Flacarile Gemene Maestrii Galactici „Barda”. „Cand una se misca, celelalte noua curg” …

FB_IMG_1517386411069
Flacarile Gemene au avut misiunea de activare a „bardei”, o cheie de lumina care patrunde in reteaua malefica asemeni unei „barde” sau „toporul lui Thor”, strapungand energia grosiera si densa, si conecteaza codurile matrice in portalurile interdimensionale.
Pentru identificarea codurilor matrice, ambele Flacari Gemene au fost infiltrate pe Pamant ca „agenti secreti”. Atat de „secreti” au fost incat, pentru a fi cat mai bine „deghizati” si a nu fi nevoiti sa se prefaca sau sa le scape cate ceva, au avut „amnezie temporara” cu privire la adevarata lor misiune. In acest fel, au putut patrunde in vibratiile joase, fara sa fie detectati la nivelul profund la care „lucrau”.
Masculinul, cu mentalul ancorat in materie, a fost atras de actiunile pe vibratii joase fara sa le identifice ca „pericol”, iar Femininul a patruns in aceste vibratii joase, „impinsa” de Masculin. Masculinul are calitatea de „detectare” in materie, iar Femininul de „prelucrare” a datelor la nivelul planului superior.
Masculinul este cu planul terestru, Femininul este cu planul celest. Si au lucrat impreuna, cand sincron cand alternativ. Aflate la cele doua extreme, s-au „constrans” reciproc pentru a atinge echilibrul, adica, s-au canalizat unul pe celalalt pentru a merge fiecare pe drumul pe care trebuia sa fie. Daca, una dintre Flacari o lua pe alt drum, cealalta ii „arata” drumul pana ce Flacara ratacita intra pe calea corecta. Aceste mesaje-semnale uneori erau armonice alteori erau resimtite ca „tunuri” sau „suturi in fund”. Experiente, deloc placute, dar pare-se necesare. Flacarile Gemene erau sau nu erau constiente de ceea ce traiesc in materie, dar la nivel subtil ele erau coordonate de acelasi Spirit comun.
Ambele Flacari Gemene la nivel de Entitate sunt Maestri Galactici.
Aici pe Pamant, actioneaza ca Maestru unul/una pentru celalalt/a. 🤭
Au reusit in misiunea lor de activare a „bardei” in materie, si conectarea ei la reteaua galactica.
Misiune indeplinita! 🤝👏✌️
Dai Oryiana – Maestru Galactic, Comitetul Galactic

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s