Perioada RetroGradă IUNIE-AUGUST 2018

Planet_Portal_Moon-8c4cadfb-4b1f-329b-83ba-b7df59c1aff7

Nota MarYan :

Iată, această perioadă este una intens „astrologică” – cu Solstiţiul de Vară, de ieri, 21 Iunie 2018, situat între Luna Nouă din 13 Iunie 2018 şi ceea ce urmează,Luna Plină din 27 Iunie 2018 (28 Iunie, pentru România)…

…Aspect care ne motivează şi pe noi ca să „plusăm” cu articole pe această temă– una care, poate, pentru unii nu înseamnă mare lucru, iar pentru majoritatea, deşi o simt ca fiind importantă, poate că nu o înţeleg prea bine, fiind cumva, ca o limbă străină !

Însă, pentru ceea ce ne oferă aceastăŞTIINŢĂ REGALĂ – care, până acum vreo 4-500 de ani, era considerată cea mai importantă materie de studiu în marile Universităţi Occidentale – credem că este relevant să expunem anumite informaţii din această Zonă care, în fapt, ne indicăMODUL ÎN CARE PUTEM COLABORA cuCALITĂŢILE ŞI VIBRAŢIILE FUNAMENTALE ale unor FIINŢE-FONDATORI, observate de umani prin poziţionările şi mişcările CORPURILOR PLANETARE ŞI ASTRALE ale acestora, denumite PLANETE şi SORI

În acest caz (articol), informaţiile sunt cel puţin interesante şi chiar importante, fiind vorba de aspectele de RETRO-GRADAREale unor Planete importante ce orbitează pe Cerul Astral Terestru (AstroGramă) şi ale căror energii-informaţii, în această perioadă, se manifestă sub aspectul lor „retrograd”

…Adică, mai pe înţelesul general : dacă „Mersul direct” al Planetei evidenţiazăNevoia de ACŢIUNE (în domeniul guvernat de acea Planetă), în cazul „Retro-Gradării”, după cum ne spune şi termenul (al „Mersului înapoi”), lecţia momentului este de „întoarcere CU ENERGIA ATENŢIEI către Trecut” pentru a trage concluziile necesare şi a lua măsurile de rigoare, de re-mediere a eventualelor diz-armonii generate de acţiunile noastre de până în acel Moment.

Privită din această perspectivă, Mişcarea retrogradă (şi ideea de „Planetă Retrogradă”) iese din imaginea negativăcare îi este aplicată de către astrologia formală („de consum”, din revistele şi emisiunile TV „mondene”) şi re-intră în Logica reală şi profundă care îi este atribuită, de drept, de Univers – aceea deÎnvăţători şi ajutători (un fel de OGLINZI) ai EU-rilor noastre, prin promovareaAtitudinii Introspective (de scanare şi observare a interiorului Fiinţei care Suntem)…

…Aspect care, după cum veţi vedea şi în acest articol, este intens promovat (provocat) şi în această perioadă, prin acest mare număr de planete retrograde, din această foarte interesantă Vară din anul de graţie 2018

Aşadar, Spor(nicie) la Studiu (şi nu doar la o superficială lectură „în diagonală”) :

Anul 2018 este un an pentru a construi, este un an pentru a începe să creați o fundație solidă, astfel încât să puteți manifesta viața visurilor voastre.

De la începutul anului, Cosmosul ne-a îndrumat să acționăm și să începem să construim viața dorită. Am lucrat din greu pentru a crea securitate și structurășpentru a găsi echilibru în direcția actuală a vieții noastre.

Dar, odată cu sfârșitul lunii iunie, apare oschimbare în aer : Universul ne va cere să încetinim.

Din 26 iunie 2018 până pe 27 august 2018, vom avea până la șapte planete în mișcare retrogradă, ceea ce va încetini totul.

Aceste planete sunt : Jupiter, Saturn, Pluto, Marte, Neptun, Uranus și Mercur.

ENERGIA RETROGRADĂ se referă lamutarea în interior. Este vorba de pauză, reflectare și munca cu ceea ce este deja în fața voastră, în loc să ajungeți la ceva nou.

Mișcarea retrogradă provoacă mai degrabă exprimarea planetei spre interior, decât spre exterior, ceea ce înseamnă că simțim efectele planetei pe un alt nivel.

În unele cazuri, simțim planeta mai puternic, deoarece lucrează la un nivel mai mult intern, la nivel subconștient.

