7 Semne ale Trecerii Conştiinţei noastre spre Dimensiunile Înalte

Water_Drop-d31e0eb6-1907-3dca-8f47-92d615a51b6a.jpg

Văzând adevărul peste tot, procesând întunericul și rămânând în lumină, cumva vă aliniați la o realitate mai calmă. Când vătreziţi spiritual, conștiința voastră se extinde. Veniţi online ca ființe energetice. Momentul vostru pe planeta Pământ nu este nici accidental, nici o coincidență. Dacă aceste cuvinte rezonează, știți că nu sunteți nebuni sau singuri. Puteţi simți că sunteţi pe o altă lungime de undă, diferită de a oricui, luptând să înțelegeţi ignoranța și negarea. Încercaţi să rămâneţi plini de compasiune într-o lume neiertătoare. Simțiţi câmpurile energetice ale oamenilor, trăind reacții puternice pozitive sau negative, fiind necesar să raționalizaţi instinctul, în realitatea 3D. Starea de vis poate părea mai reală decât realitatea. Timpul fluctuează, fluxul extinde chakra inimii voastre, miezul vostru, cel de-al treilea ochi. Trezirea la o lume cuantică, surferi cosmici, este senzorială, inteligentă și construită pe vibrațiile iubirii.

7 Semne ce indică trecerea conştiinţei noastre spre dimensiunile înalte

1. Timpul încetează să fie liniar, devine cuantic, transdimensional. Fluctuațiile de timp, accelerează crearea unui sentiment de timp pierdut, memoria slabă pe termen scurt, blițuri. Fluiditate pe măsură ce vă predaţi vibrațiilor. Schimbări în dragoste. Întârziind, timpul pare să se sintetizeze în fața ochilor voștri. Expresiile micro, prinse, interpretate, măștile ce alunecă, revelează adevărurile. Boom. Nu vă mai întoarceţi.

2. Are loc alunecarea dimensională. Uimire, înfruntaţi lumea printr-un filtru suprarealist. Acesta oglindeşte în permanență conștientizarea că matricea este în alertă roșie, funcţionând defectuos, în afara pasului. Are loc sentimentul pierderii timpului, mișcându-vă printr-un joc interactiv. Unele momente sunt concentrate, accentuate, accentuarea estompându-se în perioade mai lungi.

3. Blocaje care au fost îndepărtate de la oameni, schimbări în relații, probleme de lungă durată, care se rezolvă peste noapte. Trecerea la o mentalitate diferită, în care experienţele de viaţă şi iubire, devin prioritățile voastre prezente, nu banii, statutul sau puterea. Eliberaţi teama pentru siguranța și predarea voastră în a avea încredere, în imaginea mai largă, în ghizii voștri și în sinele înalt.

4. Conștientizaţi cea de-a patra dimensiune, a viziunilor, viselor, hiperconștientizând umbrele, vedeţi prin măști, spargeţi vrăjile, algoritmizaţi erori în matrice. Vă treziţi în a patra dimensiune și în modul, în care viitorul ei este împletit între Gaia și umanitate. Vedeţi traumele în spatele fricii. Vă încredeţi în dragoste, pentru a elibera totul în acest cosmic rollercoaster, al recalibrării.

5. Vă doriţi singurătatea și căutaţi schimburi semnificative cu oamenii buni. Cultivaţi tăcerea astfel încât, să vă puteţi auzi mai bine inima, ghizii voștri, sinele vostru superior, simțurile păianjenilor. Vă bucuraţi din ce în ce mai mult de pace, liniște, muzică, creativitate și natură. Folosiţi spații pozitive pentru a întrupa vibrațiile celulare în lungimile de undă mai înalte.

6. Boala, greața, durerile de cap, scăderea bruscă a energiei, șocul, amețelile, pierderea poftei de mâncare, modelele de dormit neregulate, aversiunea față de mulțimi, zgomotele în urechi și nevoia de întindere a corpului, pot fi experimentate de toți. Imaginile devin neclare, pe măsură ce vă adaptaţi de la vederea 3d la 5d. Karma dureroasă este eliberată de mintea voastră.

7. Are loc intensificare instinctelor, vă vine mai uşor să meditați, are loc comunicarea mai clară cu ghizii și sinele superior. În conectivitate cu natura, se dezvoltă interacțiunile, relațiile spirituale. Numărul secvențelor, premonițiile, al șaselea simț, barierele matricei se dizolvă, făcând mai ușoară navigarea. Aveţi încredere în fluxul universal.

