Colectivul-Ati ajuns atat de departe!!!

Salutări, Maeștri ai Luminii!

Vă salutăm cu Bucurie și cuvinte de încurajare, deoarece ați tranzitat recent (și încă mai integrați) aspecte astrologice puternice și schimbări interne atât în ​​conștiința voastră, cât și la nivel celular.

Aceste valuri de energie au pornit o remodelare și o recreare semnificativă a vieții umane, remodelând chiar și modul în care energia curge și funcționează în forma umană.

Ca și cei care s-au oferit să se afle în prim-planul al acestei perioade de re-creație a realității umane și a Pământului, nu ați venit doar să transformați și să ieșiți din experiența 3D dimensională, ci să reintroduceți energii dimensionale superioare pe Pământ, începând  chiar cu trupurile, inimile și mințile voastre.

Sunteți mai mult decât ancore ale Luminii superioare; voi sunteți dovezi vii ale acesteia.

Suntem conștienți de faptul că acest lucru a avut un impact extraordinar asupra tuturor.

În multe zile sunteți epuizați, dezamăgiți de viață, simțind că nu mai aveți resurse și rezistența de care aveți nevoie ca uneori, pur și simplu, să mergeți înainte cu Bucurie asupra sensului și împlinirii.

Mulți se luptă în prezent pentru a-și păstra pur și simplu spiritele atașate de corp pentru a duce o viață funcțională pe Pământ.

Și totuși, în interiorul vostru există o ardere a Luminii, chiar dacă se simte a fi doar o scânteie, care nu a fost acolo acum trei luni.

Nu este timpul cel care a trecut, ci ceea ce a avut loc în cadrul acestuia, a fost un catalizator crucial.

Sunteți obișnuiți să simțiți că viața vine la voi.

Cu toate acestea, acest nivel superior pe care l-ați atins acum în călătoria voastră de Ascensiune este o chestiune în care trăiți nu în pasivitate, ci în a vă exprima în mod activ în Univers – mergând mai departe în profunzimile sale.

Aceasta înseamnă nu numai că ieșiți din Matrice – ci o depășiți, mergând acolo unde energiile sale, comenzile ciclice și structura globală nu mai fac parte din realitatea voastră.

Aceasta este esența creșterii în vibrație – ceea ce nu este real pentru voi începe să se îndepărteze din realitatea voastră, până când nu mai există pentru voi absolut deloc.

De aceea cei care vibrează cu speranță înaltă și Iubire pentru prosperitate și abundență nu sunt niciodată fără bani (sau oameni care cred în ideile lor și care sunt dispuși să investească în ele) – acolo unde se află vibrațional, nu există greutăți, chiar dacă ceilalți care stau aproape de ei nu înțeleg tot ceea ce văd.

Acesta este motivul pentru cei ce vibrează la rezonanțe înalte au sănătate perfectă, nu au nici o problemă să își mențină greutatea perfectă sau aproape perfectă, să mănânce sănătos, să aleagă remedii holistice și rareori se îmbolnăvesc dar se recuperează repede după o boală sau un accident.

Deoarece acolo unde se află vibrațional, nu există o sănătate precară. Există doar o vibrație din ce în ce mai mare în fiecare celulă a ființei lor.

Chiar boala este o oportunitate de a te deplasa tot mai sus.

Iată de ce unii care nu par deosebit de atrăgători, carismatici sau fascinanți, se bucură în mod constant de prietenii plăcute, de o viață romantică împlinită și de legături de lucru pozitive – deoarece acolo unde se află, ei văd și înțeleg numai Iubirea și expresia divină în fiecare persoană pe care o întâlnesc.

Așadar, vă invităm, în aceste vremuri ce se simt a fi vremuri de zgâlțâieli interioare și exterioare, deși cu un sentiment de schimbare rapidă și optimism în aer – vă invităm să vă dați seama unde ați ajuns.

Și acesta nu este doar un alt pas pe calea Ascensiunii, ci un salt cuantic într-un întreg alt aspect al acesteia.

În acest nou nivel al existenței, cu care rezonează acum fiecare val și particulă a ființei voastre, ceea ce se numeau miracole în vechea voastră viață se petrec acum mult mai frecvent și este mai clar rezultatul direct al prezenței voastre, propria voastră energie naturală.

Vă gândiți acum că, în acest caz, trebuie să redirecționați și să vă reorientați energiile pentru a aborda părțile din viața voastră, care încă nu par aliniate cu viziunea voastră superioară pentru ele.

Cu toate acestea, vă asigurăm că ele sunt deja ocupate să se alinieze la această viziune superioară, deoarece în noua voastră vibrație de posibilități extinse și co-Creație din ce în ce mai activă, nu au altă soluție decât să facă acest lucru.

Și am spune, acum este o chestiune mai puțin și mai puțin de a „aștepta” lumea să se schimbe – așteptând ca NESARA să fie adoptată, așteptând o mai bună sănătate sau venituri mai mari sau așteptând o Iubire care este reală.

Voi deja integrați energiile realităților pe care le-ați visat de mii de ani – culminarea misiunilor sufletești, visele și viziunile a sute de vieți pământești și mai ales a vieții pe care o trăiți acum.

Acum v-am întreba, veți recunoaște că ați ajuns atât de departe?

Vă permiteți să vedeți că nimeni nu vă poate împiedica progresul, fie pe planurile interioare ale vieții, fie pe cele exterioare?

Sunteți dispuși să vă simțiți ca fiind împuterniciți și responsabili pentru ceea ce creați, așa cum noi înșine putem vedea că sunteți?

Gândiți-vă, din inima-minte, înainte de a răspunde – simțiți mai întâi ce a hotărât deja inima-mintea voastră.

Și dacă răspunsul este un puternic „Da!”, să știți că îl proclamăm cu voi și, ca întotdeauna, dragilor, nu sunteți niciodată singuri în această Călătorie.

Chemați-ne în momentele în care transformarea se simte ca fiind prea mult, când energiile Soarelui, renașterea Pământului și tot ceea ce a fost pus în mișcare, se simt prea puternice.

 Vă vom răspunde, așa cum am făcut-o în fiecare dimensiune pe care ați avut-o vreodată, și vă asigurăm că nu aveți nimic mai puțin decât legiuni peste legiuni de Îngeri, Zâne, Zei și Zeițe și Ființe de Lumină de toate felurile, care zboară să vă satisfacă apelul de sprijin, asistență și sentimentul de a fi iubiți și încurajați.

Namaste, Făuritori ai Noului Pământ și ai Noului Om Cristalin!

Nu sunteți niciodată singuri.


Luni, 12 Februarie 2018, prin Caroline Oceana Ryan

Traducere: NoRo

Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!… Mulțumim!…

https://magiepegeea.wordpress.com/

http://sananda.website/the-collective-via-caroline-oceana-ryan-february-12th-2018/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

6 gânduri despre „Colectivul-Ati ajuns atat de departe!!!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

In a Love World

LOVE rules the world

♥ Impuls pentru trezire ♥

Nimic nu e ceea ce pare a fi

Lupul Alb

Blog pentru sufletul tau

%d blogeri au apreciat: