Actualizări energetice ~ Codonii Cristalini: Întregirea Podului

Waves-a3a133f4-5d8d-35ff-9980-9656a3627d80

By Sandra Walter, 23 august, 2018

Binecuvântări, Iubit Trib al Luminii!

Iată, frumosul calm interior care pătrunde în această etapă a întrupării. Activările intensificate ale corpului de lumină și mereu creşterea frecvențelor în nucleul de bază ale Gaiei foşnesc, ne ridică și ne deschid inimile larg. Chiar și cu schimbările de mediu pe care mulți le experimentează (incendii, inundații, vulcani, cutremure, uragane etc.), menținem această Lumină a Sursei Divine, care intră pentru a transforma aceste realități inferioare.

Codonii Curcubeu Cristalini: Întregirea podului

În timpul trecerii eclipsei când Soarele a schimbat traiectoria, am reușit să activăm podurile cristaline – podurile curcubeu – în cadrul modelelor ADN-ului colectiv UMAN. În viziune, codonii prin lanţurile de ADN Aurii-Diamantine, arată precum curcubeul strălucitor 5D. Activarea provoacă mai întâi o revărsare DMT pineală, astfel încât viziunile voastre pot fi active (și distractive).

În trecut, aceste coduri au fost simbolizate ca șarpe curcubeu, pene curcubeu, pod curcubeu etc. Odată ce ați văzut că firele de ADN luminează prin aceste coduri, aceste imagini au sens.

Aceste coduri ale ADN-ului funcționează în tandem cu podurile stelare cristaline ale Noului Pământ (și dincolo de acestea), ca o cheie a unei porți. Cum e sus, aşa-i şi jos. Cum e în interior, şi exterior. Mereu.

Deoarece ADN-ul răspunde la intențiile, gândurile și vocea voastră, chemaţi aceste coduri ale podurilor curcubeu cristaline – pentru călătoria voastră. Rotiţi-le, luminați-le și acordați atenție schimbării viziunilor și intuiției. Păzitorii Porţilor descarcă în mod conștient aceste coduri prin intermediul colectivului în timpul Meditațiilor de Unitate SOLARĂ, făcându-le disponibile pentru toate inimile dispuse să le primească.

În timp ce lucrează cu Gaia, Păzitorii Porţilor și Lucrătorii Grilelor pot primi mesajul *Suntem întregi. *  Din experiența mea, acest lucru se întâmplă la fiecare șase luni, când se ajunge la o piatră de hotar majoră. Cu toate acestea, lucrăm, de asemenea, într-o realitate, care se prăbușește, deci, luați aminte la mesaj mai ales dacă sunteți obsedaţi de încercarea de a remedia denaturarea, în loc să creați Noul. Abilitățile și serviciile voastre se schimbă în acest an, astfel încât, atunci când vă este prezentat acest mesaj de întregire, este posibil să fieindicată o schimbare în activitatea serviciului vostru.

Amintiți-vă, de asemenea, mesajul, * Nu priviţi cum arde. Deplasați-vă spre crearea Noului. * Sfaturi puternice pe măsură ce ard focurile în această Vară.

Podurile Cristaline și codurile ADN asociate sunt activate în acest Nou Pământ prin sistemele Grilei Cristaline. Aduceți-le în teritoriul vostru, în inima, ADN-ul vostru. Meditați deschişi cu intenția de a primi cea mai mare posibilă activare pentru voi în acest moment.

Migrarea realităților

Rețineți cât de diferite se simt lucrurile în acest moment. Există un moment aparte – înainte de senzație, deoarece avem o deschidere puternică a Porții săptămâna viitoare (29 august). Timpurile se aleg singure, pe măsură ce eliberăm traiectoriile joase, liniile temporale false și evenimentele destinate să împiedice întruparea. Distorsiunile și distragerile atenției sunt ceea ce sunt; recomandarea este să nu vă aliniați cu acel nivel al conștiinței, deoarece noi avem propria traiectorie în acest moment.

