Mesajele Îngerilor ~ Vremurile de restriște

earth-e561a654-2796-3623-9094-96334de119db

By Elise Cantrell, 09 aprilie, 2018

Credeți că aveți multe de învățat, dar ceea ce aveți nevoie acum este să vă dezactivați. Ceea ce trebuie să știți pentru a supraviețui în 3d nu se aplică în 5d. Logica și cunoașterea 3d nu vă servesc în noua realitate care se desfășoară acum. Există noi legi și paradigme (fizice, naturale, sociale, economice, supranaturale, senzoriale etc.) care vă acceptă locul înspre care vă îndreptați și care vin în prezent acum  pentru voi. Tot ceea ce este, inclusiv toate ființele, sunt supuse legilor nelimitării, iubirii necondiționate, nemărginirii, libertății, bucuriei depline, puterii, firescului și abundenței. Începeți să observați paradigmele în schimbare. Fiți atenți când lumea voastră se schimbă și darurile voastre se deschid în certitudine, claritate și har.

Veți observa că aceia pe care voi îi „purtați” acum, trebuie să fie așezați astfel încât să învețe cum să „umble” pe propriile lor două picioare și în practică, să aveți încredere că vor merge bine. Voi le-ați arătat cum. Fiecare călătorie este individuală, dar nimeni nu călătorește singur.

Cei mai mulți lucrători ai luminii au trecut prin „vremuri de restriște” în ultimii ani. Acest lucru trebuia să fie pentru a tempera ego-ul într-un mod care dezvolta niveluri mai înalte de conștiință. Trebuia să „umblați prin foc” înainte de a intra pe ușă. Metalele prețioase sunt purificate prin foc și sunteți ființe prețioase de lumină. Lucrătorii luminii și-au experimentat dificultățile, în primul rând și în mod dramatic, deoarece în împărtășirea experiențele lor vor arăta celor din jurul lor că și ei pot supraviețui focului și pot deveni mai treji, mai vii și mai strălucitori decât oricând. Voi conduceți drumul prin porți, prin transformări și mai departe în epoca de aur. Nu este nevoie să priviți înapoi, pe măsură ce fostele construcții se prăbușesc, cad și se descompun. Ștergeți-vă praful de pe picioare. Nu mai sunteți acolo. Calea viitoare este a voastră. Bine ați venit în Lumină.

http://in5d.com/angel-message-for-the-week-12-2/

https://lovehaswon.org/angel-messages-times-of-tribulation/

Traducere: Ambarees; postat pe

https://jawescreator.wordpress.com/2018/04/12/mesajele-ingerilor-vremurile-de-restriste/; 12 aprilie, 2018; 10:20

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s