Mesaj…

violet

Asthar via Galaxygirl, 26 februarie, 2018

Salutări prieteni, sunt Asthar chiar deasupra orbitei Pământului şi beneficiez de o imagine spectaculoasă. Lumina voastră iluminează, şi după cum spuneam, este o bucurie să vă vedem, să vă urmărim, să vă observăm participând la marele experiment, pe măsură ce ajungem la următoarele concluzii.

Ştim că mulţi sunteţi obosiţi şi mulţi sunteţi iritaţi de asemenea. Dar vă reamintiţi că acestea sunt miile de ani de robie ce sunt în proces de eliberarea totală? Cu siguranţă vă puteţi odihni în această cunoaştere că modurile creatoare sunt perfecte în calendarul Divin, şi toate procesele sunt aşa cum trebuie pentru libertatea voastră şi pentru siguranţa voastră. Cele întunecate sunt încercuite, noi le avem sub control, pentru că Lumina câştigă întotdeauna, nu-i aşa? Nu aţi văzut acest lucru în viaţa voastră? Iubirea şi Adevărul triumfă în toate, este adevărat, o spun şi filmele.

(Deşi nu prea multe din filmele voastre prezintă astfel de mesaje pline de speranţă – nu ar fi distractiv să mergem, să schimbăm cultura filmului?)

Trebuie să vă spun că vă rog să visaţi senini la toate milioanele de moduri pe care le puteți trăi în lumina dumnezeiască, pentru a aduce mici scântei de schimbare la suprafaţa lumii. Puterea creativităţii voastre este imensă. Aplicaţi această forţă creativă miraculoasă asupra a ceea ce vedeţi că necesită schimbarea, astfel încât copiii copiilor voştri să trăiască şi să experimenteze o societate total diferită faţă de ce aţi avut vreodată.

Deoarece voi sunteţi deschizătorii de cale – şi doresc să vă spun literalmente acest lucru, dragi prieteni. Voi puneţi temelia pentru schimbarea, strălucitoare şi glorioasă, infuzată cu Lumina Dumnezeiască şi infuzată în tiparele voastre.

Vă mulţumim şi vă respectăm pentru  faptul că mulţi dintre voi reintegraţi cu calm aceste valuri ale energiei Luminii-Cristice. O luaţi la pas precum aţi fi campioni Olimpici. Vă spun un adevăr, nu aţi fi putut procesa acest val de energie al ultimei săptămâni – aceasta înseamnă cât de mult vă schimbaţi şi cât de repede evoluaţi. Gândiţi-vă la voi în ultimele luni, ultimul an, ultimii zece ani care au trecut: Nu sunteţi o cu totul altă persoană acum? Procesul vostru v-a adus mai multă maturitate şi aveţi ochii deschişi văzând cu mai multă claritate. Nu e aşa că sunteţi mult mai receptivi? Bucuraţi-vă de aceste revelaţii şi sărbătoriţi-vă succesul! Mulţi dintre voi aţi lucrat greu în voi înşivă. Râdeţi mai mult! Liniştiţi-vă şi trăiţi bucuria acestei experienţe pentru că nimeni altcineva decât voi – oricine altcineva – nu a trăit înainte aceste experienţe. Şi bifaţi acestea în portofoliul vostru, prieteni. Voi faceţi. Nu vă amintiţi încă, dar o veţi face, vă asigur de aceasta! Şi vă veţi aminti, că v-aţi dorit atât de mult să fiţi aici.

Dragi prieteni, noi vă oferim continuu iubirea şi asistenţa pe care o cereţi şi vă este necesară. Mâinile noastre sunt mereu deschise către voi, prieteni, pentru că toţi suntem unul. Unul! Da! Victoria este la îndemână. Aceasta este în voi. Revendicaţi-vă prieteni, revendicaţi-vă sinele.

Namaste.

~galaxygirl

http://sananda.website/ashtar-via-galaxygirl-february-26th-2018/

Traducere: Ambarees, 27 februarie, 2018; 10:17 publicat pe

https://jawescreator.wordpress.com/2018/02/27/asthar/

Mulţumesc Condor, mulţumesc Galaxygirl, An’Anasha Asthar!

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

4 gânduri despre „Mesaj…”

  1. Da schimbarile sunt de multa vreme,acum sunt si foarte rapide si stiu ca palpam o realitate magica cu „antene” inca firave pentru maretia ce o avem de cuprins,maretia acelei vieti care depaseste visele noastre cele mai neasteptate.Ne-am extins existenta si o vom extinde in continuare in mod alert la niste niveluri neimaginate.Ne-am expansionat simturile si o vom face in continuare,dincolo de gandirea noastra,dincolo de experienta trecuta.
    Multumiti,bucurosi si recunoscatori suntem pentru calauzire si ajutorul ce l-am primit cand ne credeam rataciti in jungla ignorantei.Viata este atat de frumoasa…La multi ani Viata!

      1. Dragule,te pup pe inimioara aia rosie care a exclamat cu atatia !!!,”La multi ani”.Este 1 martie si parca aceasta exclamatie m-a facut sa simt din plin cum energia vietii,atat de puternica primavara,face sa plesnesca mugurele vietii intr-o magnifica frumusete dumnezeiasca.Multumesc,suflet puternic!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s