7 gânduri despre „Lucrari de Control la Inceput de 2018”

  1. In oricare din situatii ne amintim ca sintem iubire si ne iubim in situatie, situatia si pe toti participantii si nota la lucrare nu poate fi decat iubire ceea ce etern sintem… restul este unicitate in diversitate….

  2. Întradevãr se ridică la fileu teme vechi care am crezut că sunt rezolvate. Dar nu mai au aceeaşi intensitate emoţională. Gânduri de teamă şi ranchiună mint o viaţă lipsită de iubire, de victimizare. Însă vocea din interior este tot mai puternică şi îti spune că totu i iluzie, că mintea minte şi trecutul nu a fost decât un vis urât.

  3. Încă ceva. Vor veni probabil momente în care mintea preia foarte asemãnãtor vocea interioară şi vă va spune că aţi făcut destul, totul este ok, vă puteți intoarce acasă. Nu raspundeti cu fapte. Când îi vremea de întors acasă plecăm în mod natural la interventia cerului. Şi de lucru e tot timpul mai ales la noi înşine. Nu uitati să vă odihniţi destul şi mai ales să vă bucurați de viaţă.

  4. Dintotdeauna in Viata noastra am dat si dam TESTE. E important sa stam putin..o clipa ..inaintea unei situatii sau trairi sau chiar unui om si sa ne intrebam : OARE CE VREA SA MAI ZICA SI ASTA ?? Oare despre ce este vorba Aici si ACUM?? ….Exact ca in fata probl. de matematica .Stam putin..ne gandim..apoi aplicam teorema/algoritmul : IUBIRE !!! Pt ca Raspunsul la orice intrebare este IUBIREA !!!❤❤❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s