Despre Timpurile Noastre…

received_10155666435872083.jpeg

Trăim vremuri interesante, în care toată programarea falsă pe care am moștenit-o din Atlantida și înainte de aceasta, așadar conștiința și programarea colectivă, va ieși la suprafață pentru a ne provoca. Ne aflăm într-un moment decisiv, în care tot ceea ce a cauzat căderea Atlantidei va reapărea. Însă de data aceasta, nu ne putem permite să facem aceleași greșeli.
Trebuie să ne înălțăm deasupra vechii mentalități, a vechiului sistem de credințe, programării false, și să permitem noilor și superioarelor moduri de viață să se nască, amintindu-ne că întregul cosmos se bazează pe Legile Divine, și că atunci când nu aderăm la ele, creăm haos și distrugere.

Așa cum matematica și științele se bazează pe formule, același lucru este valabil și pentru vibrații, frecvențe și câmpuri energetice. Câmpurile energetice sunt create cu mare atenție, asemeni podurilor și clădirilor înalte, astfel încât să nu se dărâme din cauza greșelilor de calcul sau de construcție.

Întregul cosmos operează pe principiul câmpurilor energetice și interacțiunilor și schimburilor energetice, prin intermediul matematicii și geometriei sacre, a structurării particulelor atomice, etc.
Nimic nu se află aici la întâmplare.
Dacă nu ne dăm voie să ne schimbăm, atât la interior, cât și la exterior, și nu permitem înțelepciunii sufletului și cunoașterii inerente să iasă la suprafață, nu vom putea schimba nimic. Trebuie să ne dăm voie să fim reinventați pentru a putea reinventa umanitatea.

Așadar, cu cât ne asumăm mai mult responsabilitatea pentru propria viață, cu cât devenim mai conștienți, și cu cât ne ancorăm mai mult în dimensiunea a 5-a, cu atât vom influența conștiința colectivă și câmpurile energetice colective.
Țineți minte. Chiar și cea mai mică particulă dintr-un câmp energetic poate avea un impact pozitiv asupra întregului câmp.
Nu vă subestimați niciodată abilitatea de a schimba energia din voi și din jurul vostru, fapt care va influența pozitiv câmpurile energetice mai mari. Cu cât mai înalt vibraționale sunt propriile câmpuri, cu atât mai mare este și influența pozitivă asupra câmpurilor mai mari.

Judith Kusel

Sursă: https://www.facebook.com/judith.kusel

Traducere: Dayanara

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Despre Timpurile Noastre…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s