Cum să scapi de carantina Pământului

Golden_Phoenix-5cb11fba-4b26-4da4-9959-b89aa1f70f9d

Mintea omenească este aglomerată, tulbure, întunecată și controlată cu gânduri disociate și negative care au format o membrană, o rețea în atmosfera noastră care creează o carantină auto-impusă asupra omenirii

 Rezultatul este o cunoaștere întunecată, relativă, pierderea informațiilor accesibile tuturor, adânc în sine. Uitând și o condiție în care logica creierului stâng al omenirii a lăsat emoțiile din creierul drept, în dizarmonie. Mintea universală a fost cu noi de-a lungul timpului, dar ACUM este energiaSursei și ne scaldă cu fluxuri de energie luminoasă magnetică, cu codul luminii, pentru a ne ajuta să fim conștienți. Mulți voluntari din univers au venit să trăiască viața 3D pentru a genera numărul dorit de oameni conștienți, pentru a ridica pământul și conștiința omenirii la 5D (masa critică, nb.).

Cu sincronicitate și conștientizare, cu toții simțim noi vibrații energizante în acest moment. Ne sunt date șanse egale de a fi conștienți de faptul că energia pură a luminii apare în codurile culorilor curcubeu care se revarsă asupra omenirii. Galben purpuriu – galben auriu a Conștiinței Christice înfășurată cu dragoste roz necondiționată ne surprinde ființa, ne ajută să îndepărtăm gândurile disjuncte – membrana care a înghițit atmosfera noastră. Lumina albastră protejează, flăcările violet-aurii transmută, vindecă și curăță corpurile noastre, situația noastră prezentă cu energia luminoasă care curge.

Vizualizarea pozitivă, emoția și acțiunea sunt acum căi și scheme necesare pentru ca intențiile noastre să se manifeste asistate de codurile de lumină și de lumina cristalină pură. Realizați că intențiile noastre nu s-au întâmplat niciodată de secole, datorită lipsei de legătură cu Mintea Divină. Urmăm și preferăm ființele întunecate care ne arată că nu le pasă și ne oferă lipsa de bunăvoință prin predicarea minciunilor noastre păgâne cu care am fost programați secole de-a rândul. Numai un om conștient ascultă selectiv, care a meditat profund, este liniștit și în singurătate și și-a conectat inima la Divin. Credința noastră este orientată către zei falși – reptilienii din Orion și Annunaki care controlează oamenii prin religie, guverne, mijloace monetare și nanoimplanturi.

Suntem sclavi energetici și forță de muncă pentru a extrage resursele pământului

 Faptele negative nedorite ale cabalei și ale controlorilor se apropie de sfârșit, cu o lumină a Sursei care se revarsă, făcându-ne să fim conștienți și să înțelegem cine suntem de fapt. Cu liniștea și meditația profundă, prin asistarea razelor de lumină pură de la Sursă, conștiința noastră colectivă elimină membrana gândurilor negative dezbinate ale omului în eter. Prin chakra noastră coroană, conștiința noastră se extinde la conștiința universului, o modalitate de a ne conecta inimile cu mintea divină.

Dr. Georgi Stankov a explicat în cărțile sale despre legea universală, că „creierul stâng nu este doar o poartă către energiile mai înalte ale lui Hristos, ci este, de asemenea, conectat pentru prima dată cu creierul drept în timpul procesului de transformare în corpul de lumină„, astfel încât atât emoționalitatea, cât și spiritualitatea (nu mai multă intelectualitate) sunt în cele din urmă sincronizate. Motivul pentru aceasta este că toate ideile din tărâmurile superioare sunt o combinație de scop spiritual și intensitate emoțională. Amintiți-vă întotdeauna axioma „Energie = tot ceea ce este„. Dr. Stankov ne-a reunit și a descoperit legea universală, un lider al echipei ascensiunii.

Oamenii de știință de la NASA au explicat că suntem într-o hologramă în carantină pe planetă, cu o membrană creată de un programator negativ. Observați că brusc obosiți, dar corpurile noastre absorb lumină magnetică care necesită vindecare, curățare și odihnă pentru întinerire, eliminarea și eliminarea implanturilor întunecate, cu energie, dar suntem supți. Pentru persoanele netrezite, ființele întunecate se hrănesc cu noi pe măsură ce dormim, vă treziți foarte obosiți în loc să întineriți, până când deveniți conștienți. Este procesul corpului de lumină. Gândurile de dragoste și neprihănire necondiționate elimină durerile care se întâmplă cu negativitatea indusă de controlori. Simțiți explicațiile, deveniți mai puternici dacă sunteți conștienți.

Gândurile pure de lumină și gândurile pozitive eradică carantina pe care am creat-o. Cu mintea divină ne este permis să creăm noi portaluri spre paradis pe Pământ. Portalurile sunt create de conștiința colectivă în Italia, Canada, America de Sud și Europa, cu gânduri ca stâlpi de lumină aurie, care curg spre locul dorit. Aceasta este legea universală, transferul de energie. Conștiința umană este puternică, dar trebuie să vină ACUM în trei, TRINITATEA Avatarilor-Maeștri, Indigenilor și Observatorilor.

Acum, oamenii pozitivi ridică conștiința Pământului și a omenirii către vibrații mai înalte, cu asistență completă ale codurilor culorilor Sursei ale Conștiinței Cristice, înfășurate cu flacără roz de iubire necondiționată. Împreună ne întoarcem la pământul originar pe care l-am avut mereu, unde totul este abundență fără efort, nelimitare în univers, un pământ curat unde domnește dragostea și transparența necondiționată.

Notă Blogger : Împreună, în conștiința colectivă, eliminăm – dezmembrăm atmosfera îngropată în întuneric. Să ne redobândim teritoriul paradisului Gaiei, spiritul pământesc mistic care a ascensionat deja, odată cu cunoașterea faptului că oamenii se ridică la o frecvență vibrațională mai ridicată. Planeta mamă ne iubește necondiționat și a întârziat voit procesul de Ascensiune într-un plan mai înalt (în plan fizic), pentru a-i aștepta pe majoritatea copiilor ei să se trezească…! Dar acest proces, care este sincronizat cu Legile Divine nu poate dura la infinit, există o limită temporală după care ființele care la nivel de suflet vor să mai experimenteze Creația la nivelul 3D vor fi ,,excluse” din acest proces al Ascensiunii planetare. Ele vor părăsi această planetă prin procesul tranzitoriu numit moarte fizică și se vor încarna pe o altă planetă din galaxie, pregătită să le primească, iar la următorul ciclu universal vor hotărî, probabil să evolueze mai departe. Nu uitați…Toți suntem UNUL, restul este ILUZIE…

  Drum drept spre Lumină!

Sursa: http://humansarefree.com

Sursa Articol: https://burebista2012.blogspot.com/2018/10/cum-sa-scapi-de-carantina-pamantului.html?spref=fb&m=1

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

9 gânduri despre „Cum să scapi de carantina Pământului”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s