Despre Ascensiune…

Abstract-e2ae7c38-0f9f-3441-8211-9892cf57af17
Este un proces de evolutie spirituala, ce poate avea loc atat la nivel individual cat si in grup. A inceput acum mii de ani. Acum este ultima etapa.
Dupa alinierea planetara din 2012, procesul de trezire este intens si accelerat.
Este pentru prima data cand se face ascensiunea fara a se parasi corpul fizic, prin cresterea luminii in trupurile fizice a tuturor formelor de viata si a vibratiei Planetei.
Scopul este unirea cu Sinele Superior in corp fizic.
Procesul de trezire este o experienta spirituala de descoperire a puterii interioare, ce difera de la un individ la altul. Incepi sa vezi ce se intampla in jur, ce se ascunde in spatele evenimentelor, in oameni, incepi sa descifrezi si sa intelegi mesajele primate din Univers, si ce este mai important, incepi sa intelegi puterea care este in tine.
Toate acestea pot avea loc treptat sau deodata.
Trezirea aduce experiente diverse: iubire neconditionata, fericire, recunostinta, abilitati extrasenzoriale, acces la dimensiunile inalte, constientizarea conectarii cu Sursa.
Deasemnea trezirea aduce izolare fata de persoanele care au ramas sau sunt inca in vibratiile dimensiunii a 3a si de aici, depresie cand legaturile de familie, prietenie sau cele sociale nu mai au loc la acelasi nivel. Treci prin experienta unei existente in care esti considerat aparte fata de “normalul”societatii, esti considerat ciudat, nebun, tolerat.
Nu mai percepi realitatea ca inainte si esti lipsit de interes fata de ceea ce iti solicita atentia inainte de trezire, fata de relatiile obisnuite cu oamenii, fata de traditiile si mentalitatile societatii din care faci parte si din intreaga lume.
Depresia se formeaza de la transformarile care au loc in tine si rasturnarile de situatie dramatice din jur, ce te privesc sau nu, de la trecutul din aceasta viata si din alte vietii care vine peste tine in scopul de a fi vindecat si eliberat.
Activarea structurilor inactive din noi, transformarea celulelor noastre din baza de carbon in celule pe baza cristalina aduce si ea senzatii si dureri de tot felul in corpul fizic.
Ascensiunea este o schimbare a frecventei in interiorul corpului, si trecerea la o frecventa mai inalta (o dimensiune mai inalta).
Deci Ascensiunea este practic trecerea de la frecventele joase ale dimensiunii a 3a spre cele mai inalte, primul pas fiind incorporarea frecventelor dimensiunii a 5a, adica a unor frecvente cu mult mai inalte fata de ceea ce eram obisnuiti, in care se poate ramane numai prin iubire de sine si prin iubire neconditionata.
Toate aceste schimbari ce fac parte din Ascensiune se intampla in acest corp fizic nascut pe acest Pamant, iar Ascensiunea o faci in acest corp, acum, aici.
Prin Ascensiunea pe care o faci o sa ai abilitatea de a trai si simti Iubirea, bucuria, extazul, legatura permanenta care este cu Creatorul a tot ceea ce este, cu Sursa.
O parte importanta este sa acordam atentie si corpului nostru fizic, sa il tinem in stare de sanatate si echilibru, sa ne curatam mereu centrii energetici si aura, sa manacam ce ne cere corpul nostru, sa bem apa multa, sa ne relaxam, sa ne bucuram de viata si sa ne odihnim mai ales cand corpul nostru simte nevoia.
Ai incredere in tine si in procesul care are loc.
Suntem sustinuti de Creator, de Sinele nostru Divin, de Mama Pamant si planeta Pamant (care trece prin acelasi transformari odata cu noi, chiar daca este cu un pas inainte), suntem sustinuti de energii puternice si Entitati Divine Superioare de la Creator (Iisus Hristos, Feciaoara Maria, Arhanghelii, ingeri, ghizi spirituali), totul e sa ceri indrumarea, sprijinul si protectia lor (sunt fericiti sa ne ajute).
Structura noastră celulara trebuie să se transforme astfel încât să poată incorpora vibrația mai inaltă a planetei. Sunt energii care vin continuu din galaxie, iar Pamantul are si el frecventa ridicata acum, prin urmare corpurile noastre se ajusteaza la nivel de celule, atomi, electroni, in toata structura celulara.
O parte a celulelor creierului si din ADNul care nu erau folosite incep sa se activeze.
Deasemenea trebuie sa ne incarcam corpul cu LUMINA.
SURSA ARTICOL: http://eulinterior.blogspot.com

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s