Timpul să vă Alegeți Familia Sufletului

Este Timpul să vă Alegeți Familia Sufletului


Jenna Galbut

Atenție: Poate părea dur …

Și sincer, este unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am făcut vreodată …

Vă voi spune ce le este frică oamenilor să spună și să facă.

Am de gând să împărtășesc acest lucru cu voi, pentru că știu că datorez o mare parte din creșterea sinelui meu înțelegerii acestor lucruri.

Am eliminat și m-am distanțat de atâția oameni din trecutul meu, inclusiv din familia mea, inclusiv de cei care îmi erau cei mai apropiați prieteni.

Știu că persoana care sunt acum este puternică. Mai puternică decât oricând.

Iubesc pe toată lumea, dar îmi este permis să aleg cui mă ofer eu și energia mea.

Nu voi compromite cine sunt sau cine aș putea fi, în ce cred eu sau scopul vieții mele pentru a-i face pe alții să se simtă în siguranță.

Nu este responsabilitatea mea să-și afirme ei egoul sau credințele lor dintr-un loc plin de frică.

Nu este treaba mea să le ușurez lor stilul de viață și să-i fac să se simtă confortabil trăind așa cum sunt, prin scăderea vibrațiilor mele pentru a le valida lor alegerile din viața lor.

Uneori, vechiul meu sine se simte rău sau trist pentru “pierderea” sau pentru “rănirea” altora, dar cred că ar fi fost o pierdere mai mare și chiar mai dureroasă pentru toți cei implicați dacă nu aș fi fost cu adevărat eu însămi.

Îmi păstrez inima deschisă și palmele mele deschise spre univers și invit pe oricine și pe toți înăuntru. Dar nu cred că “timpul”, “sângele” sau “experiențele împărtășite” se corelează direct cu “familia” sau “prietenia “… Vibrația o face.

Singurul adevăr este acum. Și familia mea de suflet și prietenii mei de spirit sunt cei care au o frecvență foarte asemănătoare. Sunt oamenii care mă ajută să evoluez și să cresc. Oamenii pe care îi iubesc și care împreună cu mine,vor face planeta uimitoare.

Voi avea întotdeauna recunoștință, iubire și apreciere pentru oamenii care au fost în viața mea înainte.

Tot ce spun eu este; alegerea oamenilor care să se apropie de voi, ar trebui să se bazeze pe cât de buni sunt ei pentru voi.

Uneori, acest lucru poate însemna că este dificil, vă pot împinge să lucrați mai mult, ei vă pot extinde ideile, pot cere să fiți cea mai bună variantă a voastră înșivă.

Acești oameni, sunt cei dispuși să lupte pentru evoluția sinelui vostru cel mai înalt, pentru care voi trebuie să luptați.

Acești oameni sunt familia voastră.

Spațiul vostru este sacru. Puteți alege ce energie intră în ea. Orice negativitate o străpunge și este dăunătoare. Știu că sunteți iubitori și dăruiți, dar trebuie să vă protejați pe voi înșivă mai întâi.

Cred că o mare parte din vechea mea depresie și anxietate au provenit din faptul că am dat prea multă parte din mine însămi, ducându-mă în punctul de epuizare. Nu știam la acea dată cât de empatică am fost. S-a profitat de natura mea grijulie. Acum știu mai bine.

Trebuie să fiți atenți … Aceasta nu înseamnă că îi urâți pe oameni sau că nu-i iubiți, ci înseamnă pur și simplu că vă iubiți și vă respectați pe voi înșivă.

Alegeți-vă să fiți sinele vostru cel mai înalt!

Alegeți persoanele care vă sprijină în acest scop!

Găsiți acei oameni magici care vibrează la o frecvență similară cu a voastră și faceți-i familia voastră. Ei sunt prietenii, inspirația, motivația, ajutorul voistru, iubiții voștri, oamenii care sunt dispuși să vă susțină creșterea sinelui vostru cel mai înalt.

Și lăsați-i să plece pe cei care vă trag înapoi. Este un lucru care merită, aveți cuvântul meu.

Nu vă gândiți la ce ați putea pierde, gândiți-vă la tot ce veți câștiga.

După marea schimbare, veți vedea că și toți vechii prieteni o vor observa.

Ei vor spune: “te-ai schimbat”

Și vei zâmbi și vei spune: “Da … m-am schimbat.”

https://medium.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

6 gânduri despre „Timpul să vă Alegeți Familia Sufletului”

  1. Mulțumesc cu recunoștință Daniel. Mulțumesc cu recunoștință Jenna. Până am citit acest articol am crezut că eu fac ceva greșit sau că încă nu sunt pregătită și mai am mult de lucru cu mine, pentru că nu reușeam să îi iubesc pe toți mai ales pe cei din familia mea de sange așa cum trebuie și de multe ori mă simt vlăguită in prezența lor. Acum după ce am citit asta, îmi dau seama că nu înseamnă că sunt egoista sau nu știu să iubesc necondiționat daca stau mai departe de ei. Mulțumesc încă o data. Gheorghina Geta

    Trimis din Yahoo Mail pe Android

  2. Există multe posibilitati. Iniţial am fost de aceeaşi părere şi mă pregăteam să mi pun periuţa de dinţi în rucsac şi să plec. Dar nu mi s a părut constructiv, pentru mine, să las baltă munca învestită de atâţia ani în familia ce mi am asumat o. Aşa că am lucrat pe mine la stergerea dependenţelor emoţionale. Schimbă te tu şi totul se va schimba cu tine, am auzit în gând. Unde să aduc alinare în lume şi schimare dacă nu în mine şi implicit în oamenii pe care îi iubesc atât de mult?

  3. Ps: omul face cam aşa: dacă nu i sigur de el şi nu ştie să şi audă vocea interioară sau nu i convine ce spune, citeste articole de acest gen sau îşi ia pãreri din altă parte care să i valideze ce i convine lui.
    Omul cât trăieşte învăta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s