COBRA: Cheia meditației eliberării planetare – eclipsa solară din 11 August 2018

Critical Mass

Este timpul să luați din nou măsuri! Este timpul să luăm destinul lumii în mâinile noastre! Cu toții suntem de acord că procesul de eliberare planetară durează prea mult. Iată șansa noastră de a accelera procesul în mod colectiv. Prin urmare, folosim oportunitatea eclipsei solare din 11 august pentru a crea un portal prin care să ne unificăm conștiința și să iluminăm câmpul energetic din jurul planetei.

Faceți-l viral! Distribuiți-l în toată lumea! Vă rugăm să îl postați pe site-urile și blogurile dvs. Invitați grupuri spirituale să ni se alăture. Dacă știți o altă locație media, puteți să o trimiteți acestora. Puteți crea un eveniment Facebook pentru grupul dvs. local de persoane, care face acest lucru în partea dvs. de lume. De asemenea, avem nevoie de un grup principal Facebook pentru acest eveniment. Puteți crea un videoclip despre acest lucru și îl puteți posta pe Youtube.

Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor în masă asupra societății umane, astfel încât fiecare dintre voi care participă la această meditație poate contribui de fapt la apropiereaEvenimentului și a Dezvăluirii Completehttp://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/ ;

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Această meditație ajută Forțele Luminii să împământeze energia Luminii pe suprafața planetei, pentru a rezolva impasul dintre Forțele Luminii și întunericului, în cele din urmă eliberând umanitatea. Numărul de oameni care fac această meditație este cel mai influent factor din puterea populației umane de la suprafață pentru accelerarea procesului.

Bombele TOPLET cu plasmă sunt încă plasate în interiorul scutului plasmatic planetar:http://news.mit.edu/2014/plasma-shield-against-harmful-radiation-1126 ;

https://cerntruth.wordpress.com/2017/08/03/rhic/

Acesta este motivul real al impasului actual dintre Forțele Luminii și întunecate care asigură o distrugere reciprocă asigurată (MAD), o anumită formă de echilibru Nash:  https://en.wikipedia.org/wiki/Impasse ;

https://en.wikipedia.org/wiki/Mutual_assured_destruction

https://en.wikipedia.org/wiki/Nash_equilibrium

Când aceste bombe vor fi îndepărtate, Spargerea Compresiei se poate întâmpla. Putem ajunge la masa critică de 144.000 de oameni care fac această meditație! Acest lucru va crea o reacție masivă de vindecare în lanțul energetic la nivel mondial.

Forțele Luminii se vor concentra pe Novaya Zemlya, o bază încă activă a grupului Chimera:https://thebarentsobserver.com/en/security/2018/02/novaya-zemlya-priority-2018-says-northern-fleet ;

https://thebarentsobserver.com/en/security/2018/07/170-recruits-sent-novaya-zemlya ;

https://nationalinterest.org/blog/the-buzz/tsar-bomba-russias-insane-50-megaton-monster-nuke-could-have-20801 ;

Eclipse

Graficul astrologic pentru meditația noastră arată o mare triangulație între Eris în Berbec, Eclipsa Soare / Lună în Leu și Vesta lângă Centrul Galactic în Săgetător, toate situate în semne zodiacale de foc. La eclipsă, energia focului electric de eliberare va curge dinspre Centrul Galactic (Pleroma) de-a lungul Sistemului Solar și prin tot Comandamentul Galactic al Forțelor Luminii și va fi canalizată prin centura Eris și Kuiper, apoi prin Vesta și centura de asteroizi, prin Lună (în special bazele lunare Mersenius și Tycho ale Forțelor Luminii), deși forța specială RM2m subterană (a Mișcării de Rezistență, n.b.) și apoi prin toate grupurile care meditează pe suprafața planetei. Prin urmare, meditația noastră în momentul eclipsei are un mare potențial pentru Spargerea Compresiei, deoarece este un moment de legătură foarte favorabilă cu Centrul Galactic.

