O serie de inițieri cosmice, de Porți stelare

Stargate-2ae50dda-ce3f-3374-85ae-f5c234d34a19

Anul 2018 este primul an 11 de măiestrie spirituală, de la sfârșitul ciclului de 26.000 de ani din decembrie, 2012. Din acel moment deosebit de important, am experimentat vindecări profunde, curățări puternice, ridicarea conștiinței și a vibrației. Majoritatea acestor transformări au fost interioare și au avut loc în meditație, în timp ce lumea exterioară pare că își pierde tot mai mult controlul.

Pentru cei care lucrează conștient la ascensiune, separarea lumilor este un lucru extrem de clar. Una vibrează la frecvențele inferioare ale egoului și serviciului față de sine, în timp ce cealaltă vibrează la frecvența Iubirii, a armoniei și a compasiunii. Pentru referință, numim cele două lumi realitatea 3D și realitatea 5D.

Este nevoie de concentrare și disciplină pentru a ne ridica din mentalitatea 3D. Egoul vrea să mențină controlul vieții fizice pentru a-și satisface dorințele. Fără meditație regulată, ne confruntăm cu o luptă constantă de liniștire a minții și de calmare a emoțiilor. Timp de secole, numai cei care urmau calea monastică atingeau iluminarea spirituală.

Însă totul s-a schimbat în universalul an 11 al lui 2018. Pentru cei care încă sunt captivi și controlați de minte, a sosit vremea trezirii. Cosmosul a planificat o serie de inițieri care ne vor zgudui puternic. Pe 17 aprilie, Chiron s-a mutat în Berbec pentru a ajuta la vindecarea rănii umanității a identității de sine. Pe 24 martie, Uranus, „Marele deșteptător” a intrat în semnul de pământ al Taurului. În această perioadă de tranzitare de 8 ani vor fi martori la o inițiere cosmică de trezire la nivel global.

Poarta Stelară a solstițiului din 21 iunie va iniția o reamintire cosmică a destinului divin. Coduri și chei sacre vor primi infuzii solare odată cu deschiderea portalurilor stelare. În această vară suntem binecuvântați cu o serie de inițieri de porți stelare care acționează ca o poartă dimensională către noi realități. În iulie vor fi două astfel de portaluri: primul, pe data de 12 iulie, odată cu eclipsa în Rac, și al doilea pe 27 iulie, odată cu a doua eclipsă, din Vărsător. Ambele portaluri creează un vacuum care ajută ca dorințele, visurile și speranțele noastre să se împlinească.

Seria de inițieri cosmice va continua în august cu Poarta Leului din data de 8.08, și cu a treia eclipsă din 11 august (în Leu). Pe măsură ce valuri de plasmă/ diamant/gamma scaldă câmpul planetar, experimentăm acordaje succesive de frecvențe de lumină superioară. Odată cu pătrunderea în fiecare poartă, vizualizați cum vă ridicați în benzi de frecvență tot mai înalte, în tărâmuri superioare de o conștiință ridicată.

În calitate de lucrători de lumină pe această planetă, avem puterea de a influența direcția schimbării. Când formăm un grup de minți cu intenții provenite din inimă, plantăm sămânța în conștiința colectivă pentru o nouă paradigmă a Pământului. Suntem co-creatorii viitorului nostru luminos.

În data de 9 iunie, vom discuta despre cum să ne pregătim pentru aceste inițieri, precum și despre natura schimbătoare a relațiilor și modul în care noile interacțiuni pot evolua către 5D.
Înscrierile se fac la adresa: https://newearthcentral.com/?p=122507

Cu iubire,
Meg Benedicte

Drepturi de autor, Meg Benedicte (2018) *Toate drepturile rezervate*
Puteți copia și distribui acest material numai dacă nu îl modificați în niciun fel, conținutul rămânând complet și incluzând această notificare a drepturilor de autor.

Sursă: https://www.facebook.com/meg.benedicte/posts/10214041289640794

Traducere: Dayanara

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

4 gânduri despre „O serie de inițieri cosmice, de Porți stelare”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s