Adevăratul Scop al Conexiunii Flăcărilor Gemene

Adevăratul Scop al Conexiunii Flăcărilor Gemene

Dr. Lisa Vallejos


SOURCE: HTTP://THE-MASTER-MINDS.COM/2016/11/26/13-SIGNS-THAT-REVEAL-YOU-ARE-IN-A-TWIN-FLAMES-RELATIONSHIP-DONT-IGNORE-THEM/

Imaginați-vă că vă întâlniți jumătatea perfectă … persoana în ai cărei ochi sunteți acasă, care este o reflecție perfectă a voastră, ale cărei puncte forte sunt slăbiciunile voastre și care este omologul vostru.

Ea vine în viața voastră și este ca și cum lovește proiectilul unui fulger neașteptat – lumea este brusc mai strălucitoare, totul are gust, miroase și se simte mai bine. Inima voastră este înălțată, iar visurile care păreau imposibile sunt acum aproape.

Cu această persoană de partea voastră, puteți face orice. Știți că l-ați găsit pe Unu și că inima voastră explodează de o iubire pe care nu ați știut-o că este posibilă.

Dar acesta este doar începutul.

Scopul real al conexiunii cu “Flacăra Geamănă” nu este de a se învârti în fericirea iubirii, ca un personaj din “Sunetul Muzicii”.

Scopul real al conexiunii cu “Flacăra Geamănă” este să distrugeți toată mizeria pe care ați cărat-o, conștient și inconștient, care v-a împiedicat să deveniți cine trebuia să fiți.

Relațiile Flăcărilor Gemene apar astfel încât să poată distruge ceea ce acoperă toate fațetele pe care le-ați construit, minciunile în care ați crescut, felul în care v-ați menținut mici, dependențele ascunse, secretele și minciunile, temerile, modurile în care v-ați compromis și distruge apărarea pe care ați ridicat-o pentru a vă menține în “siguranță”.

Relațiile Flăcărilor Gemene reprezintă o cale de iluminare și, după cum spune Adyashanti, “Iluminarea este un proces distructiv. Nu are nimic de-a face cu a deveni mai bun sau a fi mai fericit. Iluminarea este distrugerea neadevărului. Înseamnă a vedea prin fațada pretenției. Este eradicarea completă a tot ceea ce ne-am imaginat a fi adevărat.”

Atunci când o persoană își întâlnește flacăra geamănă, dacă nu știe că această cale este cea care o va zdrobi în scopul de a o construi înapoi, așa cum este cu adevărat menită a fi, va fugi de ea. Ei vor crede că a fost o glumă cosmică imensă, pentru că, cum ar putea Universul să vă dea jumătate perfectă pentru a fi atât de greu? Aceasta este o întrebare pusă greșit.

În schimb, priviți la ceea ce a spus Rumi: “sarcina voastră nu este să căutați iubirea, ci să căutați și să găsiți toate barierele din interiorul vostru pe care le-ați construit împotriva ei”. Treaba voastră, ca flacără geamănă, nu este să vă concentrați pe omologul vostru, ci să vă concentrați pe propria voastră vindecare.

Ce bariere aveți? În ce feluri v-ați limitat? Când simțiți că geamănul v-a abandonat sau nu vă alege, priviți în interior pentru a vedea căile în care v-ați abandonat și nu v-ați ales. Acesta este locul în care magia se află cu adevărat.

Acest tip de iubire – tipul de iubire care vă sfărâmă întreaga viziune asupra lumii și care vă face să puneți la îndoială tot ceea ce ați crezut anterior ca fiind adevărat, nu este o cale ușoară, deoarece vă cere să vă ridicați nivelul, în orice fel. Totul va fi provocat și pus sub semnul întrebării, deoarece o ceașcă mică nu poate deține întregul ocean. Trebuie să vă extindeți dacă doriți să aveți o atât de mare iubire.

