Totul in Interiorul Mintii

Totul în Interiorul Minții – Conștiință a Unității, venim!

Vera
13 Feb 2018

All inside the Head – Unity Consciousness here we come!

Experiențe destul de intense în acest moment, nu? Vom trece prin spirale de gândire fără sfârșit, atacuri de anxietate, programe vechi ale egoului, legate de agresiune, control, manipulare, frustrare, dezamăgiri etc. Avem un timp dificil în care să ne concentrăm, iar de multe ori ne simțim deconectați. Avem cele mai ciudate pofte alimentare, multă nevoie de odihnă, neștiind ce să facem cu noi înșine, vise lucide, dureri de cap intense, ochii încețoșați ca niciodată înainte, și întregul corp este doar ca un bolnav cu cele mai sălbatice simptome, piele cu probleme, infecții, gripă de ascensiune, bufeuri la cald și la rece etc. Și mintea noastră este pierdută fără speranță, tot ce poate crede este: Ce naiba se întâmplă??? Unde este ieșirea de urgență?

Am scris deja despre modelele de ego care se arată acum peste tot. Ceea ce nu am scris încă, este de ce se întâmplă asta, pentru că ceva m-a reținut până acum, din cauza asta nu am făcut-o. Se pare că eliberarea ego-ului trebuie să meargă până într-un anumit punct, astfel încât să fim gata să integrăm aceste noi informații. Încă mă obișnuiesc cu faptul că informațiile sunt foarte bogate în ceea ce privește informațiile clare. Înainte – a fost un mod mult mai intuitiv de a simți. Și acum am fapte foarte clare despre ceea ce se întâmplă. Energia masculină ne ajută acum să ne reconectăm la conștiința unității, prin coroană. Prin inimă, suntem conectați cu fluxul de viață – energia feminină. Prin minte, ne conectăm la înțelepciunea pură și la conștiință. 

Restructurarea Creierului

Deci, ce trăim noi? Da, este evoluția umană în timp ce suntem în viață … Trecem prin actualizări fizice imense. Întregul creier este reluat și restructurat. Structurile vechi sunt dizolvate și se stabilesc noi structuri. Sinapse noi sunt construite, iar amigdala unde tipare de frică/ tipare ale egoului au fost procesate și au acționat pe bază de neîncredere) este reprogramată și actualizată pentru a deveni un procesor de iubire necondiționată și lumină – energii ale dimensiunilor superioare. Amigdala ar putea fi văzută ca centru de motivație, iar acum trecem complet de la motivație extrinsecă la motivația intrinsecă ce vine pur și simplu din esența noastră.

“Nu vom mai fi conduși de factori externi de motivație. În schimb, vom fi conduși de esența noastră și vom face doar ceea ce ne place.“

Nu vom mai fi conduși de factori de motivare, cum ar fi banii, faima, cariera, posesiunile materiale etc. În schimb, vom fi conduși de esența noastră și vom face doar ceea ce ne place. Banii nu mai sunt văzuți ca un instrument de supraviețuire, ci ca un instrument de creație. Ne mutăm de la neîncredere la încredere, de la frică la iubire. În timp ce trece prin acest proces, am venit on-line și off-line cu privire la conectarea la Masculinul Divin (Înțelepciunea, Focus, Acțiune, Creație). Uneori ne simțim că suntem închiși, înainte de a trece prin valuri intense de frică, înainte de a ne simți conectați din nou la esența noastră. Ne balansăm ca un pendul, înainte de a ajunge înapoi în centru. Acolo unde are loc uniunea sacră în interior.

Programarea Ego-ului este dizolvată

Odată cu dizolvarea vechilor structuri, programele vechi de ego stocate în creier sunt libere și vin foarte intens. Poate fi foarte copleșitor și se poate simți ca și cum ar fi o uriașă furtună de întuneric. După cum arată legile naturale, cel mai bun mod de a face față furtunii este de a merge în mijlocul ei. Și asta înseamnă a ne deplasa împotriva zidurilor de frică, de rezistență și de frustrare și a vedea ce este în spatele lor: Nimic. Este doar un film vechi proiectat în realitatea noastră, dar momentul în care am pășit prin ecran unde totul pare atât de înfricoșător, ne întoarcem înapoi la pace. Acceptând așa cum este și lăsând să treacă, se va transforma repede. Ni se cere onestitate de la noi pentru noi înșine. Tot ceea ce ne declanșează încă, ne dă șansa să ne uităm în oglindă pentru a vedea ce ne mai reține încă de la adevărul și esența noastră. Egoul nostru ar putea intra în: “Nu, de data asta nu este problema mea”. Și totuși știm … tot cea ce experimentăm este propria noastră creație și energie. Și oamenii ne tratează și situațiile se desfășoară conform propriilor noastre modele energetice. Doar atunci când ne asumăm întreaga responsabilitate pentru creația noastră, putem să ne schimbăm.

