8:8 Portalul Leului și intrarea ascunsă

FB_IMG_1532685737242.jpg

De Lauren, 25 iulie, Raportul 5D

Mareea urcă spre un alt punct culminant important, pe măsură ce intrăm în perioada anuală a Portalului Leului (26 iulie), urmată imediat de Luna plină (sângerie)/eclipsa totală de Lună în Vărsător (27 iulie)… și de începutul ciclului de Mercur retrograd. 😬

În timp ce prima eclipsă parțială/de Soare a acționat ca un punct de activare/declanșare (oarecum agresivă) a triadei, a doua eclipsă (de Lună) va servi ca punct de eliberare… eliberându-ne de canoanele karmice după care am trăit vreme de multe încarnări. E vorba despre chestiile cu adevărat profunde, vechi de vieți întregi, ce ne-au ținut legați de roata reîncarnării, acum având o ocazie excelentă de a îngropa aceste intrigi iluzorii. Pentru totdeauna.

Eliberarea de aceste intrigi karmice și de tiparul ce le-a găzduit ne permite nu doar să ne eliberăm de circumstanțele din viața reală ce au fost create pornind de la acel tipar, dar ne oferă și o deschidere pentru a ne activa într-o mai mare măsură ADN-ul (din dimensiunile mai înalte)… materialul genetic superior ce ne susține în forma corpului de lumină.

Prin dezvăluirea întregului Sine are loc alinierea cu ceea ce vă aduce cea mai mare împlinire.

Cu Marte retrograd pe toată durata verii (iernii în emisfera sudică), cu Mercur aflat în călătoria lui și cu trei eclipse ce aduc schimbări considerabile, nu avem altă alegere decât să ne dedicăm acestui proces riguros și cuprinzător, știind că pe măsură ce ne desprindem de trecut punem în libertate rezerve de forță vitală necesare reconstituirii noastre. Asta a însemnat să ne retragem forța vitală din viața exterioară (încă o dată 😞)… din proiecte, relații, activități și medii… în scopul de a ne redirecționa reSursele spre interior.

Fiindu-ne interzisă orice mișcare de avansare sau progres exterior, ne interiorizăm/concentrăm/mărim forța vitală, ca pregătire pentru a intra într-o nouă stare de vibrație… însemnând cultivarea noului spațiu interior, deschizându-ne pentru a primi o infuzie cu totul nouă/proaspătă de forță vitală în anotimpul următor, când ne îndreptăm din nou spre exterior. NOTĂ: Un ciclu nou și important începe totodată la începutul lui noiembrie, când Jupiter întră în Săgetător (semnul lui), fapt care în mod categoric ne va pune din nou motorul în Honda noastră🎶 , propulsându-ne mai deplin în Viața noastră Reală.🙌

Până atunci, rămânem fermi și dedicați realinierii/reconectării noastre, în care, datorită ciclului de Mercur retrograd (și altor 5 planete retrograde), (ne vom dizolva în mod clar în neant) vom pătrunde și mai adânc în interior decât o facem acum😳 … DAR cu scopul de a ne decupla, pentru a cupla circuitul Noului Om ce ne conectează la serverul central al Noului Pământ.

Desigur că această aliniere de evenimente celeste are provocările ei… cum ar fi de exemplu epuizare excesivă sau oboseală cronică… dar toată această forță vitală direcționată spre interior la un moment dat servește spre a ne recalibra la noul Model, pentru a conștientiza un program minte-corp cu totul nou (străvechi), născut din uniunea noastră (masculin-feminin) divină. Ultimele două eclipse (din cele trei) vor propulsa acest proces și mai departe, pe măsură ce continuăm să finalizăm întruparea treimii divine în noi.

Pentru a face ca asta să devină o realitate, intrăm totodată (prin intermediul Portalului Leului) într-un culoar tainic ce n-a mai fost accesat de omenire până acum… în care aceia pregătiți vor avea acces la unele coduri noi importante, necesare pentru a trăi experiența corpului de lumină în formă, iar toate acestea ca pregătire pentru un Serviciu de nivel mai vast/înalt.

În cele din urmă, trecem la o experiență a vieții plină de scop pentru ÎNTREAGA noastră rațiune de a fi, nu doar pentru aspectele noastre mai înalte/spirituale SAU pentru contribuțiile noastre de nivel inferior/uman aduse societății… ci în care se întâlnesc lumea noastră spirituală și materială/divină și umană. Faza următoare reprezintă tot ceea ce ne dorim cu ardoare în adâncul ființei noastre, dar probabil nefiind nimic din ceea ce gândim… iar revelarea ei necesită enorm de multă încredere și răbdare pentru a fi martori la ea în timp ce se dezvăluie, pentru a aduna piesele din puzzle până se formează o imagine clară.

Pentru unii, asta a însemnat să lase deoparte misiunea, astfel ca o misiune cu totul nouă sau de un nivel nou să poată lua naștere din acest spațiu nou. Iar în timp ce facem asta viața se rearanjează… ne retragem energia din lucrurile care de obiecei contau pentru noi, pe care le consideram importante, pentru a ne redirecționa întreaga energie către nou și către Adevăr.

Este o perioadă delicată, solicitantă și derutantă, plină de multă incertitudine.

Și desigur că totul e perfect exact așa cum este.

Urez tuturor dintre noi o transcendență reală în timpul acestei perioade foarte influente și a ultimelor eclipse din an!
♡,
Lauren
________________________________________
ThinkWithYourHEART.com ©As LOVE, Inc. 2018 Toate drepturile rezervate.

Traducere: Ana Nicolai

În imagine, cerc în lanuri din 23 iulie 2018, în Gurston Ashes, Regatul Unit, cu imaginea unei „uși ce se deschide”
Un articol pe această temă: http://cropcircleconnector.com/2018/gurston/articles.html

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „8:8 Portalul Leului și intrarea ascunsă”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s