Oamenii Care Au Senzația Că Nu Aparțin Acestei Planete! ”Acasă” Nu Este Aici

Ai senzația că nu îți ai originile pe Terra? Că te tragi dintr-un loc îndepărtat, pe care nu poți să-l identifici și pe care îl poți numi acasă, în timp ce pe această planetă consideri că este doar în vizită.

Zeci de mii de oameni au senzația globală că nu aparțin acestei planete. Această senzație, care poate fi numit și sentiment, provine din adâncul sufletului și se manifestă în viața de zi cu zi. Acest fenomen nu înseamnă că acești oameni sunt antisociali sau frustrați, ci se manifestă prin dorința acerbă de a cunoaște cu adevărat cuvântul acasă.

Această senzație enigmatică include confuzia cu privire la regulile de comportament pe această planetă, simțirea „diferită” față de ceilalți sau prinsă în interiorul unei iluzii. Acești oameni sau spirite pot avea nevoie să scape din această realitate, dar „ceva” îi ține pe Pământ.

Venind din lumi mai evoluate

Experții spun că spiritele care se întruchipează pe Pământ și care au această senzația impregnată în suflet, provin din alte lumi. Adică au dus o viață anterioară în dimensiuni paralele, dar mult mai evoluate, și acum, adică în viața aceasta, s-au trezit pe Terra, în lumea aceasta prea ciudată, în care nu se regăsesc în niciun fel și pe care nu o pot chema ”acasă”.

Spiritual, acești oameni cunosc importanța energiilor vibratorii înalte, cum ar fi iubirea si lumina, și fac parte dintr-o singură creație infinită.

Cei care simt că Pământul nu este adevărata lor casă prezintă anumite caracteristici comune. Ei cunosc și simt energia care le curge prin trup, sunt conștienți că dragostea este forma de energie cea mai pură din acest univers, se simt atrași de mistere și paranormal și întotdeauna îi ajută pe cei din jurul lor.

Atributele celor care nu aparțin acestei planete

1.Conștientizare – încă din copilărie sentimentul de neaparteneță se instalează în suflet. Atunci apar primele întrebări și marile dileme.

2.Confuzie – în timp ce sufletul își amintește de vechea viață, într-o lume mult mai evoluată, creierul nu poate procesa asemenea amintiri. De aici provine confuzia și sentimentul că ceva nu este în regulă.

3.Compasiune – această caracteristică se naște, în principal, din nevoia de a-i ajuta pe ceilalți să evolueze cât mai rapid. Compasiunea este o caracteristică certă pentru cei care nu își au originea pe Terra.

Ce faceți dacă aveți acest sentiment?

Ce ar trebui să faci dacă simțiți că Pământul nu este casa ta? Adevărul este că nu există nici un manual pentru acest tip de oameni, iar societatea încearcă să-i ignore. Dar cei care suferă de această senzație recomandă utilizarea intuiției și au sentimente bune pentru a ridica vibrația prin radiația luminii și a iubirii.

exploreaza-universul-prin-chakre Oamenii care au senzația că nu aparțin acestei planete! ''Acasă'' nu este aici

Cel mai important este ca să conștientizezi cu adevărat cine ești și ce misiune ai pe Terra, pentru ca apoi sa te poti intoarce Acasa pe vecie.

Sursa Articol: https://www.efemeride.ro/oamenii-care-au-senzatia-ca-nu-apartin-acestei-planete-acasa-nu-este-aici/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Oamenii Care Au Senzația Că Nu Aparțin Acestei Planete! ”Acasă” Nu Este Aici”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s