Previziune Astrologica intuitiva pentru luna Mai 2018

Previziune Astrologică Intuitivă pentru Mai 2018

Tanaaz

astrology may 2018

Luna Mai ne oferă o energie delicioasă care ne va ajuta să ne simțim mai entuziasmați și optimiști, mai ales când vine vorba de iubire, romantism și proiecte creative.

Dacă sunteți în căutarea iubirii sau dacă lucrați într-un câmp creativ, acesta va fi unul dintre cele mai bune momente pentru a vă pune în valoare și a începe să lucrați din greu pentru a vă atinge toate visurile.

 După Luna Plină a Scorpionului transformator, primele săptămâni ale lunii mai încep cu o energie frumoasă, ușoară și blândă, care va aduce cu adevărat un ajutor ușor. S-ar putea să constatăm că este mai ușor să ne relaxăm și, bineînțeles, ne putem simți mai optimiști cu privire la viitor.

Apoi, pe 15 mai, avem una dintre zilele cele mai semnificative și speciale ale anului. Acest lucru se datorează faptului că avem Lună Nouă în Taur, protectoare și susținătoare, și avem, de asemenea, mișcarea rară a lui Uranus din Berbec în Taur.

Luna Nouă in Taur va oferi o energie foarte stabilă și plină de satisfacții, care ne va ajuta să maximizăm tot ceea ce am lucrat pe tot parcursul anului, în special pe plan profesional.

Dacă v-ați simțit pierdut în cariera voastră sau nu știți cum să transformați pasiunea în profituri, acesta va fi un moment minunat pentru a pune în aplicare planurile.

Dacă aceste planuri nu sunt foarte clare încă, este timpul perfect pentru a stabili o intenție și a vă gândi la felul în care ar putea să arate și să simțiți calea carierei. Poate chiar să luați în considerare scrierea felului în care doriți să arate ziua ideală și apoi să lucrați pentru a aduce acele sentimente unul câte unul în rutina zilnică. Acest exercițiu simplu vă va ajuta să mișcați lucrurile și vă va ajuta să vă schimbați vibrația.

Uranus care se mută în Taur în aceeași zi, va ajuta, cu această energie și poate aduce noi perspective sau treziri în viața voastră.

Uranus este planeta trezirii și are puterea de a agita și de a mișca orice atinge, astfel încât să putem realiza lucruri noi și să vedem lucrurile dintr-o perspectivă diferită.

Uranus ne scutură să ne trezim și se pare că toți suntem încurajați să ne deschidem ochii și să îmbrățișăm noi treziri!

Deoarece Taurul este un semn de Pământ foarte fixat și stabil, Uranus nu se poate simți întotdeauna complet confortabil în această plasare. Energia lui Uranus dorește să facem lucruri din capriciu și să încercăm ceva complet diferit, în timp ce Taurul dorește să ne mutăm cu pași metodici și practici, care au fost testați și dovediți.

Această energie opusă poate crea provocări și există chiar și o remorcă similară a războiului în interiorul inimii și în sufletul vostru. Poate veți simți nevoia de a pune la îndoială câțiva pași pe care i-ați făcut în propria voastră viață și să vă întrebați dacă vă servesc încă sau dacă trebuie să încercați ceva diferit.

În timp ce această energie se poate manifesta diferit pentru fiecare, în ansamblu, probabil că atunci când Uranus și-a încheiat călătoria prin Taur în 2026, toți vom avea o nouă perspectivă asupra a ceea ce ne aduce securitatea și ceea ce este cu adevărat important să urmărim în viața noastră.

În cele din urmă, Uranus în Taur ne va provoca să revizuim și să evaluăm ceea ce ne aduce confortul și securitatea. Problemele legate de bani, sănătatea planetei și modul în care guvernele sunt structurate și organizate vor fi și ele probleme de vârf.

Energia lunii Mai se încheie cu Luna Plină din Săgetător din 29 Mai. Este o Lună frumoasă care ne va ajuta să ne deschidem inimile mult și larg. Această Lună Plină este minunată pentru atragerea noii energii iubitoare în viața voastră  sau pentru eliberarea blocajelor care vă țin în spate de la a experimenta iubirea adevărată.

În ansamblu, luna mai este o lună agitată cu multă energie nouă pentru a o explora și a vă bucura. Prima jumătate a lunii oferă cu adevărat o energie minunată care va fi ca o ușurare după energia oscilantă din aprilie.

În timp ce există schimbări mari și puncte de cotitură la mijlocul lunii, până la sfârșitul lunii mai ne vom simți un pic mai stabili și mult mai liniștiți cu locul în care am fost și încotro ne îndreptăm.

Luna Mai este un timp excelent pentru a urmări proiecte creative, a planifica sau a face mișcări în carieră și pentru a vă scoate în evidență pentru a găsi noua iubire.

Tanaaz
http://foreverconscious.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

4 gânduri despre „Previziune Astrologica intuitiva pentru luna Mai 2018”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s