Creaţie uitată ~ Puterile Creative ale Noului Tu

FB_IMG_1508692305967

Creation Limbo ~ The Creative Powers of the New You

November 20, 2017

de Brenda Hoffman, 11/20/2017

Dragilor,

Sunteți într-o etapă de reconstrucție. Chiar dacă ați putea avea un plan pentru produsul final, tot ceea ce simţiţi este răsturnarea, fără o idee concretă despre ce să faceți în continuare.

Probabil vă simțiți copleșiți, de tot ceea ce pare să aibă nevoie de finalizare, înainte de a respira uşurarea, înainte de toate, străluciţi pe deplin în bucuria de a înţelege locul de muncă, bine făcut.

Într- adevăr, mulţi dintre voi simţiţi că sunteți eșecuri în jocul creației. Știţi ce nu vreţi. Cu toate acestea, nu sunteți siguri de ceea ce vreți. Și nu aveți nicio idee despre cum să creați ceva – cu atât mai puțin o viață nouă sau o nouă lume.

Deci, voi vă întrebați pe voi înșivă, în orice şi în toate, despre această tranziție. Se pare că munca voastră sârguincioasă este pentru nimic, că sunteți acolo unde ați fost, sau poate într-o poziţie mai mult precară.

Lumea voastră imediată ar putea să nu fie în haos, dar cu siguranță lumea voastră exterioară este. Cum și când începe reconstrucția? Sau reconstruim un vis, care nu intenţionează să se îndeplinească?

Mulți dintre voi sunteți prea epuizați chiar şi pentru a visa, ce ar putea fi.

Chiar dacă vă putem spune că totul este bine, lumea imediată și cea exterioară nu arată aceasta. În schimb, se pare că acest haos, această frică va dura zeci de ani – mult mai mult decât credeţi că aveţi energia de a-l învinge.

Ce ați uitat – și având în vedere împrejurările voastre, poate chiar așa cum se cuvine – este că puterile creative, ale noului, nu sunt ca cele, ale existențelor voastre anterioare pe pământ.

În trecut, ați sperat, ați visat, v-aţi rugat și ați meditat pentru a încuraja Universul, să creeze ceea ce este mai bine pentru voi, în timpul Universal. Aţi simțit că nu aveţi control asupra timpului sau chiar asupra creației. Unii dintre voi, v-aţi mutat dincolo de acest punct în 3D, dar numai după ce ați finalizat pașii necesari, în conformitate cu modelele voastre de credință sau cu cele ale unei persoane, pe care ați simțit-o mai spirituală decât voi.

Acum, treceți dincolo de acele modele de credință 3D. Vă permiteți să vă amintiți cum să creați în termeni Universali, în locul aşteptărilor pământeşti.

Începeți un nou plan de teme, ce nu vă este confortabil, încă. Similar cu ceea ce ați simțit probabil, în prima zi a clasei de geometrie. Învățați, sau poate un termen mai bun, amintiți-vă abilitățile de creație înnăscute.

Există un decalaj, între ceea ce a fost și ce este. Întrebarea voastră, evidentă, este: „Ce cercuri trebuie să trec, pentru a-mi accesa abilitățile de creație Universală?” Nici unul. Le-aţi avut mereu, chiar și atunci când v-aţi permis să vă anulaţi aceste abilități, în timpul 3d pământesc.

Nu este vorba despre găsirea abilităților voastre creative, este necesar să credeţi că aveți abilități de creație înnăscută.

Este timpul să credeți în voi înșivă, cât aţi crezut în cineva din afara voastră, dăruindu-le dorințele voastre – fie că este vorba despre Dumnezeu, îngeri, ființe universale sau cineva din viața voastră 3D.

Vă creați minunile, așa cum vă creați viața. Ele sunt una și aceeași. Cu toate acestea, majoritatea dintre voi separați cele două. În sfârșit, credeţi că vă creaţi viața, dar încă plângeţi cerului sau altora, atunci când miracolele voastre, visele voastre nu apar în intervalul de timp dorit – sau vreodată.

