Actualizari Energetice-Septembrie 2018

earth-e561a654-2796-3623-9094-96334de119db

Rezonanța Sc-humann fluctuează depăşind scala, mărturisind despre valurile de lumină care recalibrează omenirea. Evenimentele cosmice au marcat și au declanșat activarea corpului de lumină. Schimbarea este în curs de desfășurare. Suntem treziţi, strat după strat, la adevărurile din inima lumii noastre. Bebeluși care deschid ochii pentru prima dată, copii care privesc dincolo de limitele pătuţurilor noastre. Vedem lumina și întunericul, umbrele, zonele gri, umbrele, curcubeele și lumina Sursei. Dincolo de dimensiunea a patra dualitatea se dizolvă. Motivul menținerii unei vibrații scăzute se datorează multor suflete tulburate. Dorințele născute din întuneric sunt hrănite și udate aici. Lucrăm pentru a ne ridica frecvența celulară, în vederea transcenderii luminii. Ne ridicăm jocul pentru a atinge realități dimensionale mai înalte. Noi alegem iubirea, compasiunea, recunoștința și pacea. Refuzăm ura, frica, invidia, lăcomia și înșelăciunea. Am devenit una cu vibrația luminii, rămânând în planul material. Meditația este cheia pentru a debloca ușile percepției.

Cunoscând adevărul adânc, de la piele până la os, trăim o experiență profund umilitoare, înfricoșătoare, înălțătoare și magică. Desfacem în etape straturile, karma grea, toxinele statice ale matricei. Are loc deblocarea condiționării și a programării la care am fost supuși de la naștere. Banii sunt o sursă de stres și anxietate neobosită. Cei mai mulți dintre noi nu avem suficient, îngrjorarea creând la bază tot timpul anxietatea ce să ne însoţească. Pentru un grup redus înfăşurat în bogăţii, preţul la care acestea vin, este un preț pe care puțini dintre noi ar fi dispuși să-l plătească. Relațiile pot fi o sursă devastatoare de neliniște, răsturnare, rănire și durere. Lucrul, pentru câștigarea banilor esențiali supraviețuirii în matrice, poate fi, de asemenea, o sursă profundă de stres și anxietate. Poate fi lucrarea sau oamenii cu care suntem obligați să interacționăm. Familia poate veni la un preț mare pentru unii, în special pentru cei care lucrează în lumină, cei care se pot simți total străini în familiile lor. Sângele nu înseamnă neapărat iubirea, o lecție greu de învățat. Programarea se asigură, să acordăm prioritate familiei, adesea cu un cost mare pentru suveranitatea noastră. Țesutul vieții noastre este creat de energia pe care o scoatem și de energia pe care o luăm. Negativitatea reproduce întunericul, pozitivismul naște lumină.

Îngrijirea de sine ne obligă să ne îndreptăm, să reorganizăm mobilierul vieții noastre. Ne examinăm viața printr-un microscop meditativ. Vedem spațiile negative, identificăm sursele și facem schimbări. Suntem arhitecții vieții noastre. Matricea ne convinge că avem puțin sau deloc în direcția vieții noastre. Ne sunt oferite coridoare mici, blocate în funcție de gen, religie, economie și geografie. Matricea se trudește să ne facă să credem că există progres, definind evoluția ca bogăție materială și aspect fizic. Pentru a ne cunoaște calea este necesar să ne cunoaștem sinele adevărat, în cea de-a treia dimensiune, adevăratul nostru sine este drapat în întuneric. Ridicăm voalul, suntem suficient de curajoși pentru a ne vedea slăbiciunile, defectele și greșelile noastre. Facem pace cu cine suntem și cu ceea ce am făcut. Nu există nici o judecată în lumină, numai iubire și iertare. Ne iertăm noi, curățând energia din jurul nostru în iubire de sine. Noi descoperim respectul de sine. Am pus limitele în loc. Recunoaștem când suntem folosiți, abuzați sau neglijați. Facem schimbări fundamentale în modul în care ne trăim viețile noastre. Aceasta este realinierea la tărâmurile mai înalte. Tărâmul ezotericului se întâlnește cu cel practic. Totul începe să se unească într-un mod senzorial, înțelegem fluxul de energie și ne adaptăm viețile pentru a încorpora fluiditatea conștiinței superioare.

