QAnon : GESARA și Resetarea Monetară (16 oct. 2018)

După cum se observă în mass-media oficială, mai ales în emisiunile TV cu subiect economic în ultima vreme, se pomenește tot mai mult de o nouă criză financiară mondială care va urma să se declanșeze, la primăvară. Se fac trimiteri către economiști de top, care fac această previziune, având, probabil în atenție evoluția economiei globale din prezent. Aici sunt două aspecte care nu se iau în calcul sau nu ne sunt dezvăluite, fiind știute.

Unul este acela că în culise se desfășoară o bătălie teribilă între vechile forțe economice (fam.Rothschild) care țin încă frâiele finanțelor mondiale și noua forță ce se ridică pentru a transforma și acest sistem învechit, babilonian, mondial, într-unul sănătos prin GESARA și Resetarea Financiară Mondială. Despre aceste lucruri nu se suflă o vorbă în mass-media oficială;

Al doilea aspect ar fi acela că acești economiști probabil știu despre toate acestea, nu pot vorbi și prin aceste avertismente, probabil, ne atenționează că va urma declanșarea premeditată (de către cabaliști) a acestei crize (cum au făcut-o mereu de-a lungul istoriei, ultima fiind cea din 2008), iar aceasta poate duce la un colaps total al economiei mondiale. Acesta fiind ,,asul din mânecă” al vechiului sistem, dacă negocierile de predare al lor eșuează și vor acționa conform dictonului: ,,după noi potopul”.

Iată informații în amănunt de laQAnon despre acest subiect care ar trebui să ne intereseze pe toți, deoarece suntem la un pas de marea schimbare financiară la nivel planetar.

   Resetarea

 În 1871, sistemul fals monetar american a fost format sub corporația US Inc.(înregistrată în registrul naval din Poerto Rico, n.b.) și în 1913 legat deRezerva Federală care era conectată la băncile centrale de pe tot globul, toate fiind deținute de cabaliștii Rothschild. Banca Angliei a fost banca primară a vechiului sistem al Cabalei, cu toate sumele rulate prin Vatican înainte de a se întoarce acolo unde guvernele au fost forțate să le împrumute, pentru ca mai apoi să le recupereze din conturile tuturor oamenilor în conturile cabalei, sub formă de dobânzi și taxe. Până în 1932, Rezerva Federală a tipărit monedă fiat atât de mult, încât Statele Unite ale Americii au falimentat și nu au mai respectat standardul de aur. Sistemul fiat a durat între anii 1913 și 2012, când SUA au intrat în faliment, iar chinezii erau creditori primari.

Noua republică americană readuce America la Constituția inițială și propria monedă garantată de active, controlată de un sistem binevoitor prin AIIB (Banca Asiatică de Investiții în Infrastructură) alBătrânilor Chinezi. Reevaluarea monetară globală completă este o componentă esențială pentru viitorul acestei planete. Îndeplinirea ei depinde de condiții de concurență echitabile care se vor desfășura pe măsură ce se va întâmpla RV. Fiecare țară trebuie să devină stabilă din punct de vedere financiar cu propria economie și în comerț cu alte țări. Acest lucru se va realiza, deoarece RVva fi catalizatorul acestei schimbări.

Chiar și mafia globală khazară s-a retras atunci când a aflat adevăratul scop al controalelor care au fost plasate pe procesul RV. Societatea Dragonul Alb a instalat controale uriașe asupra banilor și nu există nici o modalitate de a fi folosită în mod greșit datorită tuturor informațiilor pe care le-au achiziționat până în prezent. Noi, oamenii, vom ieși din mocirlă și vom vedea că vom face lucrurile să meargă pe drumul cel bun și vom curăța casa noastră. Odată ce noul sistem financiar este în vigoare, toate monedele vor fi trecute de la moneda fiat la cea garantată cu active pe aur.

Toate fondurile RV vor fi protejate în cadrul noului sistem financiar care este găzduit pe un computer cuantic. Acest computer cuantic a fost construit în principal cu echipe de ingineri chinezi, în colaborare cu alte echipe de inginerie ale membrilor Alianței (în colaborare cu frații noștri galactici, n.b.). Bancherii nu vor putea accesa niciuna din aceste fonduri fără permisiunea Autorității de Supraveghere a Contractelor Globale, iar acest computer nu va putea fi piratat (este tehnologie extraterestră, n.b.).