Deci, voi sunteţi acum în creație. Jumătate credeți că vă creați visele, și jumătate credeți că faceți acest lucru numai cu ajutorul Universului și prin incantații speciale de recunoștință, iertare și binecuvântări, către sau dinspre Univers.

Sunteți propriul vostru guru. Nu numai că vă creați viața, ci și vă creați miracolele, visele voastre.

Poate că voi nu credeţi acest adevăr – așa veţi face – așa cum odată nu credeţi că vă creaţi viața. Evoluția din noi este un proces. În segmentul de proces în care vă aflaţi acum, credeţi că voi și numai voi vă creaţi visele.

Pentru unii, conceptul este înfricoșător, deoarece este mult mai ușor să aveţi pe cineva, cine să strige și să țipe când creația voastră nu apare. Cu toate acestea, existaţi doar voi.

Poate că acel gând pare să fie un aspect pentru aceia dintre voi, care preferă să aibă pe cineva sau ceva de vină. Deoarece, dacă voi sunteţi creatorul vostru – și voi sunteţi – și voi sunteţi miracolul vostru simpatic – și voi sunteţi – cine este  de vină, când viața voastră nu merge, așa cum aţi anticipat? Mai mult, cât de înspăimântător este pentru aceia dintre voi, care încep să creadă că sunteți dușmanul vostru magic, dar nimic nu iese din lampa magică?

Ce căutaţi greșit? Ce este necesar să faceți pentru a vă schimba viața, speranțele și visele? Nimic. Permiteți-vă să curgeți în noile voastre credințe, în loc să vă înghesuiţi, de frică, într-un colţ. Permiteţi-vă să fiți, să evoluați liniștiţi și pașnici.

Nu vă agitaţi. Vă veți aminti cum să creați la momentul potrivit. Cu siguranță, înainte,  veţi „prăbuși și arde”,  dar nu înainte de a vă împiedica să învinuiți cerurile, alte planete, Pământul sau alte entități pentru necazurile voastre.

Permiteţi-vă să curgeţi și totul va fi bine. Luptați împotriva voastră și totul va fi bine, dar în acest proces, veți fi bătuți și vătămați în mod inutil.

Totul este bine în lumea voastră și în viața voastră – este timpul să credeți că așa este. Așa cum a fost adevărat pentru prima zi, a clasei de geometrie, traumatizantă. Desigur, nu ați înțeles conceptele de geometrie în prima zi, a clasei, dar ați înţeles noţiunile pe măsură ce aţi terminat misiunile.

Deci, fiţi pentru voi, acum. Singura voastră misiune este să vă permiteți, să vă amintiți abilitățile creative într-o înțelegere pașnică, înțelegând că sunteți într-o clasă pe care nu ați mai făcut-o înainte – creație Universală, în timp ce eraţi pe Pământ.

Finalizați-vă misiunea, și vă veți aminti. Luptați împotriva acestei misiuni, și vă veți aminti – dar fără pacea, care este dreptul vostru și bucuria voastră Universală. Așa să fie. Amin.

 

LifeTapestryCreations.com. Dacă doriți să primiți Blogurile Brendei când sunt postate, faceți clic pe butonul Abonare din partea superioară a paginii Blog & Abonare și apoi faceți clic pe – Abonați-vă la Blogul Brenda prin e-mail. Completați abonamentul prin introducerea adresei dvs. de e-mail și acceptarea confirmării prin e-mail. Copyright 2009-2017, Brenda Hoffman. Toate drepturile rezervate. Vă rugăm, nu ezitați să distribuiți acest conținut altor persoane, să postați pe blogul dvs., să adăugați la newsletter-ul dvs. etc., dar să mențineți integritatea acestui articol prin includerea autorului / canalului: Brenda Hoffman & link-ul site-ului sursă: LifeTapestryCreations.com. ~~~~~

https://www.lovehaswon.org/ascension-spirituality/creation-limbo-the-creative-powers-of-the-new-you

Traducere si postare: Ambarees, 22 noiembrie, 2017, ora 08,30; pe

https://jawescreator.wordpress.com/2017/11/22/creatie-uitata-puterile-creative-ale-noului-tu/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s