MESAJ DE LA ZAMOLXE 2018

Gandalf_2-05411247-ffce-38df-9207-7e1d567eb5e5

„La bună găsire, bunii mei!

Văd cum aţi ajuns să trăiţi azi, şi văd ce vreţi pentru viitor, deşi voi vă gândiţi că multe sunt pierdute. Dacă un lucru este să fie pierdut, este aşa doar pentru a fi regăsit, regăsirea oferind şansa înţelepţirii prin a medita de ce s-a întâmplat aşa. În realitate, niciodată un lucru nu se pierde, şi nici nu este găsit, există doar manifestarea unor nivele de conştiinţă.
Voi se pare că v-aţi pierdut pe voi înşivă, individual şi ca neam, însă aceasta este desigur o iluzie a gândirii voastre. Pentru că de mii de ani voi ca neam tot aici sunteţi şi veţi fi pe mai departe. Deci, ce s-a pierdut şi ce s-a găsit? Întrebaţi-vă asta şi mai ales dacă moştenriea valorilor spirituale şi a cunoaşterii strămoşilor voştri s-a pierdut, ca să aveţi motiv să o regăsiţi. Acestea nu s-au pierdut, voi aveţi însă impresia că s-au pierdut, şi este doar impresia. Impresia înseamnă o reacţie în gândire care este determinată de ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Una este ceea ce vedeţi voi că se întâmplă şi gândiţi în consecinţă, şi alta este ceea ce reprezintă în realitate ceea ce vedeţi că se întâmplă.
Sunteţi acuma într-o etapă a evoluţiei în care este necesar să folosiţi energiile străvechi ale acestor meleaguri străbune, energii care vă ajută să faceţi schimbarea dorită în sensul pe care sufletul vostru îl ştie.

Ceea ce vedeţi că se petrece pe aceste vechi meleaguri ale Patriei, Ţara Tatălui adică a locului de unde s-a răspândit în lume energia şi matricea Creatorului, este doar o consecinţă a amestecării unor programe genetice cu cel original pe care l-am pus în neamul vostru strămoşesc. Glia voastră moştenită conţine în adâncurile ei energii sacre primordiale care atrag pe reprezentanţii altor civilizaţii ostile omului cum atrage mierea muştele. Aceaste energii sacre sunt ca o baliză ce pulsează ritmic şi constant, şi sunt conectate permanent la dimensiunea a 9-a, unde strămoşii strămoşilor strămoşilor strămoşilor voştri au temple şi laboratoare de unde coordonează şi întreţin liniile temporale în această zonă a Axei Lumii în care voi ca neam vă aflaţi. Axa Lumii este portalul de pe Pământ construit de noi şi de Cei Dintâi Buni – Stră Bunii, şi este conectat cu celelalte portaluri dimensionale. Dimensiunile superioare despre care se tot vorbeşte în lumea voastră de câţiva ani încoace se prezintă ca nişte alveole care alunecă unele între celelalte şi sunt toate la un loc. Mai simplu spus, sunt ca numerele unui instrument de decodificare al cifrului, şi periodic, atunci când se formează combinaţiile corecte, unele dintre aceste dimensiuni se aliniază şi astfel se produc fenomene pe care voi nici nu le puteţi înţelege. Când toată combinaţia ca cifru aliniază toate cifrele, se produce alinierea celor nouă dimensiuni şi acelea sunt perioade de foarte mari transformări, nu doar pe Pământ, ci şi în multe alte lumi. Închipuiţi-vă că aceste dimensiuni sunt ca nişte toroizi care se învârt în jurul unei axe, astfel aveţi cât de cât o idee despre alinierile de care spuneam şi despre ce se întâmplă în astfel de perioade. Desigur că există şi situaţii neplăcute, căci şi dimensiunea astrală se aliniază periodic la aceste suprapuneri, şi când se întâmplă aşa, civilizaţii ostile pătrund în alte lumi şi le perturbă evoluţia.