Suntem atrași în lumină, rămânând încă în planul material, stare care este posibilă numai în lărgimea de bandă a dimensiunii a cincea. Poate, pentru că prima dată a fost făcută la scară planetară, deși într-o lume mai mică decât s-a crezut. Pentru a ajunge la câmpuri de vibrație mai înalte de lumină, schimbăm. Ne schimbăm stilul de viață, setul mental și cadranul nostru emoțional. Nivelele noastre energetice de conștientizare fac salturi cuantice, pe măsură ce ne îndreptăm mai adânc în lumea pe care nu o putem vedea cu ochii noștri. Sincronicitatea ne vorbește, natura face o conversație. Ne perfecționăm instinctul, ne-am ghidat antenele pentru a citi mediul nostru energetic. Cu cât schimbăm mai mult, la fel ca în domino, cu atât mai multe schimbări au loc în jurul nostru. Începem procesul și creștem, evoluăm și transformăm. Activarea corpului de lumină înseamnă trecerea de la lungimile de undă joase 3d și 4d, la lumina ființei cinci dimensionale.

Interfața se transformă, spațiul în care noi și realitatea noastră percepută ne întâlnim și interacționăm. Anterior închişi în matrice, am fost înțepați, încadrați în etichete reduse, șoareci într-un labirint. Acum suntem eliberați de constrângerile realității patriarhale, întunecate și sinistre ale matricei. Ni se oferă calea de ieșire, rămânând în continuare pe Gaia, capabili să o reconstruim atunci când va veni timpul. Copiii curcubeu au început deja, la fel cum lucrătorii luminii au fost vindecați, iar războinicii Gaiei și-au păstrat suveranitatea. Acum este momentul, suntem acolo, călătorind pe creasta unui val de lumină atât de strălucitor, puternic, profund încât niciodată nu vom putea simți așa ceva în o mie de vieți. Dacă vă simțiți copleșiți de transformare, pierduţi spaţial, sau hiperconştienţi, scârbiţi sau îndureraţi, nu vă faceți griji. Creșterea durerilor înseamnă adaptarea, recalibrarea mentalului nostru

Este nevoie de multe pentru a ne ridica vibrațiile celulare și facem acest lucru în lupta constantă cu matricea, ce în fiecare zi isi propune să ne aducă înapoi. În acest moment este recomandabil să ne retragem într-un balon sigur, o lume în care controlăm cu atenție cine intră în câmpul nostru energetic. Luarea măsurilor de precauție prin mantre de protecție, cristale și salvie este recomandabilă atunci când nu putem limita expunerea la matrice sau la energia negativă. Solitudinea sporește experiența, permițând recalibrarea mentalcorpspirit. Mergem în ritmul tamburului nostru. Ne bazăm pe ordinea, natura și iubirea tribului pentru a ne mângâia şi împământa. Ne predăm meditaţiei celui de-al treilae ochi activat. Echilibrarea intensificărilor de înaltă frecvență cu existența zilnică necesită încredere în sine și ascultarea intuiției noastre. Noi devenim rebeli pur și simplu prin onorarea ființei noastre, prin practicarea auto-îngrijirii, devenim spărturi în matrice. Puncte de lumină venind online în grila Gaiei, lumini feerice strălucind în jurul Gaiei. Lumina infuzează, chakra rădăcină, chakrele inimii noastre se extind, dragostea devine ritmul pașilor noștri. Dragostea devine interfața noastră pentru viață.

Luați-o uşor surferi cosmici, suntem la nivelul zero, nimeriţi drept în mijlocul Schimbării de la întuneric la lumină. Fiţi buni cu voi, mergeţi ușor, meditaţi frecvent în iubire oameni frumoși. Noi transcendem în tărâmurile mai înalte. Tratați-vă corpul printr-o îngrijire delicată. Expansionaţi-vă mintea prin cercetare, reflecție interioară și contemplație liniștită. Aduceți-vă sufletul online prin meditație, vindecare și mantre. Noi creăm Noul Pământ în timp ce ne confruntăm cu dezmembrarea matricei. Limitați expunerea la marionete, politică mondială, acestea sunt concepute pentru a genera frecvențe de frică pentru a se hrăni. Vechiul pământ poate supraviețui, chiar prosperă în război, depravare și distrugere în tărâmurile inferioare. Cu atenție, recunoștință, calm și expansiune interioară, alegeţi să nu fiţi acolo.. Depinde de noi, de fiecare dintre noi să alegem. Acesta este dreptul nostru ca ființe cu voinţă liberă. A transforma înseamnă să vezi și să faci schimbări. Este necesar să evităm drama. Este nevoie să căutăm și să creăm vibrații calme, înalte în viața noastră. Suntem în căutarea cosmică a inimilor noastre delicate! În dragoste și lumină suflete, frați și surori ….

Impărtăşiţi aceasta:

Energy Update The Sc-humann Resonance and Recalibration

Traducere Ambarees: postat 23 septembrie, 2018; 12:37 pe: https://jawescreator.wordpress.com/2018/09/23/actualizari-energetice-recalibrari-si-rezonanta-sc-humann/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Actualizari Energetice-Septembrie 2018”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s