   Descărcarea de datorii (dobânzi):

Aceste bănci trebuie să fie auditate și toate bunurile aparținând națiunilor trebuie să fie luate înapoi de la oamenii care execută această schemă frauduloasă, care a prins în mod continuu oamenii în războaie și false datorii. Se va avea mare grijă să se investigheze, să se auditeze și să se obțină controlul deplin asupra sistemului monetar deținut de o corporație privată și de băncile centrale din întreaga lume. Un audit complet al tuturor deținerilor de aur ale tuturor băncilor centrale va trebui coordonat simultan, deoarece acest aur este proprietatea populației. Odată ce băncile centrale sunt auditate și toate activele lor sunt înghețate de departamentele Trezoreriei respective, se recomandă ca SUA și alte state membre să nu plătească datoriile către proprietarii lor privați corupți.

Planul este că Fed și băncile centrale se vor declara în faliment, iar Trezoreriile respective vor prelua, în numele cetățenilor, toate activele Rezervei Federale și ale tuturor celorlalte Bănci Centrale. Toate aceste trilioane din datorii vor fi fie abandonate prin faliment, fie Trezoreria guvernelor respective poate imprima monedă fiat inutilă pentru a plăti datoria. Este important să înțelegeți că închiderea Băncilor Centrale nu va afecta moneda, obligațiunile sau piețele bursiere. Toate cele trei sunt controlate în prezent de către Fondul de Stabilizare la Bursă cu tranzacții prin backdoor realizate de FSB și Trezoreria Statelor Unite ale Americii. S-a dovedit că FSB controlează toate cele trei piețe „libere”.

Așa cum a fost observat prin numeroasele procese de „fixare” a aurului, a argintului și a ratelor dobânzilor depuse împotriva marilor bănci internaționale, Trezoreria SUA, Comisia Americană a Valorilor Mobiliare și a Bursei și Comisia de Comerț Futures pentru Comerț, US sunt conștiente de faptul că piețele sunt „fixe”. Au fost formulate sancțiuni împotriva acestor bănci importante pentru stabilirea piețelor. Trezoreria Statelor Unite nu poate permite piețelor să „acționeze sălbatic”.

   Curățarea Casei și eradicarea Globalismului

În cele din urmă, Trump poate pune capăt monedei fiat americane și poate crea o monedă nouă cu o bază care să o susțină, inclusiv aur, argint, alte metale prețioase și mărfuri. Vechile „bancnote ale Rezervei Federale” vor deveni inutile după o rechemare a monedei vechi, care va face inutili banii care nu au fost impozitați și au fost păstrați în conturi offshore și paradisuri fiscale. Această acțiune va elimina imediat toți banii off-shore, cei din droguri, banii furați și spălați și monede deținute de națiuni străine care au fost sifonate ilegal din țări. Noua monedă va fi stabilită după ce aurul ascuns de CIA și activele au fost auditate și confiscate de către Trezoreria Statelor Unite ale Americii.

Nimeni nu știe cât de multe mii de tone de aur din războaie a furat CIA, mai precis Barrick Gold Corporation, a lui George H. W. Bush, dar este suficient să se întoarcă balanța aurului mondial în America. Acest aur va elimina globalismul din sistemul monetar actual care este controlat de aceiași acționari care dețin majoritatea acțiunilor în cele mai importante corporații din apărare și toate multinaționalele importante (Complexul Militar Industrial) – toți sunt bancheri globali care împrumută bani și vând arme chiar inamicilor, cu care pretindeți că luptați.

Trilioane de dolari și jumătate de qvadrilion „pe piețele instrumentelor derivate sunt controlate de Banca pentru Reglementare InternaționalăBIS, cea mai coruptă bancă din lume.BIS trebuie pur și simplu eliminată împreună cu toate derivativele și fondurile speculative.

În etapa următoare, se dizolvă Consiliul pentru Relații Externe, CFR. Patrioții trebuie să continue să solicite ca mașina de război transnațională, internațională, globalizată, controlată de iezuiți, finanțată de Rockefeller, numită CFR, să fie dizolvată și să fie distruse politicile sale de război. Acest grup antiamerican a decis de zeci de ani politica externă a SUA și le-a spus președinților ce vor face și ce nu.

