Iulie 2018

Previziune Astrologică Intuitivă Iulie 2018

Tanaaz
july-astrology-forecast-2018

Iulie este o lună plină, cu Portalul lui Sirius, două eclipse și un total de 5 planete retrograde, inclusiv Marte și Mercur. Toată această energie va crea o oprire și continuare, tipul de lună care într-adevăr va cere să ne echilibrăm și să rămânem centrați pe tot ce vine în calea noastră.

Eclipsele indică întotdeauna schimbări majore, schimbări și transformări. Toată lumea simte Eclipsele diferit, dar intensitatea lor este adesea ceva care nu este ușor de pierdut.

Ultimele Eclipse pe care le-am avut au fost în ianuarie-februarie, astfel încât este posibil ca orice se întâmpla în acea perioadă, ar putea fi revizuit pentru închidere. S-ar putea să aflați că indiferent cu ce aveați de-a face în acea perioadă, vine înapoi într-un mod nou și puteți rezolva lucrurile odată pentru totdeauna.

Eclipsele testează întotdeauna puterea lucrurilor din viața voastră. Dacă există puncte slabe sau lucruri care trebuiau să fie eliminate de ceva timp, sezonul Eclipselor are adesea grijă de lucruri pentru voi.

Acesta este cel mai bun lucru despre Eclipse – vă pun unde trebuie să fiți și evidențiază zone din viața voastră care nu vă mai folosesc. Ele fac acest lucru într-un mod atât de clar încât vă ajută să nu ghiciți și vă permite să știți exact în ce direcție dorește Universul să vă conducă.

Dacă lucrurile dispar sau se întrerup în timpul sezonului Eclipsei, este de obicei o idee bună să acordați atenție și să mergeți cu fluxul. Încercarea de a merge împotriva curentului de energie este posibil să nu funcționeze în favoarea voastră, astfel că abandonați-vă și fiți deschiși spre orice vă îndreaptă.

Prima Eclipsă este Eclipsa Soarelui pe 12 iulie, in semnul Racului. Nu am avut o Eclipsă in Rac din 2011, asa că va fi cu sigurantă o energie nouă cu care lucrăm cu toții.

Eclipsele solare înseamnă de obicei noi începuturi. Gândiți-vă la ele ca la Luna Nouă super-încărcată care ajută să lumineze calea noastră înainte și să ne gândim la nou.

Este posibil ca evenimentele din 2011 să reapară sau puteți descoperi că viața vă duce într-o nouă direcție.

În perioada acestei Eclipse, planeta de acțiune și motivație, Marte, va fi retrogradă, ceea ce înseamnă că, deși Eclipsa Solară poate aduce o nouă energie, s-ar putea să nu putem lucra încă,pe deplin cu ea. S-ar putea să trebuiască să oferim timp lucrurilor și să le lăsăm să se așeze înainte de a merge mai departe.

Următoarea Eclipsă cade pe 27 în semnul Vărsătorului. Aceasta este o Eclipsă Lunară și este legată de ceea ce se desfășura în jurul lunii februarie 2018.

Această eclipsă lunară ne va ajuta să clarificăm lucrurile și să învățăm lecții din trecutul nostru. Vă puteți gândi la această Eclipsă ca la o Lună Plină super-încărcată.

Emoțiile sunt susceptibile de a fi ridicate și pot exista unele evoluții importante. Pot fi dezvăluite secrete sau tensiunile care bolboroseau la suprafață pot da pe dinafară și trebuie să fie rezolvate.

Eclipsele sunt întotdeauna ceva cărora să li se acorde atenție și sunt întotdeauna un moment bun pentru a asculta cu adevărat și a verifica împrejurimile voastre. Chiar dacă energia lor poate fi intensă, ele ne îndrumă mereu și ne ajută să știm exact în ce direcție trebuie să călătorim pentru scopul nostru cel mai înalt.

Eclipsele au fost mult timp respectate ca fenomene puternice, dar de care nu e motiv de teamă. În schimb, putem să le privim ca pe niște mesageri puternici din Univers și o oportunitate de a ne fi arătată calea înainte.

Mercur merge de asemenea retrograd pe data de 25, cu doar câteva zile înainte de Eclipsa Lunară, ajungându-se la un total de 5 planete retrograde.

Cu atât de multe planete în mod retrograd, lucrurile vor încetini și este posibil să nu avem multă motivație sau ambiție pentru a merge mai departe.

De fapt, iulie nu este cea mai bună lună pentru a avansa cu planuri mari. În schimb, este într-adevăr timpul să dați înapoi, să fiți atenți și să vă predați fluxului Universului.

Să fiți răbdători poate fi o strategie bună, deoarece iulie ar putea să agite lucrurile și să aducă niște surprize în calea voastră. Nu încercați să forțați, încercați să mergeți cu fluxul și să urmați ceea ce se simte natural.

Acest lucru nu înseamnă că nu puteți să acționați și să vă urmați instinctul, ci să tratați cu atenție și să fiți siguri că vă ascultați și vă acordați la inima voastră.

Cu atât de multe planete retrograde și cu unele energii intense de Eclipse, îngrijirea și iubirea de sine vor fi și ele super importante.

Folosiți această lună ca pe o oportunitate pentru a vă reîncărca și restabili bateriile și pentru a vă face timp să fiți cu voi înșivă.

Iulie este o lună interesantă, cu multa energie. Această energie se mișcă lent, dar este și ea intensă. Cea mai bună modalitate de a naviga înainte este să vă predați și să vă permiteți să fiți călăuziți.

Folosiți această lună pentru a vă concentra asupra voastră înșivă și asupra întăririi conexiunii interioare, deoarece aceasta vă va ajuta cel mai mult.

Tanaaz
http://foreverconscious.com

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s