Perioada de curatari masive

Color_wallpaper-47752995-bd40-3c4f-9c32-ff3fb3869154.jpg

Este o perioada de curatari masive atat la nivel individual, cat si la nivelul intregului.
Voi reda mai jos cateva dintre lucrurile pe care le-am invatat, observat, testat recent.
1. Curatarea energetica la nivel individual nu mai are efect la fel de puternic, ci e nevoie de curatari la nivel de intreg.
In perioada referendumului (subiect care a scos multe schele din dulap si multe frici), nu reuseam sa ies din acea energie joasa. Oricat de multe curatari aplicam pe mine, individual, era doar o chestiune de timp pana intram iarasi in aceeasi vibratie joasa, iar realitatea mea se modela pe aceasta vibratie. Doar cand am cerut curatari pe toata tara si toti cei implicati s-a rezolvat.
Lectia asociata : Suntem toti interconectati, nimeni nu e separat de nimeni. Atata timp cat traim in aceeasi realitate, impartim acelasi spatiu energetic si ceea ce se intampla la nivel macro are impact asupra fiecaruia.
2. Totul se curata mult mai usor si mai rapid, dar e nevoie de atentia noastra pentru acest proces.
Atunci cand solicit curatarea anumitor energii / vindecarea anumitor tipare / alchimizarea anumitor emotii, e nevoie sa fiu prezenta in acest proces, dar intr-o stare de participare receptiva, de atentie si permitere a procesului. Daca setez intentii de curatare fara a pastra aceasta stare, atunci intru in energiile acelea joase, iar procesul devine mai neplacut.
Lectia asociata : orice vrem sa intreprindem are nevoie de participarea noastra constienta si atentia noastra. Atentia directioneaza energia. E nevoie de un observator care sa asiste pentru o eficienta cat mai mare a procesului de curatare / transformare.
3. Nu e nevoie sa curatam noi, ci sa permitem ca anumite tipare / energii / emotii sa fie curatate / vindecate / transformate / alchimizate.
In urma cu mai multi ani, vindecarea unei emotii presupunea ca eu sa permit acelei emotii sa se manifeste si sa trec prin toate etapele de transformare a acelei emotii pana ajungeam la acceptare. Presupunea timp si nu era intocmai placut.
Acum cer ca emotiile / tiparele / energiile sa fie vindecate / transformate / alchimizate si permit ca procesul sa se desfasoare in atentia mea.
Timpul alocat e mult mai scurt, iar procesul mai putin neplacut.
Lectia asociata : Un maestru nu face, ci prin stapanirea energiei si a legilor divine manifesta / vindeca / transforma.
2018 este an de vibratie 11, iar lectia majora este cea a maestrului care permite energiilor sa il serveasca.
4. Am observat si o schimbare a termenilor pe care simt sa ii folosesc in anumite perioade. De exemplu nu mai folosesc termenul „a transmuta”. Nu mai rezonez cu el.
Atata timp cat ne exprimam gandurile intr-o forma lingvistica, e necesar sa alegem termenii cu care rezonam.
Acum folosesc a vindeca si transforma si urmeaza a alchimiza. Pare acelasi lucru, dar procesele la nivel energetic sunt usor diferite ca vibratie.
Lectia asociata : Totul functioneaza pe baza de vibratie si rezonanta. Folositi metodele si limbajul cu care rezonati, nu faceti din asta un proces mecanic, lipsit de continut. Intentia e cea mai importanta si ea determina rezultatul.
5. Aceste curatari recalibrari energetice se lasa cu simptome fizice. De regula neplacute, iar in ultimul timp destul de intense. Nu le mai enumar, au fost expuse deja de altii.
E de preferat sa fiti consultat de medic / medici pentru a va asigura ca nu exista cauze biologice care pot fi evidentiate si tratate.
In aceste perioade, e important sa ne onoram corpul si nevoile lui.
Ajuta sa avem o alimentatie cat mai usoara, asadar alimente usor digerabile pe care simtim sa le mancam. Alegeti variantele cele mai usoare si mai sanatoase pentru a raspunde la „poftele” pe care le aveti. Exemple : cand mi-e pofta de sarat si bogat caloric, mananc seminte prajite in loc de chipsuri ; cand mi-e pofta de cola, beau suc de coacaze sau sirop cu apa minerala (uneori beau chiar cola, dar in cantitate mica), etc.
Hidratarea e la fel de importanta si va recomand sa beti lichide la temperatura camerei sau caldute (nu rece, nu fierbinte). Corpul are destul de lucru si fara sa ii mai dam noi in plus.
Respiratia constienta va centreaza intotdeauna si aduce atentia in corp, in prezent.
Conectarea la natura va calmeaza, urmati intuitia pentru a ajunge in locurile cele mai potrivite.
In aceste perioade de procesari si recalibrari intense, evit pe cat posibil urmatoarele : stimuli intensi (zgomot, lumina, miscare), emotii puternice (de orice fel), alimente greu de procesat, alcool, tutun (chiar si fumatul pasiv ma deranjeaza), cofeina din orice sursa, privitul mult in dispozitive electronice, muzica agitata, efort fizic sustinut, aglomeratia, apropierea fizica de alti oameni.  Cu parere de rau, dar simt emotiile din campurile celorlalti si sunt destule.
Lectia asociata : Atunci cand iti onorezi corpul, si el te sustine. Tu esti prima persoana care trebuie sa aiba grija de tine.
6. Nu esti niciodata singur(a).
Suntem in asta toti impreuna chiar daca pare ca unii duc greul, iar altii nu au nimic. Fiecare a ales ce vrea sa experimenteze si cu cat vrea sa contribuie in acest proces de ridicare in constiinta. Fiecaruia i se va da dupa merite, pe criterii de logica si dreptate divina.
Pamantul Nou este al nostru, al tuturor celor care alegem sa il experimentam. Se respecta liberul arbitru si, oricat ar fi de greu de inteles (mai degraba de acceptat), sunt oameni, fiinte si entitati care isi doresc sa mai experimenteze din dualitate si 3D (doar ca vor ajunge in alte versiuni de realitate). Este o decizie care se ia la un nivel mai inalt de constiinta, iar noi avem de stapanit inca o lectie : onorarea neconditionata a experientelor si alegerilor celorlalti. Daca o persoana draga noua doreste sa experimenteze in continuare o realitate 3D a separarii, o va face indiferent ce ne dorim noi pentru ea. E o forma de agresivitate energetica sa tragem pe cineva dupa noi sau sa ii impunem punctul nostru de vedere.
Maturizarea spirituala aduce cu sine intelegere, acceptare neconditionata si onorare neconditionata a experientelor celorlalti.
Lectia asociata : Nu esti singur/singura in asta, este un proces care se desfasoara la nivelul intregului, in sincronizare divina.
Mii de binecuvantari.
Anca Maria

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „Perioada de curatari masive”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s