Podurile Liniilor Temporale-Iunie 2018

Abstract-c1899ee6-7c33-39e5-800e-03be4ee8e36a

Mulţumire Melinei Lafont

Salutări Iubiţilor,

înainte de a distribui această informație, vreau să vă explic ce se întâmplă și cum am obținut aceste informații. Este clar că ceva a avut loc noaptea trecută (ora europeană). Inima şi-a schimbat brusc frecvența și a fost ținută într-un cocon – asta a fost ce am simţit. Libertatea a fost acordată astfel încât frecvenţele de înaltă Inteligență și Lumină să poată intra și să fie transmise. Inima este adusă într-un spațiu în care este ținută în siguranță și protejată, palpitând, bineînţeles, în timp ce întregul corp primeşte descărcări uriașe.

M-am dus să dorm mai devreme, având dureri de cap, am trecut într-un somn adânc și m-am trezit diferit. Fără poftă de mâncare, cu senzație de oboseală, suferind de greaţă, dar plină de inspiraţie și energie. Am observat ceva diferit, ceva ce s-a schimbat. Am devenit conștientă de acest lucru și acum este mutat într-o cunoaştere inconfundabilă.

*

Inima mea este mai uşoară, decât sunt eu. Este într-un sentiment mai încrezător de pace.

*

Arcturienii au venit să mă informeze, dar pentru a primi informația am fost nevoită să-mi aşez mâna pe inimă, sub un cuarț clar. Ei au spus că, pentru a primi ceea ce se întâmplă, a trebuit să integrez mai întâi codurile luminoase ca mesaj în celulele mele, astfel încât să-l pot canaliza ulterior în cuvinte.

*

Făcând asta, m-am văzut călătorind printr-o gaură de vierme, care m-a deformat să intru în Univers. Aici mi-a fost arătată inima, care acum avea 6 fluxuri de Energie Luminoasă unite, în ceea ce priveşte locul unde erau doar 3 înainte. Arcturienii au explicat că acesta este portalul multidimensional care activează în întreg corpul (fizicitatea).

*

Cuvântul „podul liniilor temporale” a fost singurul cuvânt care a fost dat, când dintr-o dată un mare val a trecut prin inima mea, al treilea meu ochi a început să experimenteze o presiune înaltă și vibraţii pulsatorii. Am văzut particulele Universului împreună ca un imens Dom alb.

Călătoream într-un flux de viteză accelerată. Dar, n-am observat acest lucru, nu-l simțeam așa cum părea să fie în același ritm ca înainte. Cu toate acestea, eram într-o viteză accelerată și corpul meu observa și ştia acest lucru. Nu este în conștientizarea noastră în acest moment, dar trupurile noastre ne vor arăta acest lucru din ce în ce mai mult, pe măsură ce trece timpul.

*

Ce s-a întâmplat în continuare, a fost un șoc care a trecut prin partea stângă a corpului meu. Acesta a fost tras în jos și apoi în sus, în timp ce partea mea dreaptă nu s-a mișcat. Aliniere…

*

Apoi, un câmp imens de lumină albă și de lumină verde a intrat în corpul meu și am primit codurile de lumină. Ceea ce a urmat este informația pe care o împărtășesc mai jos.

*

Inima mea simte diferit, mă simt diferită într-un mod pozitiv. Mi-ar plăcea să vă aud experienţele.

Multa dragoste

Meline

 

Podul Liniilor Temporale

Arcturienii prin Méline Lafont

*

http://www.melinelafont.com

În data de 14 iunie a avut loc o schimbare a Liniilor Temporale. A fost o schimbare în timp, o schimbare a ritmului timpului prin care trece Solstiţiului.

*

Iubiţilor, aceasta, este o activare, un început, un punct de accelerare, care provoacă acest moment al Acum-ului.

*

Energiile construiesc și, pe măsură ce acestea intră în accelerare, punctele de schimbare străpung timpurile prin impulsuri, creând poduri ce trec brusc în treptele superioare. Deci, acum, sunteți în evoluție într-un mod accelerat.

*

Deşi, pentru ochii omului poate părea că totul este la fel, cu toate acestea, urechile voastre primesc tonuri înalte și sunteți cu toții azvârliţi într-o viteză accelerată.

*

Acum, voi călătoriți într-o mare viteză a luminii, care vă propulsează mai departe în conștiința lui Dumnezeu a TUTUROR și a UNUIA.

*

Ce inseamna aceasta? Înseamnă că, în mod colectiv, voi toți aţi atins un nivel de integrare, care se numește conștiința supraumană. De acum, primiți codurile lui Dumnezeu / Sursa de Lumină care iniţiază şi acționează conştiința voastră Superumană pentru a deveni întrupată.

*

Aţi atins în mod colectiv o stare de conştiință, care este gata să vă reconstruiască sistemul celular în super-lumină și într-un super-mod, care vă dezvăluie abilitățile super-umane.

*

Sunteți de acum Ființele Multidimensionale care s-au născut pe acest Pământ. Întotdeauna aţi fost Multidimensionali, dar ACUM, prin această schimbare de timp, a fost deschis un portal pentru a activa conştiința Superumană, a planului care se află în realitatea fizică.

