„9 sfaturi pe care să vi le amintiți când liniile temporale vor colapsa”

FB_IMG_1532430167145

Sunteți gata pentru închiderea 3D?

Schimbările se întâmplă acum rapid. Vor fi mai multe schimbări care vor veni. Lucrurile se vor ridica și se vor ridica. Transformarea va veni similar valurilor. Și atunci va exista o mare tăcere.

Persoanele care vă identificați ca suflete TREZITE (trezite, suflete maestre, luminate) v-ați început transformările de-a lungul unor luni, și cu mai mulți ani în urmă. Și ați finalizat acest model pentru multe vieți. În această viață, dragi suflete TREZITE, ați simțit chemarea pentru a vă înălța și trezi din nou – o chemare prea puternică pentru a fi ignorată.

Sunteți în fluxul razelor dragostei 4 și 5D. Dar lumea în care locuim, pentru moment funcționează în continuare în 3D. Noi plătim facturi. Trăim într-o lume a piețelor bursiere. Și asigurărilor. Și a ce va fi? Și în frica de moarte. Și unii dintre noi pot avea slujbe de birou, care există într-o structură, care promovează credințele 3D. Ne-am obișnuit aici, chiar dacă ne îndreptăm în același timp spre dimensiunile a 4-a, a 5-a și dincolo de dimensiuni, în același timp. Atât de multe deodată.

Dar, schimbările traseelor 3D joase, se închid. Liniile temporale se prăbușesc. Relațiile de la acest nivel se dezintegrează.

Sufletele trezite pot sărbători, pot simți ca și cum „În sfârșit! Ceva ce se potrivește! „Pentru restul omenirii blocate în 3D, cu schimbările recente din 2018, acest lucru o afectează și pe ea. Transformarea sa, va începe. Fie că este gata sau nu. Fie că îi place sau nu. Lucrurile sunt confruntate. Și pentru unii oameni, ei NU AU IDEE despre ce se întâmplă. Ar putea să riposteze dur. Să se infurie. Să fie triști. Să se simtă pierduți. Să devină răutăcioși. Să simtă că înnebunesc. Treceți peste toate granițele, pe măsură ce sinele vechi se revarsă și începe trezirea.

Pe măsură ce încep să se trezească, vor avea nevoie de îndrumare. Oferiți ajutor – nu ajutați salvând ! Nu, doar stați puternici în Iubire. Compasiune. Bunătate. Înţelegere. Răbdare. Acesta este lucrul pentru voi acum și dincolo.

1. Aveți răbdare.

2. Păstrați limite ireproșabile.

3. Limitați internetul la câteva ore pe zi. Încercați să nu vă agățați de ipad / laptop / telefon și să investiți în plimbări spontane – direcționați-vă energia în altă parte.

4. Hrăniți-vă cu alimente naturale. Organice acolo unde este posibil. Chiar mai bine – din propria curte. Alimente care sunt PROASPETE și vă ajută să vă ridicați vibrațiile chiar mai mult.

5. Meditați zilnic. Fără poate, negreșit este disciplina definită zi de zi, ce duce la Cunoașterea Sufletelor.

6. Nu intrați pe „modul de salvator” sau „îți voi lua tristețea ” – ceea ce creează numai bucle și cicluri, co-dependente care măresc praful și umbra în planul 3D, blocând Adevărul.

7. Valorizați-vă iubirea voastră, fiind iubire, iubire pură, iubind totul – tot timpul.

8. Fiți aici acum.- este tentant în aceste vremuri să doriți să mergeți „acasă” și să simțiți o dorință arzătoare puternică pentru a fi în altă parte. Cel mai probabil va fi o atracție spre stele. Acest sentiment de ACASĂ este locul unde lucrurile sunt mai pașnice, mai iubitoare și mai răbdătoare, cu o vibrație mai înaltă. Dar, dacă sunteți într-adevăr un suflet trezit – veți ști deja acest lucru – acest simț al păcii și iubirii este întotdeauna disponibil. Dacă puteți să parcurgeți adevărata Cunoaștere a Sufletului (fiind conectați în permanență cu cea mai înaltă vibrație pe care o aveți), puteți simți pacea, dragostea și răbdarea absolută chiar aici, chiar acum. Chiar și în mijlocul traficului pe autostrada LA!

9. Nu vă implicați în dihotomia 3D, bine vs rău, întuneric vs lumină. Această implicare doar va întări aceste idei. Semnificația pe care oamenii o dau pentru a face lucrurile bune sau rele, nu contribuie la progresul și ascensiunea sufletului. Lăsând să plece, și renunțarea la această dihotomie este calea spre fluxul intenței și iubirii 5D. Tot ce apare este necesar să fie acceptat pur și simplu pentru ceea ce este – fără etichete, știind că cea mai pură intenție a tuturor acestor lucruri este ca noi să ne iubim unii pe alții exact așa cum ne prezentăm în acest moment, pentru că nu ar putea fi mai perfect.

Aceasta este calea inimii. Acesta este calea unității.

Unitate. Nici o separare. Nu există nici un loc unde SĂ MERGEM. Unde SĂ FIM. Nu este nimic de ÎNDEPLINIT acolo.

Sunteți aici. Ați fost întotdeauna aici.

Deschideți-vă ochiul interior.

Deschideți-vă inima interioară.

RE-AMINTIȚI-VĂ

https://ascensionavatar.wordpress.com/2018/08/21/kate-mathieson-9-tips-to-remember-when-timelines-collapse/

Traducere și postare Ambarees, postat pe: https://jawescreator.wordpress.com/2018/08/22/kate-mathieson-9-sfaturi-pe-care-sa-vi-le-amintiti-cand-liniile-temporale-vor-colapsa/; 22 august, 2018; 23:50

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „„9 sfaturi pe care să vi le amintiți când liniile temporale vor colapsa””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s