Un nou nivel al conștiinței pure este ancorat în colectivul UMAN de către cei ce le întrupează chiar acum. Această întrupare are un efect cuantic asupra ascensiunii noastre. Pe măsură ce mulți dintre noi se mută în întrupare, Gaia și Noul Pământ pot fi dezvăluite mai multor persoane din colectiv.

Aceasta este o stare simplă, pură, a conștiinței. Aceasta deține o mare putere pentru reunirea sinelui multidimensional, fractal cu fractal, până la reîntoarcerea revelației. Starea * EU SUNT Sursa *, sau conștiința lui Hristos, necesită ajustări ale corpului de lumină, ale traiectoriei personale și ale colectivului ce ascensionează. Este ușor să vă simțiți * Pierduţi în Dragoste * în această etapă. Cei ce întrupează vor schimba conversația joasă de la dramă, la Divinitate, sau vor pleca în liniște. Iertarea și recunoștința sunt a doua natură.

ADN-ul nostru Solar-cristalin vibrează (se rotește) mult mai rapid, permițând celulelor să fie codate cu lumină, cu modele geometrice sacre perfecte. În timp ce mulți experimentează suprapunerea creării Gaiei 5D / 7D / 9D, Portalurile cristaline la acea realitate sunt accesate printr-un acord colectiv unificat. Migrăm realitățile prin unitatea noastră, pentru a descoperi Gaia Ascensionată și timpii ei de pace, abundență și creativitate.

Credința restaurează unitatea originală cu Sursa; credința în Creatorul infinit. Trăim metafora învierii. Aceasta este o realizare cognitivă, o alegere conștientă a procesului înălțării pentru a experimenta Sursa-ca-Sine în interior. Noi înviem, răsărind noul sine care se cunoaște pe sine și pe toată creația ca Dumnezeu.

Aplicați Conștiința Multidimensională pentru Tot.

Pe măsură ce energiile demolează și demontează iluzia, câștigăm adevărul mai înalt al Conștiinței Unității. Sursa revine prin noi prin acest mare experiment de separare și reunificare.

Vorbiți din adevărul vostru Superior, manifestaţi-vă ca Sinele vostru Superior în toate situațiile.

O inimă activată are mai multă influență asupra rezultatelor colective. Cuvintele, gândurile și acțiunile voastre creează și sprijină realitățile; utilizați-le cu înțelepciune. Renunţaţi la creațiile distorsionate, la amplificarea lor energetică. Amintiți-vă că este așa și mențineți-vă intențiile pe drumul cel bun.

Nu pierdeți din vedere imaginea de ansamblu, pe măsură ce Gaia se amplifică prin noua frecvență. Aduceți-vă aminte de voi, de multidimensionalitate, pe măsură ce realitățile inferioare sunt demolate, clarificate și purificate. Lucrătorii luminii sunt răspândiți pentru echilibru și eficacitate; creşterea schimbărilor fizice și ajustările elementare demonstrează de ce este necesară această dispersie asemănătoare grilei.

Această săptămână a lunii este transformatoare, deoarece multe niveluri ale iluziei se prăbușesc constant și eliberează de la fereastra eclipsei influențele asupra liniilor temporale superioare, începând cu fereastra eclipsei.

Poarta noastră stelară cosmică se deschide pe 29 august.

Fie ca toate ființele să cunoască pacea, dragostea divină și unitatea prin exemplul nostru. Să arătăm UMANITĂȚII ce este posibil prin Înălțare!

În dragoste, lumină și slujire,

Sandra

https://lovehaswon.org/energy-update-crystalline-codons-completing-the-bridge/

Traducere Ambarees, postat în 27 august 2018, 22:16 pe: https://jawescreator.wordpress.com/2018/08/27/actualizari-energetice-codonii-cristalini-intregirea-podului/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s