GRIPA SPIRITUALA SI ERUPTIILE SOLARE

Solar_System-ec7d7331-5e27-3e9e-b353-e62743313a8f

Ultima săptămână a cunoscut unele schimbări incredibile în conștiință. Începând cu Solstițiul am ajuns la un moment de răscruce la mijlocul anului. Numărul de erupții solare de clasă M + de la Solstițiu au adus ceea ce NASA numește o „Furtuna a Solstițiului „. Atât de multe de erupții de câmp magnetic au lovit câmpul Pământului și era si timpul, de asemenea. Am avut înainte de Solstițiu o mare acumulare de radiații cosmice în jurul Pământului, ele fiind parte din motivele pentru care luna mai s-a simțit atât de greoaie. Arderile solare au dispersat aceasta energie si au adus cu ele un influx de lumină. Deci, ce înseamnă asta pentru voi? …

SIMPTOMELE TRANSFERURILOR DE ENERGIE
Este oportun să revizuim una din postările mele cele mai populare, fiind vorba despre GRIPA SPIRITUALĂ. Mulți dintre membrii frumoasei mele comunități raportează despre simptomele lor „pseudo gripale” începând de la Solstițiu. Eu însumi am constatat ca am nevoie de somn suplimentar in aceasta săptămână si am trecut de asemenea, prin dureri ale articulațiilor. Aceasta ni se întâmplă nouă tuturor, atunci când există o actualizare celesta. Vă îndemn să răbdați acest proces, mai degrabă decât sa luptați împotriva acestuia sau sa va auto-judecați.
Aceste Schimbările fac parte din noi deconectând-ne de la negativitatea acestei planete. Schimbările de energie ne pot duce în toate direcțiile diferite până când vom găsi esența noastră. Odată ce ați devenit conștienți și treceți prin aceasta timp de mai multe cicluri și începeți să știți ce să va așteptați și să nu judecați, ci să primim cu bucurie ceea ce vine datorită conștiinței noastre ridicate.
Atunci când cunoașteți mai multe despre aceste influențe cosmice, puteți fi pregătiți și treceți prin ele fără a va opune

A LĂSA SA TREACĂ: CREȘTEREA GRADULUI DE CONȘTIENTIZARE

Începând de la Solstițiu, a existat o creștere a conștiinței globale și ceea ce numesc eu o „Gripa spirituală”. Am folosit această terminologie de mulți ani, de vreme ce eu însămi am și nenumărați alții, am observat, trecând printr-o energie majoră care se varsă periodic, după influențele cosmice intense. E ca și cum corpul nostru se afla în incubator, se încălzește și arde toxicitatea energiei atunci când trecem la un nou nivel de conștientizare spirituală. Puterea personală este re-calibrată în cadrul acestui proces …

Ce este Gripa Spirituala ?
Puteți avea dureri ale articulațiilor/ mușchilor, dureri uriașe de cap, oboseală, ochii umflați, urechile sau nasul înfundate, senzație de căldură din interior (dar nu febra), căldura provenind de la mâini și picioare, furnicături peste tot, palpitații ale timusului. Exista multe simptome care apar, aparent din senin. Cu alte cuvinte, nu se poate aminti nici un eveniment fizic sau un motiv care ar fi putut sa le provoace.

– Cu toate acestea, în timp ce vă puteți ca aveți de a face cu o răceală sau gripa, nu aveți de fapt, dureri în gât sau sinusurile complet inflamate etc. Semnele sunt acolo, dar acestea nu sunt intense fizic.
– E ca și cum ați avea mai degrabă o „gripă energetică”, decât una fizică. Există unele simptome fizice (așa cum am menționat mai sus) dar acestea sunt mai BLANDE decât o gripă fizica normala. Firește, dacă sunteți bolnavi fizic, verificați acest lucru. Va recomand, „verificați-va starea fizică ca sa stați liniștiți”.
Da, unele persoane se simt provocate fizic. Alții nu. Totul depinde de nivelul vostru de conștientizare spirituala si de ceea ce FACEȚI cu ea.

În particular, aceste simptome de gripa spirituală par să fie mai blânde la oamenii care isi aduc singuri schimbările „pe măsură ce se simt chemați să o facă”, mai degrabă decât lăsând-le la mana cosmosului să le aducă. Voi din ce categorie faceți parte ?”

 

 

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

8 gânduri despre „GRIPA SPIRITUALA SI ERUPTIILE SOLARE”

  1. MULTUMESC DIN SUFLET!!! Cred si sper sa fac parte din prima categorie. Multumesc pentru sprijinul acordat; fara el,ar fi mult mai greu!

  2. F importanta precizarea ce ati facut-o! Multumesc! ca am primit clarificari ! nu eram chiar sigura ca organismul meu s-a dezechilibrat din multe puncte de vedere- A fost momentul sa gasesc explicatia! Va multumesc din toatsa inima!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s