Alege o Femeie care va deservi Adevarul

Women_Of_Fire-eeb81a07-c296-374d-8973-9e9c86604668

Pentru că tu ești un bărbat care dorește să trăiască limita posibilităților și ști că serul adevărului este esenţa oaselor ei, fierul sângelui ei, puterea cuvântului ei.

Cu adevărat, va vindeca secole de conflicte și de război. Un astfel de adevăr este înfășurat în compasiune și dragoste și ea îl va servi pe platoul propriei sale dezvoltări sufletești. Nu îţi va cere să intri în întunericul tău, fără să-l traverseze pe al ei.

Ea este un mister care se mișcă prin amintirile tale; îți amintești de ea, nu-i așa?

Ea a fost umbra din spatele norilor, mănunchiul efemer din spatele copacilor, o şoaptă de avertizare, de înțelepciune, de haos și de intuiție; ea este toate aceste lucruri. Și totuși, nu ai reuşit să o vezi cum ea dorește să fie văzută, deoarece, soarele și luna au trăit mereu în ceruri diferite.

Și totuși ea te cheamă: „Ascultă-mă! Onorează-mă! Căută-mi adevărul! ”

FEMEIA CARE ÎŢI VA SERVI ADEVĂRUL ESTE UN PHOENIX. NAŞTE TIMPUL IAR ŞI IAR FIECARE TIMP TOT MAI GLORIOS DECÂT CEL DINAINTE; EA A PERFECŢIONAT ARTA TRANSFORMĂRII ŞI DOREŞTE SĂ ZBOARE CU TINE, ARIPA EI ÎŢI ALINTĂ INIMA DESCOPERITĂ. PENTRU GOLICIUNEA TA, VULNERABILITATEA TA, DORINŢA TA, PENTRU A LE STABILIZA ESTE NEVOIE DE UN FOC. NU E UN FOC CARE DISTRUGE DAR E FOCUL PE CARE L-AI ÎNVĂŢAT SĂ ÎL FOLOSEŞTI PENTRU A CONSTRUI NOUL OM, NOUL PĂMÂNT. EA CAUTĂ POETUL, VISĂTORUL, EXPLORATORUL, IUBITUL, MAGICIANUL, MASCULINUL SACRU. Îl caută pe vânătorul primar, care înțelege că în ea este generozitatea terenului și darurile creației în sine.

Alege o femeie ale cărei brațe îţi trezesc dorința, care te va hrăni cu mierea sufletului ei. Alege o femeie care te va învăța că pasiunea este trezită prin cuvinte, prin sărutările celui de-al treilea ochi, prin minte, mintea ei, prin nopțile de explorare a teritoriilor ei divine.

Lasă-o să te surprindă cu nevoile ei și permite luxul expresiei ei pline, vocii ei, rostindu-ţi numele când descoperi comorile ei. Ea este o sălbatică, un tonic pentru setea ta.

Te va călca cu forța scopului ei.

Ea este vrăjitorul, creatorul, fluxul valurilor care te eliberează pe țărmul celei mai înalte chemări.

Vrei să mergi pe ţărmuri de mâine cu ea? Veţi visa noi paradigme împreună, veţi căuta tandrețea și înverşunarea ei, strigătele ei de durere și cântecele ei de bucurie?

Îi vei permite să ți se dea, să ai încredere în subtilitatea ei, să mănânci la masa ei de vise prea des rupte? Pentru că aveți vrăji care luminează stelele; tu ești flacăra geamănă care scrie noi povești despre țesătura umanității.

Îți amintești de ea și de aceea o cauți. Ea este puritatea inimii, intensitatea lui Kali și ea merge între lumi. Vorbește îngerilor și demonilor deopotrivă și se hrăneşte din adâncul ființei ei vechi.

Era înainte ca primul cuvânt să fie vorbit, înainte de prima lumină, înainte ca prima floare să-și întoarcă fața la soare. Era prima ploaie și prima secetă. Ea este natura însăși.

Te poate ține în imensitatea ta. Îţi poate vedea lacrimile tale.

Alege o femeie care îți va lua armura lăsându-o ușor de patul ei, care îți va săruta durerile când îți coboară obrajii, care îţi va modela o coroană nouă făcută din vitejie, nu din rugină.

Alege o femeie care trăiește pentru promisiune, a cărei fiică este Speranța și al cărui fiu este numit Pace.

Alege o femeie care este mai puternică decât voința puterii. Cine vede sub temerile tale și are balsamul pentru rănile tale.

Alege o femeie care îţi va cere să te ridici cu ea în zori, să faceți focul și să preparați ierburile; o femeie care vorbește printr-un cod misterios al unui șaman, chemând spiritele pentru a-ți inspira în fiecare zi călătoria.

ALEGE O FEMEIE CARE TE IUBEŞTE FOARTE MULT DAR ARE LIBERTATEA TA GRAVATĂ ÎN SABIA SA.

Alege râul. Poate sculpta piatra.

Alege oceanul. Ea este sarea pe limba ta când îți savurezi visele.

Tu, care alegi să te cunoști bine, o vei cunoaște când o vei găsi.

Alege o femeie care îţi va oferi adevărul.

****

Sper că aceste cuvinte ți-au vorbit. Există o astfel de magie în relațiile conștiente.

Choose a Woman Who Will Serve You Truth.

Traducere Ambarees; 14 septembrie 2018; 05:41, postat pe: https://jawescreator.wordpress.com/2018/09/14/alege-o-femeie-care-va-deservi-adevarul/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „Alege o Femeie care va deservi Adevarul”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s