Adesea, un Ciclu retrograd complet ne ajută să îmbinăm la un loc ceea ce vrem, pentru a merge mai departe.

În timpul unei perioade grele de mișcare retrogradă, ca aceasta, energia Cosmosului devine lentă și, în loc să încercăm să avansăm, trebuie să privim la trecutul nostru șla modul în careacțiunile, atitudinile și credințele noastrese manifestă în viețile noastre.

Universul vrea să ne concentrăm pe ceea ce se află, deja, în fața noastră și pe ceea ce am pus deja în mișcare.

De fapt, încercarea de a avansa – cu atât de multe planete în mișcare retrogradă – vă poate face să simțiți că faceți un pas înainte și doi pași înapoi.

Fiecare planetă vă oferă propria energieși vibrație atunci când este retrogradă, dar având atât de multe planete retrograde, în același timp, poate face dificil a diferenția energiile fiecăreia

Iată o scurtă trecere în revistă a fiecărei planete retrograde șefectele pe care le putem simți în timpul acestei perioade :

  1. 1.MARTE(26 iunie – 27 august 2018)

Marte este cel mai semnificativ dintre aceste planete retrograde, deoareceacesta retrogradează cel mai puțin șiefectele sale sunt mult mai vizibile.

Marte este retrograd o dată la fiecare 1,5 ani, iar atunci când o face, ne provoacă cu adevărat să evaluăm și să revizuim direcția vieții noastre.

Marte va retrograda prin semnul Vărsătorului și Capricornului și, sub această energie, vom fi ghidațsă trecem cu adevărat peste trecut și să reflectămasupra modului în care acțiunile noastre ne-au servit sau ne-au împiedicat.

  1. 2.SATURN(18 Aprilie – 6 Septembrie 2018)

Saturn va fi retrograd în Capricornpentru cel puțin jumătate de an, deci avem timp să ne adaptăm energiilor.

Saturn retrograd ne îndrumă să ne concentrăm în ce vrem să ne asumăm responsabilitatea șunde trebuie să stabilim limite în viața noastră.

Sub această energie, Saturn ne va atrage într-adevăr atenția asupra a ceea ce trebuie să intensificăm și să ne asumăm responsabilitatea pentru a crea viața pe care o dorim.

S-ar putea să trebuiască să ne uităm la acțiunile noastre anterioare sau să săpăm prin vechile tipare din copilărie, pentru a ne găsi calea înainte.

  1. 3.NEPTUN(18 iunie – 25 noiembrie 2018)

Neptun este retrograd pentru aproape jumătate din an, astfel încât nu simțim aceste efecte atât de puternic. Avem, de asemenea, timp pentru a ne adapta energiilor.

Neptun este retrograd în semnul Peștilor și ne va ajuta să ne înțelegem cu spiritualitatea noastră.

S-ar putea să avem noi idei sau înțelegeri despre spiritualitatea noastrăsau chiar să ne simțim confuzi cu ceea ce credem.

După ce mişcarea sa re-devine directă, urmează claritatea, de obiceișputem înțelege altfel.

  1. 4.JUPITER(9 martie – 10 iulie2018)

Jupiter retrograd ne va ghida să ne gândim la cauze mai mari, globale șicum putem face schimbări care influențează binele mai mare.

Pe măsură ce Jupiter retrogradează prin Scorpion, problemele legate desexualitate si egalitatea de gen pot veni in prim plan.

De asemenea, s-ar putea să fim ghidați pentru a evalua unde trebuie să gândim măreț pentru a ajunge acolo unde vrem să fim.

  1. 5.PLUTO(22 aprilie – 2 octombrie 2018)

Pluto este, de asemenea, retrograd pentru cea mai mare parte a anului, motiv pentru care nu simțim efectele acestei mișcări retrograde atât de puternic.

Pluto este retrograd în semnul Capricornului și ne va ajuta să săpăm prin toate colțurile și să eliberăm odată pentru totdeauna.

Pot fi dezvăluite secrete sau puteți primi o nouă înțelegere sau un adevăr nou în această perioadă.

Pluto retrograd ne atinge pe toți în mod diferit, dar în esență va avea loc un anumit tip de CICLU de Moarte și ReNaștere.

(Mai multe aspecte despre Saturn șiPluto Retrograde puteţi citi aici.)

  1. 6.MERCUR(26 iulie – 19 august 2018)

Mercur intră retrograd la fiecare câteva luni, astfel încât energia sa retrogradă nu este nimic cu care nu suntem obișnuiți.

