Efectul Eclipsei de Lună asupra Corpului, Minții și Sufletului Vostru

Efectul Eclipsei de Lună asupra Corpului, Minții și Sufletului Vostru

15067e8c0301232922892f641735714fby Tanaaz

O Eclipsă Totală de Lună are loc atunci când umbra Pământului cade direct peste Luna Plină. Pentru o scurtă perioadă, Luna dispare și noaptea devine întunecată.

În antichitate, s-a crezut că acest întuneric era un semn al unei mari schimbări și al unui semn rău pentru ceea ce urma să vină. Se credea că o Eclipsă Lunară ar aduce o creștere a întunericului și că răul va înflori.

Aceste credințe au creat superstiții în jurul Eclipselor Lunare, dintre care unele sunt observate și astăzi.

Multe culturi cred că o femeie însărcinată nu ar trebui să iasă afară în timpul unei eclipse, din cauza fricii de avort spontan. Unii oameni cred, de asemenea, că mâncarea în timpul Eclipsei aduce sănătate precară și ghinion.

Există multe superstiții și credințe în jurul eclipsei, iar majoritatea dintre ele par să provină din faptul că noaptea și umbra întunecată de pe Lună aduc un sentiment amenințător.

Luna a fost asociată de mult timp cu femininul și, dacă privim Luna ca simbol al feminității – o energie care depășește genul, acest moment de umbră este aproape ca o renaștere.

O renaștere a energiei feminine.

Această energie feminină vizează conectarea cu emoțiile voastre, conectarea cu corpul și conectarea cu intuiția voastră.

Este vorba de a merge în interior și de a vă permite să reflectați în apele întunecate și umbroase ale inimii, minții și sufletului vostru. Este vorba despre a merge în cele mai întunecate adâncimi ale oceanului și de a vă curăța de tot ceea ce nu vă mai servește, ca să puteți renaște.

În acel scurt moment al Eclipsei, noi toți, la un nivel mai profund și energetic suntem rugați să examinăm profund aspectele neplăcute ale propriilor noastre sine pentru a vedea care este adevărul.

Care este adevărul nostru care ne permite să pășimm, să ne ridicăm și să devenim cea mai bună versiune a noastră?

2018 aduce două Eclipse Totale de Lună care ne vor modela, inspira și îndruma pe tot parcursul anului.

Deși avem Eclipse de Lună în fiecare an, având două Eclipse de Lună, este destul de rar și indică o schimbare mai mare care se agită în cosmos.

Această schimbare cosmică este posibil să ne afecteze pe toți în moduri diferite, în funcție de locul în care ne aflăm în viața noastră și încotro ne îndreptăm.

Cu toate acestea, un lucru este sigur, Eclipsele nu înseamnă prevestiri rele. În schimb, ele sunt un dar din cosmos și întotdeauna ne ajută să ajungem acolo unde trebuie să fim.

Deși fiecare Eclipsă de Lună poate avea propriile sale efecte energetice și semnificații astrologice, ele au și abilitatea de a stârni lucrurile la un nivel fizic, emoțional și sufletesc.

Unul dintre motivele pentru care Luna este un simbol al femininului este pentru că funcționează în tandem cu ciclul menstrual. Luna de asemenea, se crede că afectează hormonii, motiv pentru care unii oameni se pot simți extra emoționali sau sensibili în timpul unei Luni Pline.

Luna a fost, de asemenea, legată de creativitate și de darul intuiției. Ori de câte ori există o activitate lunară puternică, ea întotdeauna creează vibrația și mediul potrivit pentru a lucra la proiectele creative și pentru a vă întări darurile intuitive sau psihice.

Când această energie creativă nu este utilizată sau dacă corpul vostru a fost supus stresului, Eclipsa Lunară poate crea sentimente de agitație, frustrare, oboseală, anxietate sau doar un sentiment general de “cădere”.

Eclipsele de Lună pot de asemenea, deranja ciclul de somn și poate crea dificultăți în a adormi.

Pentru a contracara aceste simptome fizice, este important să înțelegeți care sunt semnele pe care cosmosul încearcă să vi le arate în timpul Eclipsei.

Acordarea și exprimarea creativității, realizarea unor activități de eliberare, exercițiul și a lua repaus, pot contribui, de asemenea, la aducerea echilibrului corpului vostru. Practicând multă iubire de sine, auto-îngrijire și vizualizând o lumină albă vindecătoare în jurul vostru, vă poate ajuta.

Lucrul cu cristalele este și el o modalitate excelentă de a ajuta la temperarea oricărei energii sensibile sau frustrante pe care o poate aduce Eclipsa.

Orice cristale: alb, albastru, roz sau purpuriu tind să funcționeze foarte bine pentru energia lunară, deci aveți încredere și urmați-vă propria intuiție atunci când alegeți cristalul perfect cu care să lucrați.

Fiecare va simți efectele în mod diferit și toată lumea va fi chemată să meargă în direcții puțin diferite sub această energie.

Eclipsele de Lună sunt puncte de cotitură. Ele sunt puncte de renaștere, puncte de energie feminină extrem de concentrată și toate acestea ne permit să mergem în interior și să lucrăm la cel mai înalt adevăr al nostru.

Eclipsele de Lună vă pun întotdeauna acolo unde trebuie să fiți. Vă îndrumă întotdeauna în direcția cea bună și vă dezvăluie mereu exact ceea ce trebuie să știți pentru direcția în care vă îndreptați.

Îmbrățișați energia Eclipsei Lunare, folosiți puterea ei de a șterge, de a elibera și de a reflecta în apele propriei inimi și ale sufletului vostru.

Citiți mai multe despre Eclipsa de Lună din ianuarie 2018.

http://foreverconscious.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Photo credit: Pinterest
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s