La fel s-a întâmplat şi aici pe Pământ cu sute de mii de ani în urmă. Când se petrec alinieri, în multe locuri de pe Pământ se deschid portaluri de energie. 10% din portalurile de energie ale lumii se află aici, în Vechea Patrie, tocmai din acest motiv cei care vor să distrugă neamul vostru o fac în râvna lor nebună de a găsi aceste portaluri din Ţara Tatălui, deoarece o parte dintre acestea sunt conectate la lumi evoluate din diferite zone ale galaxiei. Doar că aceste portaluri ale Vechii Patrii se află în simbioză cu programul genetic al neamului vostru de urmaşi ai dacilor şi a strămoşilor acestora. Şi ca urmare, doar prin unda vibraţional-cuantică a acestei zestre genetice se menţine conexiunea cu portalurile de la voi şi doar cu vibraţia voastră genetică se poate trece prin aceste portaluri.

Ceea ce au aruncat asupra voastră ca neam, aceste condiţii ostile de viaţă, au rolul de a diminua vibraţia genetică a neamului, pentru a fi clonată – aşa gândesc ei, căci în stadiul vibrant amprenta genetică strămoşească nu permite clonarea ei. Doar dacă această vibraţie se diminuează, ca o barieră care se ridică, se poate clona amprenta adică să se intre în rezervorul genetic geto-dac şi aşa să fure configuraţia. De aceea s-au petrecut atâtea împotriva neamului vostru, de aceea l-au omorât într-o zi sfântă pe unul dintre conducătorii voştri şi de aceea au premeditat duşmanii strămoşilor voştri, urmaşii Celor Dintâi Buni, acest plan de distrugere a rezistenţei vibraţionale la nivel genetic. Nimic însă nu este lăsat la voia întâmplării, chiar dacă aşa pare. Un arc nu-l poţi comprima mai mult decât îi permite alcătuirea sa, apoi el va avea un recul cu atât mai mare, cu cât a fost apăsat mai tare. Aşa se va întâmpla şi cu voi, dragii mei, şi ziua aceea e destul de aproape.

Stările pe care le resimţiţi, pe de-o parte sunt efectul unei astfel de comprimări la care acţiunile ostile ale duşmanilor voştri spirituali v-au supus prin minciună, trădare, hoţie şi înşelăciuni, iar pe de altă parte aceste stări sunt şi rezultatul – ca răspuns la acţiunile celor ostili vouă – schimbărilor la nivelul spiritului vostru, schimbare pe care o percepeţi ca pe ceva apăsător care parcă se îndoaie şi se strânge în sine însuşi.

Schimbările pe care le parcurgeţi în prezent au rostul de a vă îndrepta treptat, şi tot mai conştient, către soarele vostru interior, care este sursa creativităţii vieţii voastre. Sunteţi ajutaţi de fraţii noştri sacerdoţi, de spiritele preoteselor, de fraţii noştri din Pleiade, Arcturus, Lira, Vega şi din cele două Urse. Chiar dacă mulţi dintre voi nu pot ajunge la locul Omului Primordial – Sfinxul, vă puteţi conecta cu chakra inimii la energia sacră a acestuia, şi astfel ori de câte ori vreţi şi intenţionaţi asta, veţi fi în contact atât cu energia sa, cât şi cu energia mea. Şi veţi primi de fiecare dată ajutor.

Aşa cum veţi cunoaşte în această zi, aveţi crucea vie în voi – luminina, iar ea este rezultatul ştiinţei genetice a celor care au venit prima dată pe Pământ. De fiecare dată când cereţi ceva, indiferent că este pentru voi sau pentru cineva cunoscut sau drag vouă, după ce cereţi, pecetluiţi cererea voastră cu simbolul gestului crucii făcut cu smerenie şi sinceritate, mulţumind Creatorului din voi. Şi veţi vedea că ceea ce aţi cerut, se va împlini.

Sunteţi Crucile Vii pe acest Pământ, voi toţi, de-a lungul şi de-a latul acestei planete şi lumi. A fi o Cruce Vie înseamnă să luminezi permanent, aşa cum a făcut şi fratele nostru Iisus la vremea sa. Voi cei de aici, din Vechea Patrie – Ţara Tatălui, aţi rămas Cruci Vii ce v-aţi păstrat lumina într-o oarecare măsură, dar la unii dintre voi, această lumină e mai slabă. Ce să mai zic la alţii din alte neamuri, lumina lor ca şi Cruci Vii e şi mai slabă. Iar luminozitatea unei Crucii Vii este întreţinută de Focul Credinţei sale, aşa că dragii mei, îndemnul meu pentru voi este să vă păstraţi lumina Crucii Vii care sunteţi fiecare dintre voi şi să luminaţi cu ea şi pe ceilalţi care au lumina mai slabă. De aceea duşmanii neamului vostru sunt atraşi ca fluturii la lumina lămpii de energia voastră. Lumina se întreţine şi se propagă singură, prin ea însăşi, iar secretul ei este sacru. Voi sunteţi conectaţi aici cu energia Omului Primordial, deoarece sunteţi urmaşii direcţi ai strămoşilor voştri, cei care au ridicat straturi de energii protectoare prin ritualuri sacerdotale cu punct de plecare Sfinxul şi către hotare până departe, înspre cele 8 zări ale lumii. Astfel au creat energia Octogonului Sacru ce funcţionează şi azi.