*

Lucrurile se vor dovedi mai prezente în fizică, începând de acum înainte, deoarece acesta este planul și realitatea care au fost deschise colectiv, în mod conştient. Lucrătorii Luminii au lucrat cu răbdare și perseverență în ultimii ani, iar acest lucru a fost răsplătit. Concentrarea continuă, dedicarea, auto-conectarea și auto-realizarea sunt caracteristicile cheie ale acestui lucru.

*Inima a început să deblocheze aspectele multidimensionale ale ființei voastre, probabil că deja simțiţi, că ați devenit mai multidimensionali în ultimii 4 ani, ai timpului petrecut în corpul fizic. Aceasta este într-adevăr așa în inima / ființa voastră. Ceea ce e de adăugat este că inima deblocând totul, va propulsa toate în mod colectiv, în sferele superioare și în noţiunea de a fi mai multe forme multidimensionale.

Când veţi intra în meditațiile voastre, veţi observa că fluxul inimii voastre s-a schimbat. Mai multe culori, care curg prin voi sunt adăugate, colorând ”Încântător”.

*

Un flux diferit al inimii a fost inițiat și readus la viaţă în plan fizic. De acum încolo, veţi primi mai multe influenţe InterGalactice şi Stelare ca și coduri de Lumină, de la noi și de la alţi frați şi surori stelare.

Ați intrat acum în conștiința colectivă Stelară, pe un nivel superior. Acum este nevoie ca toţi să începeți să încorporați acest câmp energetic în sistemele voastre, în reprezentarea voastră celulară și în inima voastră ca templu uman.

Cu cât mai mult împământați și încorporați acest câmp energetic – care curge prin fluxul inimii și în fluxul inimii reînnoite – cu atât mai mult colectivul va fi infuzat cu toate acestea simultan.

*

Care sunt semnalele fizice și simptomele? Unii experimentează insomnie în timpul acestui pasaj – alţii dorm de două ori mai mult decât în timpul obișnuit. Acest lucru depinde de cât de ușor puteţi face față acestei actualizări a câmpului energetic. Inima are un ton diferit și un nivel al bătăilor, tonuri pătrunzătoare și tonuri înalte în urechi. O senzație de schimbare a corpului: celulele voastre sunt actualizate. Pulsaţie puternică a celui de-al treilea ochi. Cristalele interioare se activează, aducându-vă într-o conşiință mai înaltă. Aceasta înseamnă că veţi observa, că sunteți mai sensibili, puteţi vedea vălul ridicându-se și totul este mai detaliat.

*

Veți simți noi informații şi coduri de lumină, care intră în conștiința voastră, chiar dacă le simțiți direct de la Sursă. Afișare instantanee, cunoaștere instantanee, vizionare instantanee. Abilitățile voastre telepatice vor începe acum să decoleze și să devină mai bine aliniate cu planurile galactice.

*

Greața înseamnă eliberarea prin frecvențele mai Înalte, care înlocuiesc frecvențele inferioare vechi. Eliberați și beți multă apă pentru a facilita „schimbarea gardienilor”. (vechiul fiind înlocuit de nou)

*

Acum va trebui să păstrați tăcerea, să vă retrageți și să vă conectați la SINE pentru a facilita și a aduce cât mai multe coduri de Lumină, pe măsură ce sunteți informați în mod continuu și bombardați cu codurile noastre de Lumină, ale Fiinţelor Stelare.

Vom vorbi mai târziu despre aceasta.

Namaste

*

Este un timp de trecere de 3 luni spre Portalul Echinocţiului. Investiți în voi prin sesiuni de orientare și coaching săptămânal ajutându-vă să mergeți mult mai adânc și să realizați lucrurile mult mai repede. Nimic nu este realizat și transformat peste noapte, ci după ce ați investit timpul și energia în el și în voi! Repetarea și rămânerea în centrul atenției este esențială: prin urmare, sesiunile săptămânale într-un interval de timp sunt cele mai bune, deoarece vă împiedică să cădeți în obiceiuri vechi și să repetați acele momente în timp ce construiți noile șabloane ale creației voastre. Rezervați-vă acum pachetul de sesiuni de îndrumare personală și coaching spiritual de către Méline pe Skype sau personal. Aceasta este o rată de actualizare pentru câteva zile!

Cadoul universal creat 2012-2018. Noi co-creăm împreună și împărtășim cu Iubire. Toate Drepturile de a partaja, de a folosi blog-ul și de a folosi extrase sunt permise de legea universală, cu condiția ca acest conținutul să fie copiat nealterat, să fie distribuit în mod liber, iar website-ul autorului să fie menționat. Méline Portia Lafont http://www.melinelafont.com

https://higherdensity.wordpress.com/2018/06/18/the-arcturians-via-meline-lafont-timeline-bridge/

Traducere Ambarees; 19 iunie, 2018, postat pe https://jawescreator.wordpress.com/2018/06/19/arcturienii-prin-meline-lafont-podurile-liniilor-temporale-18-6-18/; 23:30

Reaşezări în Lumină

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Podurile Liniilor Temporale-Iunie 2018”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s