    Închiderea Bursei de Valori de la New York

Bursa de Valori din New York și proprietarul Intercontinental Exchange Inc. (ICE), care este cel mai puternic jucător în acțiuni, obligațiuni, titluri garantate cu ipotecă, contracte futures și piețe derivate trebuiesc închise . Practic, ICE este cel mai mare „cazinou de jocuri de noroc” din lume în care se înregistrează investiții fracționare, tranzacționarea de mare viteză și controlul total al așa-numitelor „piețe” care guvernează capitalul de investiții și de pensii. Un qvadrilion este numărul de tranzacții pe an care se desfășoară la Bursa de Valori din New York, toate fiind practic impozabile pe tot parcursul anului de investiții. Piețele sunt înșelătorii gestionate de ,,cazinourile de jocuri de noroc” ICE. Nu trebuie să mai existe deloc. Fiecare dintre cele 12.000 de companii de pe Bursa din NY își pot ridica propriul capital în mod privat, iar apoi nu vor exista „lungi și scurte”, futures, hedging, derivate sau alte „forme legale de jocuri de noroc”.

Piețele bursiere, cum ar fi băncile centrale, se pot închide pur și simplu. Sunt corporații private care muncesc din greu pentru a fura publicul. În plus, unele dintre lucrurile care ar trebui să se termine sau ar trebui să fie schimbate este ÎnchidereaSistemului de Înregistrare Electronică a Creditelor Ipotecare. Modificarea regulilor bancare și încheierea actului Glass-Steagallcare permite bancherilor comerciali să fie, de asemenea, bancheri de investiții – care este pur și simplu tranzacționare privilegiată. Închiderea derivative swaps,fractional bankinginvestment banking și înlocuirea lor cu băncile de stat, băncile funciare, băncile comunitare și băncile poștale. Trump a abordat în mod direct aceste probleme în mod repetat, ceea ce ar schimba cu adevărat activitățile criminale ale băncilor și brokerilor.

Sfârșitul controlului Administrației Alimentare și Medicamentului – monstruosul FDA. Oprirea glifosaților otrăvitori ai Monsanto, otrăvurile farmaceutice, controlul farmaceutic al vaccinurilor, imunitatea companiilor de medicamente și vaccinările obligatorii să ia sfârșit. Nu li se va permite lobbyștilor sau angajaților Monsanto sau Big Pharma prezența undeva în apropierea guvernului.

Asigurarea frontierelor americane pentru a proteja cetățenii americani. Aplicarea tuturor legilor și regulilor privind imigrația. Sfârșitul tuturor orașelor sanctuare. Deportarea tuturor cetățenilor ilegali și respectarea tuturor legilor privind imigrația în S.U.A. Termene limită pentru Congres. Crearea termenelor limită pentru toți membrii Congresului și statului federal.

Regulamentele electorale se vor schimba, astfel încât numai dolarii publici să susțină candidații și nu Pacturi Superioare ale corporațiilor, conduse de donații corporative. Trump a spus că susține limitele termenului și reforma politică care încheie controlul asupra Washingtonului de către politicienii de carieră. Oprirea lobby-ului. Nu este nevoie de interese părtinitoare pentru a „cumpăra controlul” în Washington D. C., cu excepția cazului în care intenționează să submineze, să manipuleze și să controleze guvernul prin corupție corporativă. Trump a luat măsuri împotriva reprezentanților grupurilor de interese și chiar a făcut reguli privind limitarea participării la lobby după ce a deținut funcții publice.

 Notă blogger : Contrar părerii unora, Trump este omul schimbării, prin el se va produce această schimbare planetară atât de necesară. Poate și din această cauză este atât de hulit de mass-media deținută încă de mafia khazară. Ei nu doresc schimbare, ar dori ca lucrurile să rămână cel puțin la fel, dacă nu reușesc dominarea planetară printr-un guvern mondial. Din informările mai multor insideri, se pare că Trump va avea rolul lui Gorbaciov din anii ”90. Va face schimbarea și apoi va fi debarcat pentru continuarea construcției unei societăți spirituale avansate pe această planetă. Dumnezeu lucrează prin toți, inclusiv prin cei ce noi îi apostrofăm ca malefici. Totul este creația Sa, nimic nu este în afară și nimic nu se întâmplă fără voia Sa.

 Amin!

    Drum drept spre Lumină!

Sursa Articol: burebista2012.blogspot.com

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

3 gânduri despre „QAnon : GESARA și Resetarea Monetară (16 oct. 2018)”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s