Efectele lui Mercur retrograd în această perioadă, vor fi probabil amplificate și s-ar putea să le simțim mai mult decât de obicei.

În timpul lui Mercur retrograd în Leu, am putea fi încurajațsă ne gândim la noi moduri de a fi creativi.

Mercur retrograd înseamnă timp pentru a intra în interior și a descoperi gândurile, sentimentele și emoțiile îngropateEste timpul să săpăm adâncpentru orice tip de gând subconștient care ne-ar putea bloca.

  1. 7.URANUS(7 august 2018 – 6 ianuarie 2019)

Uranus merge retrograd până în 2019prin semnele Taurului și Berbecului.

Sub această energie retrogradă, vom curățși împacheta lecțiile din 2008, când Uranus a intrat în Berbec.

Pe măsură ce Uranus călătorește în Taurși înapoi în Berbec, vom primi toate lecțiile sau darurile finale șvom fi cu adevărat încurajați să începem un nou capitol și un nou ciclu.

După ce se întoarce în mișcare directă,Uranus în Taur ne va prezenta noi temeși lecții pentru noul an.

(Mai multe aspecte despre Uranus în Taur puteţi citi aici.)

În mod colectiv, toate aceste planete și energii retrograde ne vor ghida să ne gândim la acțiunile noastre și la alegerile pe care le-am făcut în viețile noastre, până acum.

Am luat decizii bazate pe frică sau am luat decizii bazate pe iubire ?

I-am lăsat pe oameni să treacă peste noisau am stabilit granițe ferme ?

Am spus adevărul nostru și am comunicat clar sau mințim și evităm adevărul ?

Acestea sunt toate lucrurile pe care trebuie să le gândim în această perioadăde activitate retrogradă.

După sfârșitul lunii August 2018,lucrurile vor începe să se accelereze din nou șvom putea începe să ne mișcăm mai mult înainte.

De asemenea, merită menționat faptul că şi VENUS va fi retrograd din 5 octombrie până pe 16 noiembrie 2018.

Deșaceastă energie nu va încetini lucrurile la fel de mult ca șMarte Retrograd, este un semn foarte clar din Univers că ni se cere să ne aflăm, cu adevărat, în modul de examinare și evaluare, pentru restul anului.

Deoarece anul 2018 este un an pentru a construi și a vă stabili pe voi înșivă, este logic să fim cu adevărat încurajați să trecem peste lucruri șsă analizăm acțiunile pe care le-am realizat, până acum.

Suntem cu toții în modul de a pregăti fundația noastră și de a construi lucrurile, cărămidă cu cărămidă.

S-ar putea să nu reușim să vedem produsul finit, încă, dar un constructor calificat știe că este vorba despre crearea unei fundații perfecte și asigurarea faptului cum cărămizile de jos vor fi suficient de puternice încât să mențină tot ce va fi în vârf.

Sub această energie retrogradă, trebuiesă ne asigurăm că noi construim cu integritate, cu inimile noastre și cu intențiile noastre cele mai înalte, în minte.

Vom fi cu toții chemațsă ne asigurămcă ceea ce construim este aliniat cu binele nostru cel mai înalt.

DATE RETROGRADE

pentru Iunie-August 2018 :

Iunie :

– Jupiter retrograd.

– Saturn retrograd.

– Neptune retrograd.

– Pluto retrograd.

– Marte retrograd (începe în 26 Iunie).

Iulie :

– Marte retrograd.

– Jupiter retrograd (se termină în 10 Iulie).

– Saturn retrograd.

– Neptun retrograd.

– Pluto retrograd.

– Mercur retrograd (începe în 26 Iunie).

August :

– Marte retrograd (se termină în 27 August).

– Uranus retrograd (începe în 7 August).

– Saturn retrograd.

– Neptun retrograd.

– Pluto retrograd.

– Mercur retrograd (se termină în 19 August).

TANAAZ

SURSA :http://foreverconscious.com/intuitive-astrology-retrograde-season-june-august-2018

prin

https://inaloveworld.wordpress.com/2018/06/13/perioada-retrograda-iunie-august-2018/

Via https://noul-univers-christalin.blogspot.com/2018/06/tanaaz-perioada-retrograda-iunie-august.html?spref=fb&m=1

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

4 gânduri despre „Perioada RetroGradă IUNIE-AUGUST 2018”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s