Dincolo de văl: „cealaltă fațetă” a Sinelui

FB_IMG_1519854154477

De Lauren, 27 februarie 2018, Raportul 5D

Ne aflăm în mod clar într-o perioadă fără precedent. Știu că, în Iimbajul vremurilor noastre (salutare dandi), afirmația este în mare măsură folosită în exces, dar ne aflăm cu adevărat pe un astfel de teritoriu neexplorat. Și se simte. Dincolo de suprafața lucrurilor are loc multă transformare ce imploră să ia naștere în lumea formei și, chiar dacă deocamdată ar părea foarte îndepărtat, începutul planului/scopului nostru mai înalt are loc în acest an – de fapt primăvara aceasta.

În momentul de față, în timp ce suntem scufundați în adâncul apelor din Pești, nu avem prea mult sprijin pentru picioare sau tracțiune, dar ecluzele care dau acces la tărâmurile intuitive s-au deschis în mod categoric, iar prin văl vin foarte multe informații/indicații care evidențiază schimbările noii direcții, stimulate din planurile noastre divine.

Atunci când apar aceste informații, devine izbitor de clar încotro e necesar să ne redirijăm atenția, însă e ca și cum am întoarce un pachebot uriaș în mijlocul oceanului… reclamă timp, sârguință și efort, așa că e nevoie să mai avem puțintică răbdare. Oricât de provocator ar fi să facem vreun progres real în Pești, această perioadă poate fi de asemenea foarte productivă și creativă în plan interior, cu acces la potențiale de o mare anvergură… existențial vaste. Apoi, după ce ne uscăm aripile la căldura Soarelui din Berbec, în noul an astrologic putem să ne luăm zborul și să ne punem în acțiune pasiunile născute de curând.

A trece dincolo de văl înseamnă a întoarce oglinzile, a ne reorienta spre cealaltă fațetă a Sinelui.

După 9 săptămâni de expansiune continuă, suntem pregătiți să dăm naștere la ceva nou-nouț. Am fost făcuți să ne extindem… să ne extindem… și iar să ne extindem pentru a trece dincolo de cele mai adânci și cunoscute făgașe ale limitării, pe care le-am creat în cauzalitate în mod inconștient pentru noi înșine. Acum… începând cu Luna plină (în Fecioară) din această săptămână… atingem un important punct culminant ce va avea rolul de a aduce o bună parte din călătoria noastră personală din perioada eclipselor la un moment decisiv, precum și de a pune în mișcare programa noului an.

Arată un pic ca un moment de evadare ce va pune în libertate multă forță vitală ce a fost blocată timp de săptămâni în corpul nostru. De când a început anul am dezgropat foarte multe amintiri discordante din corp, în scopul de a crea mai mult spațiu în care să pătrundă lumina de diamant/Adevărul… proces care poate să aducă la suprafață foarte multă densitate și să ne copleșească realmente cu apatia și oboseala provocate de procesarea tuturor emoțiilor puternice.

Februarie nu a fost nicidecum o lună ușoară, dar în comparație cu ianuarie – care a fost una dintre CELE mai intense luni pe care am trăit-o vreodată –, s-a simțit un pic ca un scurt moment de respiro. A fost totuși… liniștit… oarecum vid… dar evident că am avut nevoie de acel spațiu pentru a integra tot ceea ce s-a petrecut înainte.

În luna martie, care arată mult mai armonioasă, vom fi recunoscători (retrospectiv) pentru timpul lăuntric pe care l-am avut… la intrarea în partea finală a perioadei de eclipse fiecare dintre noi va observa (în mod indiscutabil) că a fost transformat pentru totdeauna și că astfel de transformări nu pot fi anulate, deoarece ne dezvăluie acum esența spirituală, destrămând iluzia rămasă, pentru a dezvălui Adevărul despre cine am fost mereu și pe vecie.

Cei care au urcat până la poarta raiului încep acum să coboare aceeași scară ce duce spre cer, pentru a reveni în tărâmul celor vii, pentru a aduce Pământului o părticică unică de Acasă. Făcând acest lucru, vom constata că nirvana se ancorează acum în noi, pentru a nu ne mai părăsi sau a nu se mai separa niciodată de noi. Odată cu acea ancorare, vom fi în sfârșit total echipați pentru a începe ceea ce se numește „etapa de înfăptuire a înălțării”… pregătiți să creăm Utopia în lumea noastră, în lume, pe măsură ce versiunea personală despre rai întâlnește numeroasele creații inspirate ce ne așteaptă acolo.

Odată deschisă, ușa raiului nu se va mai închide în fața noastră… fiind liberi să intrăm în această stare și să ieșim din ea după plac… însă cunoașterea, menținerea acestui lucru în fizicalitate va constitui o parte importantă din autoritatea noastră în acest an.

Noul nostru nivel de învățare debutează la finalul anotimpului.

Pentru o lună martie extraordinar de creativă și deosebit de productivă!
♡,
Lauren
________________________________________
ThinkWithYourHEART.com ©As LOVE, Inc. 2018 Toate drepturile rezervate.

Traducere: Ana Nicolai

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Dincolo de văl: „cealaltă fațetă” a Sinelui”

  1. Abia acum îmi dau seama – primeam astfel de info de la Monica Vișan. Nici n-am realizat că ea a dispărut din peisaj. Acum este bolnavă – a apărut recent la emisiunea Voi cu Voicu dar nu s-a lăsat filmată, a apărut doar cu vocea și singură a spus că este bolnavă pentru că nu a ascultat de Matei – spiritul care ne vorbea despre rai și care i-a transmis să delege competențe dar ea – Monica – nu a ascultat și regretă asta.
    Pe de altă parte, da, ianuarie a fost intens și februarie a fost liniștit pentru integrare. Credeam că doar la mine dar – iată – e un program de grup. Cred că merg și eu cu valul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s