Despre relatii…

Relationship-2af8b0fd-0dea-3777-a291-c0fcd03b3b1b.jpg

Jennifer Hoffman

Intrebari si raspunsuri: Am eliberat energia, dar vreau sa aud cuvintele (ii multumim Alexandrei)

Draga Jennifer: Am incheiat o relatie despre care stiu ca a fost multi-dimensionala si in care m-am simtit nefericita si neimplinita, multa vreme. Prietenul meu a inceput procesul de eliberare, prin a face lucruri care imi aratau, in mod clar, ca voia ca lucrurile sa se termine, dar eu am simtit cum conexiunea noastra se pierdea chiar inainte de asta. El a admis ca trebuie sa o luam pe cai separate si eu l-am eliberat din punct de vedere energetic. Dar, pentru a incheia totul, as vrea sa il aud spunandu-mi: „Te eliberez. Iti dau drumul”. Ma gandesc foarte mult la asta si stiu ca ma impiedica sa trec mai departe. De ce ma simt astfel si ce pot face?

Raspunsul lui Jennifer: Relatiile multi-dimensionale sunt greu de incheiat ,deoarece deseori ne simtim goi, folositi si subevaluati de catre persoana despre care credeam ca este atat de conectata cu noi, in atat de multe feluri. Din perspectiva inimii, nu e nevoie sa auzi cuvintele; ego-ul tau este cel care iti aminteste ca ar trebui sa ai o anumita validare a timpului, energiei si efortului pe care le-ai pus in aceasta relatie. Daca poti, rezolva; poti sa te eliberezi, fara sa ai nevoie sa auzi cuvintele. Mai exista si un alt aspect al acestui lucru si care implica increderea – atat a ta, cat si a lui – in ceea ce priveste contractele voastre karmice.

Acest gen de relatii implica energii karmice si vindecatoare foarte puternice, care reprezinta lectii pentru ambii parteneri. Dar, daca intri in relatie, ca vindecator al celuilalt, te gandesti ca toate lectiile sunt ale lui si le ignori pe ale tale. Cuvintele sunt importante pentru tine, pentru ca, la nivel emotional, vrei un anumit respect. Spunand aceste cuvinte, el te anunta ca s-a aliniat cu o parte din vindecarea pe care i-ai adus-o si ca relatia a meritat iubirea pe care i-ai impartasit-o atat de deschis, cinstit si voit. S-ar putea sa mai fie si un mic resentiment acolo.

La nivel energetic, sa auzi cuvintele inseamna sa ai dovada incheierii karmei dintre voi si a faptului ca nu mai trebuie sa mai ai de-a face cu persoana respectiva, in acest fel. Acest lucru e legat de incredere, pentru ca, in aceste relatii, noi ne intoarcem la partenerii nostri karmici, multe vieti la rand, pentru a-i ajuta sa isi incheie vindecarea. Cerandu-i sa iti spuna aceste cuvinte, tu vrei ca el sa admita ca nu iti va mai cere participarea la calatoria vindecarii sale.

Nu ai insa nevoie de asta, pentru ca se termina, atunci cand spui tu ca se termina. Ai raspuns chemarii lui de ajutor in aceasta viata. Te asteptai sa fie o relatie mai satisfacatoare si mai evoluata? Sperai ca „de data asta” sa fie diferit? Cat de mult efort ai depus, pentru vindecarea lui, pe spezele iubirii, bucuriei si pacii mintii tale? Incepi acum sa fii constienta de cate ori ai mai facut asta si ca, de fiecare data, s-a terminat la fel?

Cuvintele pe care ai nevoie sa le auzi sunt ale tale: „Ma eliberez de obligatiile karmice pe care le-am creat si care implica vindecarea altora si imi permit, acum, ca in viata mea, sa imi aflu pacea, iubire din belsug si liberatea de a alege cea mai inalta exprimare a energiei mele, pe calea mea.” Odata cu aceasta eliberare, nu vei mai avea nevoie de validarea de care are nevoie inima ta de vindecator obosit, pentru a sti ca ii poate lasa pe cei care au nevoie de vindecare, sa isi gaseasca un alt vindecator – si ca iti poti traiti viata cu bucurie, alaturi de cineva vindecat si intreg.

Vreti sa stiti ce este o relatie multidimensionala? Cititi articolul meu de pe blog, „10 semne ca te afli intr-o relatie multi-dimensionala”. A fost cel mai citit si mai circulat articol al meu (si scriu aceste mesaje, de 11 ani).

Copyright by Jennifer Hoffman.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Despre relatii…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s