Saturn si Pluton retrograde in Capricorn, aprilie-septembrie-inceputul unor schimbari majore

jupiter-4381175c-5057-3ce4-a838-54cc58e76e6f

Dragii mei, planetele grele din astrologie, Saturn si respectiv, Pluton retrogradeaza in Capricorn in perioada aprilie-septembrie.
Aceste retrogradari nu sunt usoare, mai ales daca nu constientizati ca trebuie sa faceti ordine in viata, aduc lectii dure, dar pline de satisfactii si cu un mare potential de crestere interioara si transformare.

Dacă nu înțelegeți că din când în când trebuie să faceti schimbări majore în valorile și prioritățile voastre atunci aceste retrogradari vor servi ca o reamintire .

Retrogradarile lui Saturn si Pluton in Capricorn vă pun în față provocări care, atunci când sunt depășite, vă permit să priviți în oglindă și să vă simțiți confortabil cu ceea ce vedeți. Va provoaca sa scoateti la iveala monstrii din sufletul vostru pentru a fi vindecati cu lumina, iubire si iertare. Va clarifica aspectele dureroase ale trecutului care va tin pe loc. De asemenea, vă vor arăta ceea ce puteți și nu puteți controla în această viață.

In aceasta perioada s-ar putea să pierdeti multa energie focusandu-va pe lucrurile asupra carora nu aveti nici o putere, ignorând puterea pe care o aveti. Este timpul sa va eliberati de amintirile negative, care v-au controlat permanent viata, sau cel putin sa nu va mai focusati pe ele pentru ca le dati putere si ajung sa va conduca viata, va predispun la prizonierat si nefericire.

Vă puteți aștepta ca aceste planete retrograde să vă schimbe de la cap până în picioare, de la suflet la corp, de la spirit la minte. Nu veți observa aceste modificări la început; ele se produc subtil si foarte lent. În septembrie, cand, veți privi înapoi, veți vedea pe cineva complet diferit de cine sunteți acum.

Vor fi provocări, obstacole, durere și poate chiar pierderi. Dar va fi, de asemenea, răsplată, revelație, mulțumire și încredere. Cu cat le ignorati mai mult, cu atat mai rau va fi.
Dar, pe măsură ce acceptați transformarea (tranzitul lui Pluton) sau dezvoltați disciplina (tranzitul lui Saturn), începeți să va curatati karma. Începeți să vă schimbați tiparele. Sa cresteti spiritual. Veti observa faptul că unii dintre oamenii și comportamentele pe care le-ați tolerat în viața voastră veche nu vor mai fi tolerate după începerea acestui proces.

Retrogradarea lui Pluton si al lui Saturn înseamnă să va asumati responsabilitatea pentru voi și comportamentul vostru, fără a-i învinui pe ceilalti pentru problemele voastre.

Aceasta combinatie extrem de puternica va aduce schimbari uriase , la inceputul anului 2020, cand cele doua planete vor forma o conjunctie perfecta in Capricorn.
Aceste retrogradari vor fi inceputul acestor transformari uriase , de modul in care alegeti sa va transformati, sa va asumati responsabilitatea pentru viata voastra, va depinde viata voastra viitoare.

Multe situatii din viitor pot decurge din transformarea pe care o faceti in aceasta perioada. Uneori acesta transformare poate fi provocata de anumite evenimente asupra carora nu aveti control.
Aceasta este perioada perfecta pentru a reconstrui o anumită zonă a vieții voastre sau pentru a renaște într-un alt fel. Acesta este, de asemenea, timpul perfect pentru a accepta orice pierderi pe care le-ati experimentat și pentru a le privi ca pe noi oportunități.

Ori de câte ori există o pierdere, există întotdeauna o șansă de a reconstrui lucrurile într-o direcție mai bună. Viața este pur și simplu o serie de momente de moarte și renaștere , sub aceasta energie retrograda veti avea cu totii sansa de a renaste intr-o forma noua, de a medita la viata voastra de pana acum. S-ar putea sa gasiti acum, o noua intelegere a ceea ce s-a petrecut pana acum in viata voastra, ca exista un mare bine in toate incercarile, atat timp cat sunteti dispusi sa il gasiti.

Sursa Articol: http://dumitrana-astrolog.ro/saturn-si-pluton-retrograde-in-capricorn-aprilie-septembrie-inceputul-unor-schimbari-majore/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Saturn si Pluton retrograde in Capricorn, aprilie-septembrie-inceputul unor schimbari majore”

  1. Indiferent daca stim astrologie sau nu, schimbarile majore se vad in jur tot mai pregnant. Ma mira cata lume si-a schimbat fundamental viata in ultimul timp. Dar tind sa cred ca, de fapt, viata i-a schimbat, pentru ca omul ca personaj nu are curaj.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s