Actualizari Septembrie 2018

in_waves-ea18f11c-bd10-3924-b661-134a6a58c38d

Actualizările inundă Gaia și pasagerii ei în acest moment. Maximizați-vă activarea corpului de lumină prin moderaţie, meditație și mantre. Mindfulnes ne învață manifestarea. Fiți conștienți de mediile voastre, interacționând în mod conștient. Ieşiţi din minte și intraţi în inimile voastre, pentru a vă asigura vibrația 5d. Integrăm actualizări care ne încorporează minte corp spirit în frecvențe dimensionale superioare.

Eliberând karma care ne ține înapoi, eliberăm spații energetice pentru revărsarea luminii și dragostei. Stresul provoacă încremenire, divergenţe în fluxul nostru. Frica creează ziduri de gheață în jurul chakrelor noastre, închizându-ne prezentului. Anxietatea leagă sistemul nostru de noxe, provocând colmatări și blocaje. Sunt necesare câteva emoții negative, o parte complicată a experienței de a fi. Trauma este autentică, înregistrează momente radicale în existența noastră. Așa cum face bucuria și dragostea. Puncte primare în timp și spațiu, care ne ancorează către revelație, creștere și expansiune. Învățăm prin reflectare. Creați spațiu pentru reflecție, prioritizând îngrijirea de sine, încetinind roata de hamster a realității 3D. Ne dăm timp să ne revenim puţin. Ne facem prieteni cu singurătatea. Medităm. Construim căi spre conștiința noastră interioară și spre autostrăzile superioare pentru ghizii noștri spirituali. Facem saltul cuantic la 5d.

Fiţi fericiţi, fiţi buni, fiţi prezenţi. Odihniţi-vă, reflectaţi, evoluaţi. Predaţi fluxului, stresul și îngrijorarea cauzată de încremenire. Curăţaţi-vă câmpul energetic cu apă, yoga și calm, gândire logică. Acceptați rezonabilul și respingeți nerezonabilul. Vedeți dincolo de jucători, paraziți și prădători. Jucaţi cu cei care caută lumină în viața lor. Este dreptul nostru ca ființe suverane să spunem cum, de ce și unde ne folosim energia. Luați-vă înapoi teritoriile vieții voastre. Desenați granițe care vă protejează respectul de sine. Duceți-vă pe voi și pe cei dragi în magia iubirii. Credeţi.

Suntem în vârful unui val de iluminare planetară. Ne putem pierde energia în stres, anxietate și frică, alimentând întunericul. Sau putem vedea adevărul nostru ca manifestanți, creatori ai Noului Pământ. Voința liberă a pus bazele adevărului în existența fiecărei ființe. Trecem de la frică la iubire. Abandonăm stresul și încurajăm calmul în viața noastră. Ne asumăm responsabilitatea pentru bunăstarea noastră energetică. Ne aflăm înafara întunericului, stilul Jedi, drept pentru lumină. Pacea manifestată cu dragoste este posibilă. Fie ca Forța să fie cu voi surferi cosmici 🏄♀️

Împărtăşiţi acesta

 

Upgrades and Tidal Waves #itsallaboutenergy

Traducere Ambarees; postat în 08 septembrie, 2018; 22:40 pe: https://jawescreator.wordpress.com/2018/09/08/actualizari-si-undesereferalaenergie/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Actualizari Septembrie 2018”

  1. Multumesc cu recunostinta…..din tot sufletul…nu stiam ce mi se intampla……..Multumesc….

    Trimis de pe smartphone-ul meu Samsung Galaxy.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s