Energiile de Ascensiune in luna Martie 2018

Energiile de Ascensiune Martie- Compasiune Clară

da754b2d2209a3e5cf5afb377c060a65


Feb 24, 2018

Privind înapoi la Februarie

Energia lui februarie de a privi în urmă a fost un moment de curățire puternică, care creează întotdeauna activarea / inițierea. Am observat o creștere a numărului de oameni care au curățat karma familiei la un nivel mai profund din septembrie.

Vindecarea poate să apară în mai multe moduri, însă trebuie doar să vă concentrați asupra alegerilor voastre din momentul prezent. Nu necesită interacțiune sau angajarea altor persoane. Acestea pot să apară, dar voi sunteți punctul de sprijin al vindecării voastre.

Simptomele de ascensiune au fost amplificate pentru mulți. Tindem să ne gândim la simptomele ascensiunii ca și provocări sau rezistență, dar este important să le încadram pentru ceea ce sunt în realitate – schimbare benefică.

Sunetul din urechi poate să nu pară atât de benefic, dar este o reajustare la recepționarea și interpretarea unei game mai largi de frecvențe. Detaliile apar în moduri diferite și pot să nu fie întotdeauna conectate în mod conștient (adică Wow! Sunetul din urechile mele a creat acest lucru!), dar voi vă schimbați în moduri profunde.

Claritatea este Cheia

Areon numește anul 2018, Anul Amplificării. Când amplificați ceva, dacă nu este clar, atunci amplificați staticul. Astfel, claritatea voastră va fi o temă consecventă în acest an. Prin urmare, toate activitățile de compensare / activare care au și vor continua să aibă loc în diferite moduri.

Această amplificare creează claritate în interiorul vostru (și claritate – simțurile voastre subtile îmbogățite) care vă ajută să vă creați și să curgeți ca iubire împuternicită în viața voastră și în această lume.

Acesta este moștenirea Pământului – cei care sunt atât de iubitori încât, curajul lor de a iubi este neatins și cuprinde teama care îi determină pe oameni să înșele și să domine ca să se simtă în siguranță.

Spiralele de energie cresc.
Prin urmare, ca o centrifugă, rupem și separăm legăturile slabe, creând o clarificare. Noi întărim legăturile puternice. Ați simțit în ultimul timp o atracție sporită la creativitate, familia sufletească sau la bucurie?

Voi deveniți apelul trompetei către Iubirea pe care ați avut-o dintotdeauna, este doar mai mult sprijinită de “sezonul” creșterii pe care îl trăiește umanitatea.

Energiile lui Martie – Compasiune Adevărată

Energiile lui Martie sunt Compasiune Adevărată, care presupun este diferită de compasiunea încețoșată. Serios, este diferită. Este diferența dintre o inimă curajoasă și o inimă întristată. Este diferența între a ajuta și a stopa. Este diferența dintre a da voie și a suferi.

Compasiunea voastră este un flux puternic de energie.
Ați încercat vreodată să îl închideți? Doare. Trebuie să curgă. Iar când curge în moduri care nu sunt sănătoase , doare – de regulă nu atât de repede și de vizibil, așa că este ușor a continua tiparul până sunteți complet epuizați.

În Martie vi se cere să vă examinați fluxul de compasiune și să îl folosiți ca pe câștig la câștig în loc de câștig / încercare de a vă convinge pe voi înșivă că merită și veți rezolva mai târziu limitele. Ați trecut pe acolo?

Fiecare moment vă va cere ceva diferit, dar după cum evaluați compasiunea momentană, căutați-vă bucuria pentru a lumina drumul spre fluxul cel mai bun pentru moment.

Este important să fie oferit, la fel ca și a fi primit. Este modul în care continuă fluxul.

Compasiunea poate fi înșelătoare. Ea vă aparține și este completă cu informații.

Atunci când vine din inițiere și nu din obligație, informația este diferită – pentru voi și pentru cel ce primește. Obligația (și orice alte variante mai puțin decât bune) trebuie să lipsească din experiența voastră, dar energia ei ar trebui să fie cuprinsă de dorința și de capacitatea de a ajuta în acel moment. Se aplică “întâi administrați oxigenul, apoi ajutați pe cei ce au nevoie de ajutor.”

Sunteți suficient de curajoși să dați vote compasiunii să curgă, indiferent de felul în care pare acel moment? Vă păstrați limitele atunci când e nevoie? Sunteți clari despre totalitatea a ceea ce își urmează cursul în lume – mau mult sacrificiu sau mai multă ajustare? A asista pe cei ce au nevoie de ajutor, este parte a serviciului. Înlocuirea voastră înșivă este parte a serviciului. Compasiunea pentru voi înșivă vă ajută abilitatea de a urma fluxul.

Echilibrul lunii Martie

Această lună aduce echinoxul, echilibrul dintre noapte și zi. Este un flux puternic de energie, ce amplifică Iubirea și abilitățile voastre. Pentru un moment, apreciați-vă compasiunea, pentru că uneori este un flux ușor, iar altădată, o mișcare torențială, dar vă conectează cu viața în moduri profunde. Compasiunea voastră sacră este un cadou ce transformă Viața.

Areon transmite adesea detalii despre modul în care să interacționăm cu legătura noastră subtilă (găndurile și emoțiile noastre). ele ne reamintesc că noi nu doar observăm ci și interacționăm. Dacă privim ceva online, deși este la depărtare foarte mare, voi interacționați, primind, modelând și fiind modelați. Sunteți fluxul vostru dominant din interior sau este altcineva, altceva?

Dintr-o perspectivă mai largă, unul dintre pașii interacțiunii este de a oferi adevărată compasiune. De a vedea potențialul ce ne dă putere din fiecare provocare și triumf.

Martie, luna numărului 3, este catalistul care creează. Observați fluxul vostru de compasiune și ceea ce creați care dă formă în tărâmul subtil.

Voi amplificați informația subtilă ce poate că a lipsit înainte. Este Iubirea voastră. Atunci când ea este mai puternică decât frica, Viața transformă.

Jamye Price

https://jamyeprice.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Photo credit: Pinterest
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s