Programul Seminariilor si Terapiilor 2018

Blue-e377c5e4-470e-463c-87fb-936a766c5d20

Energii uimitoare continuă să străpungă tot globul, în ciuda a ceea ce mulți simt sau spun, în mod opus. Ajungerea acelui loc de echilibru ne permite să simțim adierile noi de departe, precum și ofilirea celor vechi. Cu siguranță, toți încercăm să ne dăm seama ce se întâmplă sau se poate întâmpla, un ego vechi pe care-l cunoașteți! Conștiința umană nu poate ajuta decât să se gândească la toate rezultatele, posibilitățile, scenariile … 

Să ne amintim că avem cu toții o putere incredibilă în interior. Indiferent dacă este vorba despre creier sau inimă, acestea sunt la dispoziția noastră, dar atât de puțini își pot înțelege capacitatea adevărată. Menționând ceea ce trăim în lumea exterioară ar duce la aplicarea a câteva etichetări la starea noastră de spirit. Dar cu siguranță aceasta este claritatea pe care am căutat-o ​​cu toții de-a lungul vieții noastre. Dorința noastră interioară și a sufletului nostru de a împărtăși adevărul nostru, de a deveni autentic și crud.

Pe măsură ce asscensiomăm, sunt mulți care se luptă din nou, să facă față propriei umbre sau revin la tipare vechi. Acesta este un indiciu că mai sunt încă unele lucruri de făcut în interior sau că este mai bine ca unele lucruri să fie eliberate. Ne vom aminti că persoana care suntem astăzi nu este la fel ca ieri sau vreodată. Sufletul nostru începe în sfârșit să preia conducerea, ce duce mult la dezorientarea minții ego-ului. Dacă vă aflați într-un punct de a avea probleme sau tulburări interioare, acesta este momentul să vă concentrați cu adevărat asupra voastră.

În ciuda vieții noastre, așa cum se întâmplă adesea, timpul este prețios; tindem să oferim cea mai mare parte celorlalți, împreună cu energia noastră! Acesta este un ciclu care este adesea cel mai greu de rupt din cauza situației noastre ce o trăim. Acest ciclu este controversat din cauza programării și tiparelor, așteptărilor, obligațiilor etc. Cel mai provocator aspect este acela de a acorda timpul necesar pentru noi înșine, în toate lucrurile pe care le facem. Deși poate fi relativ direct să spunem astăzi, punerea în practică, pentru mulți, presupune câteva încercări.

Există mai multe moduri de a stabili noi căi sinaptice în vibrațiile mai înalte ale Noului Pământ. Mult mai multe modalități ni se vor prezenta pentru a ne conecta pe deplin cu noul hardware. (Înregistrările akashice în totalitate sunt în ADN-ul nostru). O lege universală prevede că forma fizică pentru exprimarea vieții divine a unei specii poate fi modificată sau reformată numai de către cei care locuiesc în acea formă. Acest lucru înseamnă că ADN-ul unei specii de pe Pământ poate fi modificată numai prin alegerea creatoare a conștiinței, care locuiește în acel corp. Ce înseamnă acest lucru, că ADN-ul uman care este responsabil pentru fiecare aspect al prezenței voastre fizice nu poate fi modificat de către alte ființe, și nici nu poate fi schimbat de tine din afara planului fizic.

Cum vă schimbați propriul ADN? Pentru a schimba ADN-ul și pentru a schimba structura dvs. trebuie să vă schimbați emoțiile. De asemenea, trebuie să vă schimbați gândurile, deoarece pentru a face aceste două lucruri înseamnă a vă schimba biochimia și chimia creierului. Vibrația întregului corp se schimbă la o frecvență mai mare în timpul transformării celulare. Unii dintre voi se confruntă cu multe simptome fizice diferite, care pot fi puternice sau uneori foarte subtile.

În timpul acestei vieți, există mai multă evoluție ce are loc în corpul dumneavoastră decât în totalul tuturor vieților anterioare pe această planetă. O transformare imensă are loc, atât în corpul dumneavoastră cât și pe pământ. Structura celulară a corpului vostru se schimbă, ceea ce vă va permite să rezistați și să integrați aceste frecvențe mai mari de energie.

In urmatoarea perioada vom fi prezenti in urmatoarele localitati:

6-7 Octombrie Tg.Jiu;

12-13 Octombrie Constanta;

20-21 Octombrie Bucuresti;

24-25 Octombrie Iasi;

27-28 Ocrombrie Brasov;

3-4 Noiembrie Timisoara;

10-11 Noiembrie Tg.Mures;

17-18 Noiembrie Galati;

19-20 Noiembrie Iasi;

24-25 Noiembrie Bucuresti;

1-2 Decembrie Focsani;

8-9 Decembrie Tulcea;

15-16 Decembrie Bucuresti;

22-23 Decembrie Iasi

 

Inscrierile la Seminarii si la Terapii Individuale, se fac prin SMS la numarul 0736144639.

Taxa de participare este de tip Donatie.

Mihaela Sofroni si Daniel Gaucan

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

3 gânduri despre „Programul Seminariilor si Terapiilor 2018”

  1. Multumesc cu recunostinta draga Daniel pentru acest mesaj. Am o mare rugaminte, de ce nu vi si la Cluj- Napoca, ai avut intr-o vreme afisat ca vi si la Cluj si pe urma ai renuntat. Tare mi-ar placea sa ne intalnim. Oare nu sunt destui oameni interesati de cursurile tale? Multumesc cu recunostinta Geta Vomir. Geta Vomir Tel.: 0751204668 E-mail: vomirgeta@yahoo.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s