Noutati…

Valul Cosmic – Eveniment a revenit
In 19 iunie 2018 s-a redeschis portalul prin care a ajuns pe Pamant dupa 26.000 de ani, Valul Energiilor Cosmice cunoscut sub numele de „Valul Eveniment” din martie 2018. Ceea ce traim acum este „seria 2”.
Primul Val a inceput in 12 martie 2018 si s-a incheiat in 2 aprilie 2018.
Si acest val va tine trei saptamani…
Informatiile primite au fost: se materializeaza ce s-a inceput in martie, si in plus vin noi energii care lucreaza pe aspecte multiple. Urmariti ce anume v-a deranjat in ultimele zile, caci pe acele aspecte vi s-au deschis canalele pentru a primi aceste energii.
Bruiaje in comunicare? Deblocati chakra gatului…
Raceli pe caile respiratorii? Lucrati pe chakra inimii…
Si tot asa… fiecare aspect fizic afectat a primit o infuzie de energii cosmice ale seriei a doua a Valului Eveniment, care lucreaza in a debloca, curata, elibera si vindeca. Energiile ating toate corpurile matricei, si lucreaza pe mai multe traume, blocaje, programari nocive, emotii negative, etc. Dar, este important sa localizati ce va jeneaza/doare/deranjeaza cel mai mult, caci aceea este cauza majora pentru care primiti ajutorul ACUM!
Presiunea la cap activeaza chakrele. Pentru cine le are activate, inseamna ca este o activare si mai profunda, si/sau activarea chakrelor superioare.
Presiune in corpul fizic? Se integreaza cu rapiditate noile update-uri primite pana la nivel de ADN…
Traim momente unice! Impreuna reusim sa aducem/implementam Lumina pe Pamant! Coborati mintea in Inima si asculati-i mesajul. Lasati sa curga energia prin Inima pentru a usura procesul.
Se activeaza o noua etapa a Codului Galactic care se implemeteaza incepand cu luna martie 2018, pentru a proteja Lucratorii in Lumina de abuzuri, pentru a dizolva implanturile abuzive, pentru a limita puterile celor care conduc, manipuleaza si mentin nivelul sclaviei energetice aici.
Podul Curcubeu ancorat in tara noastra in 19 mai 2018, a pregatit terenul pentru seria 2 a Valului Eveniment. Canalul transmite pentru fiecare, pe Raza (Culoarea) de care are nevoie.
In paralel lucrati si constient pentru a va ajuta propriul proces. Respiratia constienta, meditatie, conectare in natura, ruga, oricare forma va face sa va simtit confortabil si rezonati.
Recomand meditatia din linkul de mai jos, fiind foarte puternica si complexa, atinge multiple aspecte pe toate corpurile, se lucreaza prin conectarea in Spirit si, foarte important, se actioneaza pe Cauza mergand pana la originea aparitiei ei.

🌈🌞🙏
Sursa: Dai Oryiana

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Noutati…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s