Scopul adevărat al unei flăcări gemene este de a vă ajuta să vă transformați în tipul de persoană care este capabilă să incorporeze iubirea divină și necondiționată … mai întâi pentru voi înșivă și apoi pentru umanitate. Pe măsură ce urmați această călătorie, veți învăța să vă iubiți cu o înverșunare care vă va crește capacitatea de a iubi pe alții și toată umanitatea într-un mod mult mai expansiv. Pe măsură ce vă predați dorința de a controla, de a crea anumite rezultate și de a avea lucrurile într-un anumit mod și de a învăța să umblați cu credință completă și abandon total, veți crește ca persoană, ceea ce va ajuta la ridicarea conștiinței colective.

Scopul real al Flăcării Gemene nu înseamnă sex grozav, puternic emoțional și o poveste epică de iubire – este să vă trezească, să vă scuture și să vă ducă mai sus. Este un dar prezentat de Divin – unul pe care îl puteți înțelege pe deplin numai atunci când ați eliberat toate lucrurile mai mici de care v-ați agățat atât de mult timp încât nu vă mai servesc.

Dacă vă aflați în această călătorie, nu vă faceți atât de multe griji despre cealaltă persoană – fiți iubitorul sălbatic, divin, necondiționat și continuați să deveniți cea mai bună persoană care puteți fi. Acesta este scopul adevărat și indiferent de modul în care conexiunea se termină, devenind ceea ce trebuie să fiți este un dar fără măsură.

Dr. Lisa Vallejos
https://medium.com

Sursa Articol: https://inaloveworld.wordpress.com/2018/07/15/adevaratul-scop-al-conexiunii-flacarilor-gemene/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

4 gânduri despre „Adevăratul Scop al Conexiunii Flăcărilor Gemene”

  1. Buna ziua!cat adevar exista in aceasta expunere,este posibil ca o fiinta care,nu prea are multa cunoastere ,sa fie binecuvantata cu o astfel de iubire?intreb,daca e asa ,adevarat este ,te zdruncina,si greu iti” revi”in situatia in care habar nu ai ce se petrece si de unde vine.

  2. Eu l-am intalnit si pentru mine este cea mai PERFECTA persoana intalnita in aceasta viata. La momentul potrivit voi scrie o ampla postare pe tema asta. Vad ca se tot da inainte cu vindecari si mai stiu ce alte chestii impreuna cu flacara geamana de parca in celelalte relatii karmice nu tot asta se traieste de te ia capul, inclusiv in relatiile cu sufletul pereche. Aveti habar cate suflete perechi aveti fiecare? Pa masuratori radiestezice, nu speculatii, am undeva la 40 „aruncate” prin lume” din care cateva chiar in familia mea. Realitatea cum o simt eu acum ca mi-am intalnit jumatatea perfecta, este ca atunci cand intalnesti CU ADEVARAT Flacara ta Geamana, nu speculatii si banuieli spiritualiste, TRAIESTI APOGEUL EVOLUTIEI TALE si ti s-a dat tocmai pentru ca MERITI si ti s-a dat tocmai ca sa aplici ce ai invatat si sa evoluezi PE UN ALT PLAN , iar TINTA propusa neputand fi atinsa decat cu jumatatea ta. Nu mai exista cearta, frecusuri karmice, prostii de vindecat si alte frumuseti ale unui ego in manifestare tampa. Esti TU in celalalt si O FORTA pe care usor usor o constientizezi in timpul petrecut alaturi de el si daca mai si stiu cei doi cum sa foloseasca acea Forta pentru ei si binele semenilor, pot produce mari schimbari in jur….. dar deja asta e alta discutie…… M-as bucura ca cei care scriu despre Flacara Geamana mai intai sa confirme daca au intalnit-o ei si CE SIMT , nu speculatii. Comentariul de fata nu are legatura cu postarea lui Daniel. Este opinia mea la general vazand tot felul de articole pe tema asta, cand realitatea e cu totul alta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s