și probleme care au nevoie de un leac. Ca și cum ar fi dovada distrugerii noastre.

Sentimentele voastre vă oferă o poveste, o povestire importantă despre ce părți ați experimentat în realitatea 3D și ceea ce poate rămâne nedigerat emoțional. Ele spun, de asemenea, o poveste despre suflet … de multe ori chiar din alte vieți, încărcătura emoțională mare se încarcă uneori, așteaptă să se unească și să fie simțită și ținută și să i se răspundă.

Există atât de multe voaluri de lipsă de acceptare socială de a ne simți pe noi înșine și de a fi REALI cu privire la care sunt sentimentele noastre. Chiar și în spiritualitate, există atât de mult focus asupra luminii și pozitivului, că transparența și integritatea (care provin din a fi REALI despre ceea ce simțiți) se pierd și se acoperă. Abuzurile de sine și a altora apar apoi în “cercuri spirituale”, cu învățători imaturi emoțional care perpetuează cicluri toxice din utilizarea frecvențelor spirituale pentru a acoperi propriile lor răni.

Este bine să nu fiți în regulă … dacă vi s-ar fi spus, oferit acest lucru în copilărie în loc de mesajul 3D “Treci peste el. Nu fi atât de sensibil. Nu mai plânge “… ați fi învățat în mod natural cum să mențineți spațiu pentru sentimentele voastre și pentru părțile din voi care le simt. În schimb, anumite părți din voi învață să vă protejeze și să vă apere sentimentele. O fac pentru a transforma judecata sentimentelor voastre spre interior și pentru a dezvolta o energie de pedepsire (un Pedepsitor Interior) care poartă mesajul în interiorul nevredniciei voastre.

Apoi, sunteți chemați în cele din urmă pentru a deveni energia părintească iubitoare și acceptabilă (alimentată de Divin) pe care probabil că nu ați avut-o. Durerea voastră vă cheamă la asta. Durerea voastră se oferă unde mai rămân locuri în interior care au nevoie de iubirea voastră.

Cele mai uimitoare frecvențe înalte de fericire și bucurie găsesc mai mult spațiu pentru ca acestea să apară atunci când se simt durerile mai profunde. Când nu se refuză sentimentele, nu există energie spre suprimare, nici energie spre transcendența sentimentelor. Apoi, spațiul inimii voastre se deschide pentru voi înșivă, pentru acele părți ale voastre care au nevoie de voi și fericirea poate inunda din nou spre găsirea unui teren bogat și stabil în inima voastră deschisă.

Aveți încredere în fluxuri și în refluxuri, în ciclurile naturale ale închiderilor și ale deschiderilor. Aveți încredere în motivele pentru care există lacrimile voastre, motivele pentru care există durerea voastră și oglinda pe care v-o oferiți voi. Divinul VREA ca să simțiți și să răspundeți la tot ceea ce vă cheamă sufletul. Iubirea divină susține acest proces de a nu fi în regulă, de a crede și de a vă scufunda în explorarea lui. Divinul dorește ca durerea experimentului 3D să fie simțită și mutată, deoarece mai mult din esența sa poate fi lăsată înăuntru, care este de fapt esența voastră ca iubire infinită care se întoarce la voi ca o realitate simțită, tot mai mult, pe măsură ce sunteți dispuși să simțiți ceea ce este real.

~

Jelelle Awen

https://soulfullheartblog.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Photo credit: Pinterest
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld ❤
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

 

Post navigation

Leave a Reply

Logged in as danielgaucan. Log out?

Comment

Notify me of new comments via email.

Notify me of new posts via email.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s