Prin moştenirea genetică ereditară, pe care voi o aveţi de la daci, aveţi datoria sacră de la mic la mare să întreţineţi energia Octogonului Sacru. Şi dacă prin tot ceea ce s-a abătut asupra voastră, energia voastră genetică s-a diminuat, atunci şi energia de apărare a Octogonului Sacru tinde să scadă. Dar acum primiţi ajutor şi este timpul să vă recăpătaţi demnitatea şi curajul de a fi ceea ce sunteţi, urmaşii de drept prin timp ai Celor Dintâi Buni. Aduceţi la lumină din sufletul vostru cu curaj tot ce este mai bun şi veţi vedea, dacă veţi fi perseverenţi în asta, cum lucrurile în jurul vostru se vor îndrepta rând pe rând. Noi suntem cu voi, şi voi sunteţi cu noi!

Vă las acum căci datoria gliei mă cheamă şi să ne reauzim cu bine!”

Sursa: Revista Cosmos

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

9 gânduri despre „MESAJ DE LA ZAMOLXE 2018”

  1. ZALMOXIS  nu Zalmoxe.De constelaţia DRAGONULUI, nimic, nimic?Încă una ca asta şi…… Moş Bătrân –  With respect and high regard:Cpt.(r) C.j. DOLHAN HORIA Ş., LL.M, EdMAssociate member of the „Romanian Asociation for Law And European Affairs” (ARDAE) Asociat member of the Dacia ​S​pirit​ Association. ​​Fondator al Iniţiativei Sacerdotal-Universale a Spiritului: „FIUL DACIEI”Founder and member of Club „Buddies Montain Rescue Braşov 1979 ”  Mob. 0741-974727Fax:  0368-819584mail: horiaprofesional@gmail.com    dolhanhoria@yahoo.com ATENTIE ! This e-mail contains information intended only for the individual or entity to which it is addressed and may contain confidential material. If the reader of this e-mail is not the intended recipient or the employee or agent responsible for delivering it to the intended recipient, you are hereby notified that any disclosure, publication, copying, retransmission, distribution or other use of, or taking of any action in reliance upon, this e-mail is strictly prohibited. If you have received this e-mail in error, please immediately notify by return e-mail and delete the material from any computer or electronic media. All customer services contained in or referred to in this e-mail, are subject to terms, conditions and approvals set by, and documentation acceptable to, me.

  2. Wow. Multumesc, multumesc, multumesc cu recunostinta draga Daniel pentru tot ce primesc de la tine. Mi-ai adus atat de multe lamuriri. Simteam eu ca asta este adevarul si de aceea cei care il cunosc au incercat si incearca sa ne distruga ca natie. Dar tot raul are un sfarsit si simt cu toata fiinta mea ca f.curand, tara noastra draga isi va ocupa locul de cinste in lume. E IMPORTANT SA FIM IUBIRE CU TOTI CEI DIN JURUL NOSTRU SI SA NE CRESTEM VIBRATIILE IN IUBIRE SI LUMINA. ASA SA FIE SI ASA ESTE. Te imbratisez cu drag si imi pare nespus de rau ca nu te voi intalni la Cluj. Imi doream atat de mult sa ne intalnim. Dar cu siguranta va veni si aceea zi. Cu multa iubire. Gheorghina Geta  P.S. ” nu degeaba ma numesc Geta si Gheorghina, simt atat de multa iubire pentru aceasta tara” Doamne ajuta sa iasa cat mai repede la lumina. Inca o data multumesc, mi-ai inseninat ziua. Geta Vomir Tel.: 0751204668 E-mail: vomirgeta@yahoo.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s