Key to Freedom

Această eclipsă va avea loc exact la 19 ani de la marea eclipsă din 11 august 1999, care a reprezentat punctul de cotitură al ferestrei ascensiunii planetare din 1975-2025:http://2012portal.blogspot.com/2016/03/the-ascension-plan.html

19 ani este un anumit ciclu astronomic, legat de Soare și de Lună, numit ciclul Metonic:https://en.wikipedia.org/wiki/Metonic_cycle

Vom face această meditație în momentul maxim al eclipsei solare, sâmbătă, 11 august, la 2:11 dimineața în Los Angeles. Acest lucru este egal cu 11:11 am EET în Cairo, 11:11 CEST în Paris, 10:11 am BST la Londra, 5:11 am EDT în New York, 4:11 am CDT în Chicago, 3:11 am MDT în Denver și 5:11 CST în Taipei.

Ora României 12.11

Puteți verifica timpul meditației pentru fusul orar aici:https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=KEY+TO+FREEDOM&iso=20180811T111111&p1=195&am=15

Instrucțiuni:

galaxia

 1.   Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.
 2. Indicați-vă intenția de a folosi această meditație ca instrument pentru a accelera procesul de vindecare a Pământului și a locuitorilor săi, îndepărtarea bombelor Toplet și declanșarea Evenimentului.Central
 3. Vizualizați un stâlp de lumină albastră electrică, care emană de la Soarele Galactic Central, apoi treceți prin poarta stelară din Orion (steaua Al Nilam / Epsilon Orionis în constelația Orion), apoi intrați în sistemul nostru solar, trecând prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul tău până în centrul Pământului.

https://recreatingbalance1.blogspot.com/2017/05/white-fire-of-an.html

https://www.innerlightworkers.co.uk/planetary/wayofascension.htm

 1. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi în sus prin corpul vostru și în sus spre cer către toate ființele Luminii din Sistemul Solar și galaxia noastră, trecând prin poarta stelară Orion și apoi conectându-vă cu Centrul Galactic și Sursa.
 2. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Țineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.
 1. Acum, vizualizați Focul Alb al AN, provenit din Sursă, care curge prin Centrul Galactic și prin poarta stelară Orion spre Pământ, purificând toate bombele care au rămas până la nivelul planului plasmatic din jurul Pământului. Vizualizați Forțele Luminii ale Flotei Comandamentului Galactic, înlăturând și dizolvând toate bombele Toplet rămase, cu ajutorul tehnologiilor lor avansate. Dacă vă simțiți călăuzit, puteți să-l chemați pe Arhanghelul Metatron pentru a ajuta la procesul de purificare. Vizualizați Focul Alb al AN care purifică toate anomaliile și inversează toată entropia din scutul plasmatic din jurul Pământului.
 1. Vizualizați că Evenimentul se întâmplă, restaurând Unitatea, Armonia, Pacea și Prosperitatea pe Pământ și între locuitorii săi. Vizualizați Sursa Luminii care se manifestă cu ușurință pe planeta Pământ și care pune capăt carantinei.

https://www.welovemassmeditation.com/2017/10/spear-of-light-daily-toplet-bombs.html

Timpul recomandat pentru meditație este de 15 minute. Referitor la Focul Alb AN, voi publica articolul următor cu explicații detaliate.

Zeița vrea libertate și libertate va fi!

   Sursa: http://2012portal.blogspot.com/

Publicat de Marius Sumedrea

SURSA ARTICOL: https://burebista2012.blogspot.com/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

3 gânduri despre „COBRA: Cheia meditației eliberării planetare – eclipsa solară din 11 August 2018”

 1. Buna ! Voi medita ši eu mâine ìn pädure la ora României 12.11 min , locuiesc la granița cu Olanda şi cred cã nu este ìntâmplãtor asta. Seara frumoasa !!

 2. Pentru toti cei ce doresc sa se alature lui Cobra ( si sper sa fie cat mai multi!), iata si meditatia ghidata pentru momentul eclipsei de maine, 11.08.2018, ora 12,11.
  Haideti s-o facem ! Haideti sa ne unim, caci unde-s multi, puterea creste !

  Sa ne fie de folos tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s