Noi Actualizari Aprilie 2018

child_of_universe-8e5c7c34-3d4c-3cbe-908d-4a2d0bd2f382

În următoarele săptămâni vom simți din ce în ce mai mult schimbarea. Unii vor încerca să se agațe cu toată ființa de tot ce e vechi, numai pentru a descoperi că vechiul nu mai există. Alții vor încerca să impună o anumită ordine, doar pentru a descoperi că totul se întoarce la ei, cu cât forțează lucrurile. Iar alții vor încerca să îi împovăreze pe ceilalți cu karma lor – numai pentru a descoperi că dacă nu sunt dispuși să se schimbe cu totul din interior, nu îi va putea ajuta nimeni.
Frumusețea acestui lucru este că suntem obligați să ne asumăm responsabilitatea pentru propria viață, suflet și bunăstare.

Suntem obligați să căutăm răspunsuri și să ne reconectăm în cel mai profund mod cu sufletul nostru, găsind adevărul cel mai înalt legat de motivul pentru care ne aflăm pe această planetă. Cu toții ne-am oferit voluntari pentru a fi aici în aceste vremuri, și ni s-a spus de dinainte ce se va întâmpla. Nu ne-am încarnat fără cunoașterea necesară legată de cum să ne descurcăm în aceste vremuri, și nu suntem niciodată singuri. Însă cel mai mare ajutor nu va veni de la ceilalți, ci mai degrabă de la propriul suflet, de la grupul de suflete și întreaga Ierarhie Cosmică, de la Divinitate.

Cu toții avem hărți ale sufletului.
Cu toții avem bănci de memorie a sufletului. Ele se vor activa acum pentru toate acele suflete implicate în Atlantida, Lemuria, Avalon, Regatul Leului și Elysium, care au avut karma planetară de curățat.
Vechile tipare, vechea karmă, vechile tipare comportamentale. Totul trebuie să se dizolve, să fie eliberat.
Însă acum are loc un adevărat miracol – pentru prima dată în milioane de ani, avem oportunitatea de a măiestri lecțiile colective ale sufletului și de a ne da voie să fim ridicați în dimensiunile a 5-a și a 7-a, trăind pe o bandă de frecvență mult mai ridicată.

Există numeroase suflete-maestru care s-au încarnat încă din 1950. Primii au fost copiii indigo, ajunși acum la maturitate (generația baby boom), care acum trebuie să își asume roluri de conducere.
Apoi au urmat copiii de cristal (1974-1994). Copiii indigo au pavat calea pentru toți care au urmat, iar copiii de cristal au adus conștiința cristal, ajutând la formarea noilor corpuri de cristal, de care avem nevoie în Noua Eră de Aur. De asemenea, ei și-au asumat responsabilitatea de a pregăti calea pentru copiii curcubeu, care să aducă convergența armonică, lucru ce s-a întâmplat în 1994. Copiii curcubeu dețin cheile și codurile pentru reactivarea triburilor curcubeu, cele 12 triburi originale, care dețin cele 12 Raze maestru, atât la nivel planetar, cât și galactic. Mulți dintre aceștia au întâmpinat probleme de comunicare, iar numeroși copii autiști sunt copii curcubeu. Ei aduc tehnologie și sisteme de comunicare înaltă, prin intermediul câmpurilor energetice, pe care trebuie să le reactivăm și să învățăm din nou cum să le folosim pentru a ne pregăti pentru cei 144 de ani de porți ce se deschid către Noua Eră de Aur.

Copiii Soarelui se încarnează încă din 2012. Ei dețin cheile și codurile Iluminării din Cel de-al 7-lea Soare Central, Soarele Iluminării, și se află aici pentru a ne aduce înapoi întreaga putere și energie a câmpurilor energetice, a discurilor solare, a matematicii și științei sacre, a teleportării, telekineziei, telepatiei și stocării energetice a cunoașterii, levitației și informațiilor tehnologice și tehnice avansate.
Cu toții suntem reactivați la niveluri solare, galactive și Universale prin intermediul codurilor și codexurilor solare, care au fost latente în celulele umane și în creierul uman timp de milioane de ani.

Nu ne putem permite să rămânem în urmă față de restul cosmosului. Trebuie să ne ridicăm la înălțimea celorlalte ființe de lumină.

Judith Kusel

Sursă: https://www.facebook.com/judith.kusel

Traducere: Dayanara

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s