Simptome Fizice și Dorințe 

Restructurarea creierului nu cauzează doar dureri intense de cap și ochi superîncețoșați, ci cere și o cantitate mare de energie și multă proteină. Dorințele de dulce, carbohidrați și proteine, sunt foarte normale în acest moment. De asemenea, dorințe de mâncare grasă, grea, apar deoarece avem tendința de a zbura la înălțime cu energiile curente și avem nevoie de împământare. Totul pare sălbatic și nebunesc, și ne poate cere ușor senzația de vină de a vrea să mâncăm mâncare pe care nu o considerăm sănătoasă, incorectă etic, etc. Învățăm să depășim credințe și dogme, nu numai despre anumite metode, ritualuri, stiluri de viață dar și despre mâncare. În loc de a asculta la alții despre ceea ce este bine pentru noi, învățăm să ascultăm doar de corpul și sistemul nostru legat de ce avem nevoie la un anumit moment. Învățăm că este mai mult o chestiune de a trăi și a mânca într-un mod conștient și cu gratitudine indiferent că este vorba despre o salată vegană sau despre un burger. Când părăsim planul dualității (3D/ 4D) nu mai există corect și incorect. Totul doar este.

“Când părăsim planul dualității (3D/ 4D) nu mai există corect și incorect. Totul este doar.”

In accord cu toată restructurarea, tiparele de frică rămase, sunt împinse acum afară din celulele corpului nostru. Și corpul folosește toate mecanismele pe care le are valabile pentru a trece prin procesal de transformare pe cat de repede posibil. Dezlănțuiri emoționale, tremur, febră, crepături ale pielii, etc. Tot tacâmul este folosit.

Vise Lucide/ Tipare de Somn

Un alt efect al restructurării creierului este visul lucid. Mulți experimentează vise de care nu sunt siguri dacă sunt reale sau nu. Pare ca și când se face schimbul între realități, și este ceea ce se și întâmplă. Pe măsură ce intrăm în frecvențele dimensiunii a 5-a, ne pregătim pentru o nouă stare de a fi, în care nu mai avem nevoie de somn. În acest moment încă experimentăm o nevoie intensă de somn/ odihnă, care are de a face cu trecerea corpului fizic prin transformare intensă. Noul mod de a visa este de fapt o aliniere a creierului la realitatea curentă în care intrăm. De somn a fost nevoie în dimensiunea a treia și a patra pentru că era singurul mod de a ne conecta cu esența noastră spirituală de a ne reîncărca cu energia Sursei. În timpul zilei, conexiunea a fost întreruptă prin blocajele de frică programată. Pe măsură ce conexiunea se deschide în mod complet din nou, nu mai este nevoie de somn pentru că sunetm mereu conectați la energia Sursă. Așa că, tiparele de somn vor fi confuze pentru un timp, până când ne-am găsit noua balanță.

Creier Prăjit/ Paralizie Energetică

Mulți oameni tree și prin ceea ce eu numesc creier prăjit. Creierul nu este capabil să proceseze tot ceea ce se întâmplă și se închide. Putem să ne comparăm corpul fizic cu un hardware, noua rețea energetică cu un software, iar creierul/ amigdala ca și procesorul ce dă impulsuri către hardware. În timp ce creierul trece prin restructurare, procesorul nu este capabil încă să citească noul software. Impulsurile electromagneticesunt prea puternice pentru structura veche. Acest lucru este experimentat ca un soi de paralizie energetică. Avem impulsuri dar nu știm ce să facem cu ele. Un sentiment de “Nu știu ce să fac cu mine însămi”. Poate fi frustrant și totuși este normal și va trece. Acum învățăm să fim răbdători și să lăsăm lucrurile să se desfășoare deși nu înțelegem ce se întâmplă și ce urmează. Ne apropiem acum de punctul zero, conectat la eclipsă. Pe măsură ce ne așezăm în centrul furtunii, experimentăm un sens de nimic. Un fel de a aștepta ca ceva frumos să se întâmple, deși nu știm ce anume. Acesta este un lucru obișnuit înainte de transformări energetice mari.

Vechea realitate se prăbușește și indiferent că ne place sau nu, egoul bazat pe voința liberă nu mai este tolerat. Cu cât acceptăm mai repede și ne abandonăm, cu atât mai ușor vom trece prin schimbare. Deși chiar acum este foarte provocator pentru mulți dintre noi, este și fascinant și magic ceea ce se întâmplă. Devenim noul om pentru a re-crea noul pământ.

Vera Ingeborg
http://thewakeupexperience.eu

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

5 gânduri despre „Totul in Interiorul Mintii”

  1. mulțumesc nespus de mult – Vera, ca Inelia, Jasmuheen, Voi, și mai am mulți în suflet, ne dați acele dulci confirmări că nu am rătăcit drumul :)! și spor în toate bune, calde îmbrățișări 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s