Super Luna Plină Ianuarie 2018

Astrologie Intuitivă: Super Luna Plină Ianuarie 2018

8fe86afdea22cec1912fccf13d2accfbTanaaz

2018 intră în viteză cu o Super Lună Plină in semnul Racului. Această Lună Plină va ajuta pentru a aduce închiderea energiei din Decembrie 2017 și să vă ghideze spre tema pentru anul următor.

Având loc în 1-2 ianuarie, Super Luna Plină din semnul Racului este extrem de sensibilă și intuitivă și ne va face pe toți să aruncăm o privire mai profundă la sănătatea minții, corpului și spiritului nostru. 

Dacă v-ați neglijat sau faceți lucruri doar pentru a-i multumi pe altii, s-ar putea găsi ca această energie lunară să vă forțeze pentru a face câțiva pași înapoi și să vă relaxați. 

Luna Plină din Ianuarie vine ca un memento pentru a vă hrăni și a avea grijă de voi și să acordați atenție la orice probleme de sănătate care vă cicălesc. De asemenea, este momentul perfect să vă gândiți la modul în care vă puteți onora și îngriji în noul an. 

Dacă 2017 a adus provocări pentru voi, sau dacă ați avut de a face cu lucruri, cum ar fi stresul si anxietatea pentru ceva timp, 2018 va fi anul perfect pentru a face unele modificări. 

Făcând lucruri pentru a sprijini sănătatea voastră, cum ar fi lecții de yoga, găsirea unui acupuncturist bun pentru orice leziuni sau incepând ședințe de consiliere, toate sunt moduri importante de a vă ajuta și de a face uz de această energie.

Luna Plină a lunii ianuarie este extrem de puternică, deci este foarte probabil ca orice are nevoie de atenția voastră să vă fie dezvăluit într-un mod clar și evident. Nu există ceva de ghicit atunci când vine vorba de această Lună Plină, așa că aveți încredere în orice fel de semne vin în calea voastră și fiți deschiși ca să vă urmați sentimentele.

Puterea acestei Luni Pline va fi și ghidul nostru de a reflecta asupra anului trecut si de a ne pregăti pentru ceea ce este inainte.

Din anul 2016, am avut de-a face cu multă energie bazată pe semne de foc și de aer. Acest lucru a creat tema noilor începuturi, restructurarea modului în care gândim și învățarea modului de a lua acțiune. În timp ce această temă va progresa în primele câteva luni ale anului, această Lună Plină ne indică o nouă etapă care se va deschide în curând.

Această nouă fază are o puternică energie a pământului și a apei, așa că, în loc să ne concentrăm pe acțiuni și să ne prindem în procesele cognitive, vom fi ghidați să întărim acțiunile pe care le-am luat și să ne mutăm din mintea noastră în inima noastră.

Sub prezența acestei energii de pământ și apă, noi toți vom consolida temelia vieții noastre și vom învăța să ne încadrăm în înțelepciunea înnăscută a inimii și a sufletului nostru.

Văzând că această Lună cade în semnul de apă al Racului, iar Soarele este în prezent în semnul de pământ al Capricornului, aceasta ne va oferi prima strălucire a acestei energii de apă și pământ și ne va reaminti să ne acordăm înțelepciunii și intuiției care se află în interiorul nostru.

Cu toții avem propriul nostru sistem de orientare și cu cât îl putem folosi mai mult, cu atât mai ușor va fi să accesăm inteligența Universului.

Luna Plină ne ghidează întotdeauna să ne eliberăm, așa că primele câteva săptămâni ale lunii ianuarie 2018 vor fi, de asemenea, vremuri minunate pentru a scăpa de energia din 2017, astfel încât să puteți avea un început nou.

Sub lumina acestei Super Luni Pline, atenție la orice sentimente care ar putea apărea pentru voi. În loc să fiți ocupați cu mintea, concentrați-vă pe respirația emoțiilor prin corp.

Permiteți-vă să experimentați cu adevărat tot ce simțiți și să vedeți cum jută acest lucru la schimbarea lucrurilor.

Lucrurilor cărora le rezistați persistă, deci dați-vă permisiunea să simțiți și să eliberați tot ce trebuie să plece.

Curățați-vă energia și cereți ghizilor spiritului sau sinelui vostru superior să elibereze orice energie care nu este a voastră.

Fiți blânzi cu voi și concentrați-vă asupra modului în care vă puteți iubi și susține mai mult pe voi înșivă. Când deveniți cel mai mare fan al vostru, nu există nici un munte prea înalt și nici o acțiune prea mare.

2017 a adus multe începuturi noi și acum toți vom putea construi și crea cu ceea ce ni s-a dat.

2018 este într-adevăr un an de manifestare și de construire. Este vremea în care putem să luăm cu adevărat ceea ce ne-a fost dat și să construim într-un mod care să susțină cele mai înalte scopuri, visuri și dorințe.

Este un an blând care ne va permite să ne concentrăm asupra bunăstării minții, corpului și spiritului nostru, căci acesta este singurul mod în care putem fi în echilibru și să ne simțim energizați și susținuți să ducem viața dorită.

Doriți să fiți la curent cu ciclurile Lunii pentru anul 2018? Comandați calendarul lunar pentru 2018 aici.

http://foreverconscious.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Photo credit: Pinterest
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld ❤
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

 

Advertisements

Report this ad
Report this ad

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment 

Name * 

Website 

 Notify me of new comments via email.

 Notify me of new posts via email.