Vibrația în iubire este protecția voastră, sabia de lumină și misiunea, în timp ce întunericul se ridică, în alertă maximă. Oglindiți întunericul în lumină. Fiți precauți, atenți, înveliți-vă în lumină, dacă vă simțiți sensibili, neliniștiți sau nervoși. Pânza întunecată este infuzată cu o rețea de lumină, care vă ajută să creaţi. Geometria sacră a portalurilor este activată la scară intergalactică. Sunteţi în ochii furtunii, păstraţi-vă calmul și lăsaţi războiul frecvențelor să fie furios, în jurul vostru. Ancorați lumina în grila Gaiei. Realitatea pe care o percepeţi este subiectivă, puteţi verifica, verificaţi și cercetaţi sursele, dar, în cele din urmă trebuie să aveţi încredere în interioritatea voastră. Dacă, interiorul vostru spune că vă prăbuşiţi în zilele următoare, permiteţi aceasta. Luați-vă ceva concediu, petreceţi o zi cu voi. Odihniţi-vă. Îndepărtați-vă de roata hamsterului, dacă vă spune astfel. Dacă sunteți ghidați spre lumina strălucitoare, energia înaltă fericită, împărtășiți vibrațiile luminoase, rotiți-le în frecvențe zen. Dacă vă aflați undeva între ele, lăsați cele ce au condus analiza, și aveţi încredere în ritmul vostru interior.

Toți avem un rol de jucat în ascensiunea Gaiei. Ajungeți în câmpul cibernetic cu alții, care se confruntă cu această schimbare a conștiinței, cu cei care se trezesc și cu cei care se află în adâncul găurilor de iepure, ale adevărului. Există comunități, care vin ca războinici ai luminii, legând energetic lumina, de grila Gaiei. Așa cum există legături de atragere a luminii prin web-ul cibernetic, erori, algoritmi negativi și amplificatori pozitivi. Când frica intră, împingeți-o înapoi cu iubire, când adevărul declanșează trauma, recâștigaţi-vă echilibrul cu perspectiva. Micșoraţi, priviţi situațiile din unghiuri proaspete, dinafara cosmosului. Vedeți că sunteți o ființă suverană cu voință liberă. Utilizați mantrele ca un cadran pentru a vă stabili câmpul energetic, pentru a vă regla vibrațiile și a vă manifesta zilele în lumină calmă. Apa curăţă câmpul energetic, precum si corpul, reîmprospătând mintea. Uleiurile esențiale, muzica liniştită, activitățile creative liniștesc mintea și ridică frecvențele.

Vindecarea înseamnă cunoaşterea întunericului și păstrarea credinței în planurile superioare ale existenței. Depresia și anxietatea ne pot face bolnavi, infectând minteacorpulsufletul cu frecvențele joase. Dacă vin umbrele, întâmpinaţi-le cu dragoste. Știţi că tot ce este în întuneric este traumatizat. Vizualizați un cerc sacru al luminii, acționați acest cerc de lumină cu vibrații de iubire, protejându-vă de orice ar putea însemna sau provoca rău. Acest lucru se poate face oricând, oriunde, în orice loc. Respiraţi. Fiţi liniștiţi, chiar dacă lucrurile devin cu adevărat nebuneşti. Încredeţi-vă în instincte, utilizați salvie, cristale și apă pentru curățare și protecție. Urmați-vă interiorul. Dacă trăirea voastră este că, nu simți nimic, dar, totuși aceste cuvinte rezonează, bucurați-vă de aceasta, deoarece, creați planul material, Noul Pământ, lumea pe care o vom locui, în vibrațiile iubirii. Natura este medicamentul Gaiei, redefinind ritmul ei. Auto-îngrijirea și meditația sunt instrumentele esențiale în următoarele săptămâni. Noile triburi pământești ancorează lumina, în grila Gaiei. Menţineţi în spații lumina, pe măsură ce apare Schimbarea. Întâmpinaţi întunericul în vibrațiile iubirii. Navigaţi pe valurile iluminării cosmice cu har, smerenie și recunoștință. În lumină și dragoste oameni frumoși.

Namaste.

7 Signs our Consciousness is Shifting to Higher Dimensions

Traducere Ambarees; postat în 13.octombrie, 2018; 12:45 pe:

https://jawescreator.wordpress.com/2018/10/13/7-semne-ale-trecerii-constiintei-noastre-spre-dimensiunile-inalte/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

4 gânduri despre „7 Semne ale Trecerii Conştiinţei noastre spre Dimensiunile Înalte”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s